Toimittajan valinnat: Tata Harperin All-Natural sävytetty huulihoito

Kaikki omat huuletuotteet, vain minä've on valmistanut useita putkia ja ostanut useita kertoja, on Dior Lip Glow. 

Miksi? Koska sen värikäs sävy ja hienovarainen sävy menee kaikkiin meikki ulkoasu (tai ei meikkiä ollenkaan). Se on pitkäkestoinen, pehmeä rakenne, joka ei koskaan kuivaa huuliaan. Ja se peittää jollakin tavalla jotain, mitä useimmat tuotteet vain korostavat.

Mutta tämä ei ole katsaus Dior Lip Glow. Niin paljon kuin minä rakastan sitä, minä'olen etsinyt korvaavaa pitkää aikaa. 

Koska pidän aina omassa kukkarossa ja käytän sitä käytännössä joka päivä, minä'd mieluummin käyttää luonnollisempaa tuotetta. Ihannetapauksessa pehmentävät öljyt ravitsevat huuliani ja harvoin ärsyttäviä (lisää täällä!). 

Mutta se tarvitsee myös sävytettyä balsamia, jolla on samanlainen viimeistely ja koostumus. Ei niin ohut kuin Caudalie Ranskan Kiss tai Ranskan Girl Lip Tints. Ja rakastan RMS Beauty, mutta he eivät'ei ole mitään balmy. Heidän Lip Shines ja Lip2Cheeks eivät ole hyviä ilmeitä, kun minulla on hiutaleita huulet.

Juuri kun olin luopumaan tämäntyyppisen tuotteen löytämisestä, äskettäin törmäsin sellaiseen, joka rikkoo kaikki laatikot ... Tata Harper sävytetty huulihoito!

Tata Harper sävytetty huulihoito

Tata Harper's Lip Treatment on 100-prosenttinen luonnollinen "kosteuttava ja volumisoiva" hoito, joka kohdistuu kuivuuteen ja ikääntymisen oireisiin (enemmän, että toisessa!). 

Se tulee kahdessa värisävyssä, Be Adored and Be Smitten, sekä yhtä selkeää sävyä, Be True. 

Ostin sävytettyjä sävyjä, koska minulla on jo perushuollon kiertokulutus.

Rakastan aina Tataa'ja ne eivät ole poikkeus. 

Muista, että putket ovat ohuempia kuin tyypillinen huulipuna, joten sinä'saada hieman vähemmän tuotetta samalla tavalla kuin Clinique Almost Lipstick.

ainekset

Nämä balsamit koostuvat pääasiassa luonnollisista öljyistä, vahoista ja buttereista. Ajatuksena on, että ne toimivat "ihonhoitoaiheina huulillesi", joka on aivan minun kujälläni!

Ensimmäiset viisi ainesosaa ovat kaikki erittäin vakaana, ja niihin kuuluvat: oliiviöljy, mehiläisvaha, kameliaöljy, kaakaovoi ja kapryyli / kapriini triglyseridi (joka on peräisin kookosöljystä ja glyseriinistä). 

Tässä ovat täydelliset aineosaluettelot:

Ole ihastunut ainesosat: Olea Europaea (Oliiviöljy) *, Cera Alba / Mehiläisvaha / Cire Dreambox *, Camellia Sinensis (Vihreä tee) -seerumi *, Theobroma Cacao (Cocoa Seed) Voi, Caprylic / Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca (Aprikoosi) Kernel Oil *, Olus / Kasviöljy / Huile Végétale *, Persea Gratissima (Avokado) Öljy *, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Oil *, Sambucus Nigra Hedelmäuutto, Palmitoylisoleusiini, Pheonix Dactylifera Stoechas (Espanjalainen laventeli) -uute, Arnica Montana (Arnica) *, Borago Officinalis -lehdet *, Medicago Sativa *, Spiraea Ulmaria-kukkaeriste *, Calendula Officinalis (Calendula) Ja orgaaniset maut, Carmine. * Ainesosat luonnonmukaisesta maataloudesta.

