Toimittajan valinta: All-Natural sävytetty huulirasva, ranskalaisten tyttöjen innoittamana

Kuulivat vielä ranskalaisesta tyttöorganicsista? 

Noin kuusi kuukautta sitten huomasin brändin's upea minimaalinen pakkaus, kun käänsin suosikki kauneuslehtien sivujen läpi. (Se'on kirjoittanut Vogue, InStyle ja Harper's Bazaar, muutamia.) 

Välittömästi, tiesin, että mitä he myyvät, minun piti saada se. Ranskan innoittamana linja, joka'myös orgaaninen? Ole edelleen lyömätön sydän! 

Kuten käy ilmi, French Girl Organics sai alkunsa Etsylle vuonna 2010, jossa se myydään edelleen. Perustaja Kristeen Griffin-Grimes sijaitsee Seattlessa, mutta sillä on ranskalais-cajun-juuret, ja hänen perheensä johtaa vuosittain retkiä Ranskassa's Languedocin maakunnassa. Nämä retket ja rakkaus kaikkiin ranskalaisiin johtivat häntä luomaan oman Etsy-myymälänsä, tyypillisen ranskalaisen tytön innoittamana'n lähestymistapa kauneuteen.

Kaikki on käsityötä perustuen Kristeeniin'omat alkuperäiset reseptit (testattu ja perheen käyttämät 20 vuotta!). Tähän mennessä on valittavissa noin 80 tuotetta, jotka vaihtelevat ihonhoidosta hajusteisiin meikkiin; useimmat ovat säilöntäaineita ja 100 prosenttia orgaanisia, silikoneja tai parabeeneja ei ole. Kun tämä käsite on vakuuttava, minä'm ei ole yllättynyt, että myymälät kuten Anthropologie, Goop ja Nasty Gal ovat alkaneet myös kuljettaa linjaa nytkin.

Kristeen lähetti minulle muutamia asioita kokeilemaan, mukana suloisin käsin kirjoitettu muistiinpano! Minun ehdoton suosikkini ovat Lip Tints, jonka minä'm tarkistaa tänään!

French Girl Organics Mineral huulitiimat

Nämä ovat kauneimpia sävytettyjä huulirasvoja, jotka ovat 92 prosenttia orgaanisia ja vegaanisia. Pohja on yhdistelmä pehmittäviä vahoja, pihvejä ja öljyjä, jotka tuottavat sileän, kosteuttavan koostumuksen, joka on hienostunut hienolla ruusu-minttu tuoksulla.

Tässä's vaikuttavat puhtaat ainesosaluettelot:

Öljy *, Euphorbia anisyphilitica (Candelilla) Vaha * Cocos nucifera (Coconut) Öljy *, Butyrospermum parkii (Shea) Voi *, Sustainable Elaeis guineensis (Palm) Öljy * Simmondsia chinensis (Jojoba) Öljy *, Rosa mosqueta Ruusuöljy), öljy, tokoferoli (E-vitamiini), Rosmarinus officinalis (Rosemary) -uute, Azadirachta indica (Neem) Öljy, rautaoksidit, kiekko, Pelergoniun graveolens (Geranium) , Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) Öljy * * Sertifioitu orgaaninen

Toisin kuin monet luonnolliset huulirasvot I'Olen yrittänyt, nämä hydraatit todella hyvin ja anna minulle nolla ärsytystä. Mutta ennen kaikkea minä'm rakastunut pelkkä kivennäisvärit ja hieman kiiltävät kuvioita. 

Tässä'miten ne näyttävät huulille. Anteeksi rintakehän punoitusta & # x2014; saan vähän liikaa aurinkoa!

Ambre Rose

Ambre Rose on kuvattu lämpimänä korallipunaisena, jossa on selkeä viimeistely. Pidän aina mieluummin lämpimänä viileinä sävyinä, ja olen iso oranssiryhmän fani, joten rakastan tätä inkivääri-sävyyn. Se'se on täydellinen vaimennettua päiväsaikaan, ja kylläisemmäksi jokainen ihonväri, etenkin ihmiset, joilla on hiuksiaan lämpimiä tai punertavia sävyjä. 

Mistä ostaa: Etsy, Petit Vour, muoto 55, kauneushoitola, hiilikuitu

Aphrodesie

Aphrodesiaa kuvataan punaisella violetilla, jolla on selkeä viimeistely. Näyttää siltä, ​​että sähköinen violetti putkessa, mutta huulilla tulee makeahko, kiiltävä vaaleanpunainen. Yleensä voin't vetää tällaisia ​​viileitä sävyjä, mutta tämä on tehty kulutettavaksi, koska se antaa silti joitain luonnollisia huulipunaa pepeä kautta. Todella kaunis!

