Toimittajan valinnat: 7 parasta squalaaneöljyä (ja kuinka valita oikea iholle)

Skullanaöljy on virallisesti yksi kuumimmista ihonhoitotuotteista.

minä'En sano, että olen aiheuttanut tämän, mutta ehkä auttanut? Ymmärrätte, että yli vuosi sitten, kun tuskin joku puhui siitä, julistin, että squalane on paras öljy, jonka voit mahdollisesti laittaa iholle.

Nyt näyttää siltä, ​​että käytännössä koko kauneuden teollisuus on nousemassa alukseen! Viime kuukausina olen'ei ole nähnyt kymmeniä artikkeleita skvalaanista muilla verkkosivuilla, mutta minä'Olen myös havainnut sitä useammin ainesosaluetteloissa (olipa kyseessä öljyseokset tai voiteet).

Se sanoi, minä'm edelleen suurin tuuletin käyttää puhdasta, 100-prosenttista skvalanöljyä iholleni. 

Jos olet turvassa't kokenut skullan taikaa vielä tai sinä'ei ole varma, mikä merkki on paras, tämä artikkeli kattaa:

Mikä on Squalane Oil ja miksi sinun pitäisi kokeilla sitä?

Squalane ("A") on skvaleenin stabiloitu muoto ("E": llä), öljy, joka on luonnostaan ​​ihmisen sebumissa, joka pitää ihon hydratoituneen ja suojatun. 

Skvaleeni löytyy myös kasveista ja hain maksasta, vaikka me'eivät ole kiinnostuneita jälkimmäisistä, koska se vahingoittaa sekä haita että ympäristöä! Ihonhoito, minä'näki vain kasveista, tavallisesti oliiveista tai sokeriruokosista peräisin olevat puhtaat öljyt. 

Riippumatta siitä, mistä se on peräisin, skvaleeni on itsestään liian epävakaa käytettäväksi ihonhoitotuotteissa, koska se räikeää nopeasti. Että'siksi se on käsitelty (hydrattu) tullakseen squalaaneiksi, 100-prosenttiseksi kyllästetyksi öljyksi. Menen tarkemmin tyydyttyneisiin tai tyydyttymättömiin öljyihin ja miksi tyydyttyneempi on paras, täällä.

Related: Miksi Squalane on paras kasvoöljy

Nämä ovat joitain squalaanin eduista:

Tämä, ystäväni, on siksi, että kaikki puhuvat squalaaneista, jopa ihmisistä, jotka haluavat't normaalisti kuin kasviöljyt!

Paras Squalane Oils

Nyt kun minä've (toivottavasti) vakuuttanut sinua kokeilemaan squalaania, onko merkkien välillä eroja?

minä'Olen usein kysynyt tätä kysymystä, ja vastaukseni on ... kyllä ​​ja ei.

Teknisesti sklanaanin kemiallinen rakenne on sama lähteestä riippumatta. Joten et välttämättä huomaa suuresti eroa tuotteiden välillä, varsinkin jos sinä'uudelleen laittaa jotain muuta päälle, kuten meikki tai aurinkovoidetta. Se's myös vaikeampi kertoa, jos olet'käytä vain pudotusta tai kaksi öljyä koko kasvonne (joka on se, mitä suosittelen tavalliselle rasvaiselle ihmiselle), koska se uppoaa niin nopeasti.

Henkilökohtaisesti voin vain erottaa yhden tai kaksi öljyä muista, joista minä'll jakaa toisen. Mutta tiedän, että muut ihmiset ovat ilmoittaneet hienovaraisia ​​eroja öljyn painon ja absorptioasteen suhteen. Tämä voi johtua siitä, että skalaaneista on erilaisia ​​lähteitä, joiden puhtaus vaihtelee. Tässä asiakirjassa kerrotaan, että molemmat oliiviöljyiset skvalaani- ja sokerijohdannaisista peräisin olevat skvalaanit voivat vaihdella välillä 74 - 95 prosentin puhtausasteesta. Että's iso kuilu!

