Toimittajan valinta: Marc Jacobs New Nudes Sheer Gel huulipuna

Yleensä, nude huulipunat antavat minulle #issues.

Sinä myös?

Jos he'ei ole liian kalkkikiveä tai harmaata ja ruumiin kaltaista, niin kaava itse voi olla iffy & # x2014; ratkaista liikaa huuliharjoihin ja korostaa jokaista säröä ja hiutaleita. 

Mutta joskus hetken aikaa, löydät hyvää. Tai seitsemän. 

minä'm puhu Marc Jacobsista' New Nudes mini-kokoelma neutraaleja huulipunaa. On selvää, että Marc Jacobsin ihmiset tietävät kaikista syistä, joita ihmiset, kuten minä, pelkäävät alastomia värejä ... ja he korjasivat ne.

Minulle lähetettiin kaksi sävyä kokeilla:

Ja täällä'mitä's sisällä:

Kyllä, ne näyttävät niinkin kuin Le Marc Lip cremes, joita tarkastelin hetken kuluttua, paitsi eri (parempi) väri. (Oi, ja minä jopa satunnaisesti käytin samaa taustaa valokuvaamaan niitä, vain sekaisin ya!)

Kaava's hieman erilainen. Kuten nimeksi Sheer Lip Gel osoittaa, se jatkuu puhtaampana, hienovaraisena (mutta ei kiiltävänä) viimeistelynä. Ne tuntuvat todella hämmästyttäviltä huulilta, todella kosteuttavat, ja tuote doesn't liikkua kuten jotkut kaavat voivat.

Tämä on kokoelman sävyjoukko:

Tässä voit nähdä 106 Moody Margot ja 108 Have We Met ?: 

Tiedän sen's vaaleanpunainen! Heillä oli melko laaja määritelmä siitä, mikä aiheuttaa nakettia täällä. Yleensä me yhdistävät alaston huulipunat Kardashian-tyyliin, vaaleat beiges, jotka valkoista ulos huulipunaa, mutta tällä alueella, koska kaikki on niin raikasta, siellä'tilaa enemmän sävyjä. Heillä on kaikki vaaleanpunaisesta vaaleanpunaisesta ja beigenäytöksestä, jotka ovat täällä syvemmälle ruusuille ja pihalle, kirjaimellisesti siellä's väri, joka'll näyttää alastonta jokaista ihon sävyä vastaan.

voilà, minun mallintani:

Ja täällä he ovat huulilla:

Kuten näette, 106 Moody Margot on kokoelman kokoelma, joka on perinteinen vaalea beige nude. Minä ajattelen sitä's niin paljon parempaa, koska siisteys antaa luonnollisen huulipunasi lävistää, mikä tekee siitä enemmän imartelevaa ja luonnollista näköistä. minä'd kutsuvat sitä persikka-alastomaksi, ei ruskeaksi, kuten on kuvattu. Tämä tekee melko hyvää työtä piileskelevät huulet epätarkkuutta verrattuna useimpiin alastomiehiin I'olen yrittänyt, mutta 108 olemme tavannut? on vieläkin parempi.

Rakastan 108 Have We Met ?! Se näyttää epätodelliselta tylsältä vaaleanpunaisena putkessa, mutta laita se päälle ja sinä'll huomata kosketus korallin lämpöä, joka on niin kaunis. Se antaa huulillesi hienon punsin (hyvin "huulet, mutta parempi"), mutta se ei't otat myös muun meikkiäsi. Myös, jos huulet ovat't suurin muoto, tämä on unelma, se piilottaa kaiken. Uusi suosikki minulle!

Mistä ostaa

Etsi Marc Jacobs New Nudes Sheer Lip Gels Sephorassa.

Oletko kokeillut näitä huulipunat?
Mikä sävy on suosikkisi?

Leave A Comment

27 − 21 =