Mistä ostaa:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, muoto 55, Beautyhabit, Carbon Beauty

Cerise

Ceriseä kuvataan karmiininpuneriksi pronssihilkkaimella. Se's paljon hienommat huulet, joten jos sinä'uudelleen puhtaan punaisen punaisen jälkeen, sinä'Pidän tästä. Rakastan sitä, miten se kirkastaa ja herättää kasvosi, ilman täysimittaista huulipunaa. Jälleen tämä sopisi kaikille ihon sävyille.

Mistä ostaa:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, muoto 55, Beautyhabit, Carbon Beauty

Rose Noir

Rose Noir on kuvattu mustana kirsikkapunaisena, jossa on selkeä viimeistely. Tämä on heidän bestseller, ja näen, miksi se antaa hämmästyttävän mustat rusinoiden sävy, hyvin samanlainen kuin Clinique's kultti-suosikki Lähes Lipstick Black Honey. Tämä on ihana syksy tai ilta-sävy. Se'mutta dramaattinen laatu pitää sen näyttäväinä tuoreina. Rakkaus!

Mistä ostaa:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, muoto 55, Beautyhabit, Carbon Beauty

Sonali

Sonali on kuvattu persikanpunaiseksi helmihelmillä. Himmeä metallipinta voitti't olla kaikille, mutta minä itse rakastan sitä. tiedän sen's vähän '80-luvun, mutta minusta tuntuu, että tämä tekstuuri tekee paluun! Se näyttää erittäin viileältä ja tuoreeseen, kasteiseen ihoon. Todellinen sävy on samanlainen kuin yleisesti mairitteleva NARS Orgasm Blush. 

Mistä ostaa:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, muoto 55, Beautyhabit, Carbon Beauty

Terre Rouge

Terre Rougea kuvataan terrakottapunaisena kuparilankaisena. Kaikista sävyistä tämä on se, jota en pidä eniten! Ei ole yllättävää, se's oranssi & # x2014; suosikkini, ja minä itse asiassa don't huomata hohtavan, kun se's huulilleni. Tämä sävy on myös melko läpinäkyvä kuin muut, joten saat hämmästyttävän värituloksen (ja sen's myös helpompi ylittää huulesi muoto, kuten minä'olen tehnyt täällä). voin't saada tarpeeksi! minä've edes ollut yllään se punastua.

Mistä ostaa:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, Beautyhabit, Hiilikuitu

Veronique

Veronique on kuvattu lämmin koralli vaaleanpunainen ja kultainen shimmer. Se's erittäin samanlainen kuin Ambre Rose, mutta ei aivan yhtä silkkaa (vaikka se's vaikea kertoa erosta kerran huulillesi, koska molemmat antavat luonnollisen huulillesi pepeä läpi). minä'd Käytä tätä päivää tai yötä sileäksi terveeksi, ruusuiseksi ja hienovaraiseksi.

Mistä ostaa:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, muoto 55, Beautyhabit, Carbon Beauty

Violette

Violettea kuvataan vadelmapunaiseksi kultaisella hohtavalla. Huulilla se on's pehmeä, pehmeä vaaleanpunainen, joka työskentelisi kenenkään kanssa. Kuten näette, sillä on sama intensiteetti kuin Ambre Rose, mutta sävy on viileä eikä lämmin. Jos rakastat hiljaista, pehmeää huulihaa, voit't menemään väärin tämän kanssa!

Mistä ostaa:Amazon.com, Etsy, Petit Vour, Beautyhabit

johtopäätös

Jos saisin vain yhden asian Ranskan Tyttö Organicsista, minä'd ehdottomasti valita Lip Tint! Ainesosat ovat hyviä, kaava tuntuu hämmästyttävän huulilta, ja sävyt ovat kaikki erittäin upeita. minä'm eniten rakastettu Terre Rouge ja Rose Noir, mutta minä'Käytän kaikkia näitä. Täydellinen niin vaivaton ranskalaisen tytön meikki ulkoasu!

Oletko kokeillut mitään ranskalaisesta tyttöorganicsista??
Mikä Lip Tint sävy on suosikkisi?

Leave A Comment

6 + 2 =