Muut näkökohdat ovat hintapiste ja pakkaus. Joten tässä's tarkemmin kunkin tuotteen.

Indie Lee Squalane kasvojen öljy

Indie Lee Squalane Facial Oil on 100 prosenttinen skalaaniöljy, joka on peräisin oliiveista. Indiessa'Omat sanat, "löysin korkeimman luokan, jonka voit saada."

Related: Indie Lee aloittaa luonnollinen ihonhoitotuote, Squalane Oil Trend and More

Se'Siksi ei ole yllätys, että öljyllä on kaunis rakenne. (Se oli ensimmäinen kokeilu, jota olen koskaan yrittänyt & # x2014;'mitä minua houkutteli!) Minä kuvaisin sitä ohutöljynä, imemällä ilman rasvaista jäännöstä. Silti se's vielä syvästi kosteuttava. 

Pakkaus, joka on ylivoimaisesti kaunein ja kaikkein "Instagrammable", on himmeä lasipullo, jossa on tiputuslaite. Verrattuna muihin lasituotteisiin, tämä on pysytellyt parhaiten siellä's etiketti tulee kuorintaan. Joskus se vaatii hieman vaivaa avata se, mutta se'ei ole iso juttu.

Mistä ostaa: Nordstrom & # x2022; Well.ca & # x2022; B-Hehkuva & # x2022; Kauniita & # x2022; Credo Beauty & # x2022; Detox Market & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Dermstore & # x2022; Antropologi & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Follain & # x2022; Citrine Natural Beauty Bar & # x2022; Bluemercury & # x2022; Tarvitsetko Supply Co.? Indie Lee

Tavallinen 100% kasviperäinen skvaleeni

Tavallinen 100-prosenttisesti kasviperäinen skvaleeni on kasviolähteistä johdettua skvalaaniöljyä, mutta ne eivät'eivät ilmoita niistä. Koska se'on yksi markkinoiden vähiten kallisarvoisista häiriöistä, arvaamani on, että he käyttävät kaikkea mitä he saavat edullisimmin, luultavasti oliivi, sokeriruoko tai molempien sekoitus. 

Tämä on ainoa skvalaaniöljy I'Olen yrittänyt missä minä'olen huomannut hieman painavamman tekstuurin. Verrattuna muihin, se on hitaampaa absorboida. Mutta me'jälleen puhuu squalanea täällä, joten asioiden suuressa järjestelmässä tämä on erittäin kevyt öljy. Voit kuitenkin haluta sitä, jos sinulla on kuivempi iho. 

Pakkaus on lasipullo, jossa on tippa, mutta yllä oleva valokuva ei edusta sitä, miten se näyttää muutamassa kuukaudessa. Tämä on oikeastaan ​​uusi pullo, jonka ostin & # x2014; alkuperäni näyttää's sodan aikana! Vain päätä ylöspäin, kirkas muovinen etiketti tulee kuorinta pois, jättää yksi alla saada kaikki öljyllä petsattu. Mutta hinta, kuka välittää?

Mistä ostaa: Kauniita & # x2022; Well.ca & # x2022; Hudson's Bay " ASOS & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Kauneushoitola & # x2022; Esikuvallinen & # x2022; Happi Boutique & # x2022; Tunne Unique & # x2022; Adore Beauty & # x2022; Tavallinen

Peter Thomas Roth Oilless Oil 100% puhdistettua skvaleenia

Peter Thomas Roth Oilless Oil 100% puhdistettu Squalaani on sokeriruokoista peräisin oleva skvalaaniöljy. Brändillä on paljon yksityiskohtia siitä, miten ne uute- taan, fermentoivat, erottelevat ja puhdistavat nestettä raakasokerin kera. He jopa mainitsevat, että niillä on oma käsittelymenetelmä. Mitä he haluavat't kertoa teille, että se's tosiasiallisesti tuotettu bioengineered hiiva, joka ruokkii sokeriruoko (lähde). Ei aivan niin seksikäs tai "luonnollinen", oikein?