Huuhtele ainesosat: Olea Europaea (Oliiviöljy) *, Cera Alba / Mehiläisvaha / Cire Défleille *, Camellia Sinensis (vihreä tee) *, Caprylic / Capric Triglyceride, Theobroma Cacao (Cocoa Seed) Voi, Prunus Armeniaca (Aprikoosi) Kernel Oil *, Olus / Kasviöljy / Huile Végétale *, Persea Gratissima (Avokado) Öljy *, Euterpe Oleracea (Acai) Hedelmäöljy *, Palmitoylisoleusiini, Sambucus Nigra Hedelmätiiviste, Arnica Montana (Arnica) Officinalis (Espanjalainen laventeli) -uutti, Tokoferoli, Pheonix Dactylifera (päivämäärä) siementenuute, luonnollinen luonnonkasvi (Extract) *, Spiraea Ulmaria-kukka -uute *, Calendula Officinalis (Calendula) Ja orgaaniset aromit, jojobaesterit, oktyldodekanoli, trihydroksisteariini, kiille, rautaoksidit (CI 77891, CI 77491), karmiini, titaanidioksidi, alumiini, silika. * Ainesosat luonnonmukaisesta maataloudesta.

Mikä tärkeintä, olen turvassa't kokivat ärsytystä näistä kaavoista sen jälkeen, kun ne olivat käyttäneet niitä viimeisen kuukauden aikana!

Värit ja rakenne

Näiden Lip Treatments -tuotteiden rakenne on hyvin samanlainen kuin Dior Lip Glow® -tuote, erittäin tuuhea, puolikiiltävä ja erittäin kosteuttava. 

Mitä'mielenkiintoinen on, että he'ei ainoastaan ​​muotoiltu huulten syvään hydraamiseksi vaan myös puraamaan niitä. Ilmeisesti he'on tarkoitus lisätä täyteyttä ja vähentää ulkonäköä pystysuora huuli linjat ... jotain didn't huomaa lainkaan. Koska kuitenkin useimmat plumping tuotteet "toimivat" ärsyttämällä huulet, tämä on hienoa minulle!

Molemmat sävyt ovat selkeitä, yksi hieman enemmän kuin toinen, mutta minä'En ole varma, että edellä olevat värikartat todella tekevät niistä oikeudenmukaisuuden. Minusta ne näyttävät aivan erilaisilta huulissani! 

Joten tässä's tarkemmin tarkastella yhdessä minun ajatuksia kustakin.

Ole ihastunut

Anna ihastuttaa antaa huulillesi ruusu-punainen, vadelma sävy. Vaikutus on kuin tahrojen ja balsamien yhdistelmä, ikään kuin sinä vain syö kirsikkapensaan. Se's hienovaraisempi kuin punainen huulipuna, mutta aivan kasvojen kirkastavana. rakastan sitä niin paljon!

Jos ostat vain yhden varjon, tee se tästä ... se's ehdottomasti täydellinen huulille ja jopa poskille.

Hylkää

Smitten antaa huulille magnolia vaaleanpunainen sävy. Tämä sävy on kummankin läpinäkyvämpi, ja olin yllättynyt siitä, kuinka paljon väritulosta saat. Yleensä vaaleanpunaiset balsamit eivät juuri näy minulle, koska ne antavat liikaa luonnollisesta huulien väristä. Tämä ei'se todella ponnahtaa! 

Jotkin arvostelut ovat maininneet ihanan tekstuurin, mutta huomasin, että tämä oli vasta ensimmäinen hakemus; sen jälkeen'on poissa. Huomasin, että väri voi asettua hieman riviin, joten haluan vain sileästi sormenpäällä, mikä antaa minulle ylimääräiset poskillani. Se's yhtä kaunis kuin punastua!

johtopäätös

Kuten näette, Tata Harper's sävytetty huulihoito ovat loistava vaihtoehto raskaille, kuivaaville huulipunille ... ja puhtaamman version balmereista, kuten Dior Lip Glow.

voin't sanoa tarpeeksi hyviä asioita Be Adored, erityisesti & # x2014; joka on nyt löytänyt pysyvän kodin minun käsilaukussa.

Jos sinä'uudelleen kuin minä ja rakastan puoli-kiiltävän sävytettyä balsamia, joka rauhoittaa ja peittää salakuuntelun, haluan ehdottomasti kannustaa sinua tarkistamaan nämä.

Vain valitukseni? Koska tiedän, että nämä ovat suurella kierroksella, toivon, että he antoivat enemmän hintaa!

Mistä ostaa

Nordstrom & # x2022; Sephora & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Credo Beauty & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Cos Bar & # x2022; Tata Harper

Mitä's suosikki sävytetty huulirasva?
Oletko kokeillut näitä?

Leave A Comment

16 − 6 =