Silti se'Se on loistava tuote, jota sinä'd odottaa, koska sillä on myös korkeampi hintapiste. Tekstuuri on verrattavissa Indie Leeen's, ehkä hieman ohuempi, ja se tunkeutuu kauniisti jättämään sinut hydratoituneeksi, ei rasvaiseksi.

Jälleen, pakkaus on lasipullo, jossa on tiputuslaite, mutta tämä tiputuslaite on tukevampi kuin muut. Mitä etikettiin, se lopulta kuoriutuu, aivan kuten tavallinen's. Nauhoin ne alas näiden valokuvien kohdalla!

Mistä ostaa: Nordstrom & # x2022; B-Hehkuva & # x2022; Antropologi & # x2022; Kauneushoitola & # x2022; Dermstore & # x2022; Orchard Mile & # x2022; Peter Thomas Roth 

Biossance 100% squalaaniöljy

Biossance 100% squalaaniöljy on sokeriruokoista peräisin oleva skvalaaniöljy. He käyttävät myös patentoitua prosessia purkamaan sen ... ja arvata, mitä löysin? Se'joka tuotetaan samaa bioantikemikaalia käyttäen, jota Peter Thomas Roth käyttää, ja saman toimittajan (Amyris, joka on itse asiassa Biossance'n emoyhtiö). 

Pohjimmiltaan näyttää siltä, ​​että Biossance ja Peter Thomas Roth käyttävät täsmälleen samaa skvalaaniöljyä, aivan eri pakkauksissa! Unssia unssilta, Biossance's on halvempaa (mutta ei aivan halpaa kuin tavallinen's). Se's ehdottomasti ohuempaan puoliin, joten harkitsisin tätä jos etsit erittäin kevyttä vaihtoehtoa.

Toinen ero on muovipullo pumpulla. Riippuen siitä, kuinka paljon öljyä haluat käyttää, tämä on joko kätevä ominaisuus tai ärsytys (koska se voi vapauttaa enemmän öljyä kuin tarvitset). Joko niin, se on kätevä matkustaa, koska mukana tulee pieni muovikappale, joka lukitsee sen.

Mistä ostaa: Sephora & # x2022; Biossance

Muut Squalane Oils to Try

Olen turvassa't henkilökohtaisesti kokeillut näitä vielä, mutta muut squalaaneja öljyt I'löytyi:

Timeless Squalane Oil

Se's peräisin oliiveista, ja jos saat isomman pullon, se's on vielä halvempi ostaa (per ounce) kuin tavallinen's. Tämän kirjailijan mukaan hän antoi hänelle "elämän paras iho". Nyt kun's merkintä!

Mistä ostaa: Amazon.com & # x2022; eBay & # x2022; Ajaton

Mullein & Sparrow Pure-sarja Skaalaaniöljy

Myös oliiveista, ja pakkaus on niin ihana. Muista, että pullo on puolet muiden koosta, joten unssin hinta on sama kuin Indie Lee's (ellet osta sitä suoraan tuotemerkistä, jolloin se's kallein). 

Mistä ostaa: Amazon.com & # x2022; eBay & # x2022; Mullein & Sparrow

Olivarrier Fluid Oil Squalane

Tämä K-kauneusvaihtoehto on yksi priciest valintoja, mutta se's sanoo olevan peräisin laadukkaimmista oliiveista, vain 0,2 prosenttia leikkaa! Kuulen, että tämä on painava paino, jopa enemmän kuin tavallinen's, niin se's hyvä veto, jos haluat rikkaampaa öljyä. 

Mistä ostaa: Peach & Lily & # x2022; eBay & # x2022; YesStyle

johtopäätös

Kaiken kaikkiaan tein nopean luettelon parhaista öljyvalinnoista riippuen siitä, mitä budjettiasi ja painopisteitänne ovat. Toivon tämän auttavan!

Shop-editori's Picks

Oletko kokeillut skalaaniöljyä vielä?
?

Leave A Comment

9 + 1 =