Toimittajan valinnat: 10 parasta uutta kesäilua

Tämä kausi's kevyempää, tuoreempia tuoksuja ovat niin kauniita, kuin ne on tarkasteltava. 

Tässä on parhaat tuoksut houkutella ennen kesää'poissa:

Marc Jacobs Mod Noir

'60-luvun innoittama mustavalkoinen pakkaus oli minulle "hello". Mutta mitä'Sisällä täytyy olla suosikkini Marc Jacobs-tuoksu. Se's ei ole liian kukka, enemmän kuin tuoreita, tuoreita puutarhoja. Puhdas ja herkästi vihreä, mutta silti naisellinen.

Huomautuksia: Clementine, yuzu, vihreät, vesililja, magnolia, gardenia, tuberoosi, myski, oranssi blossom, nektariini.

Mistä ostaa: Sephora

Nest Verde

Puhuminen vihreästä'Se on teema myös täällä, mutta unisex-tulkinnassa. Fougère-perheen jäsenenä tämä sekoitus on varsinainen herby, mutta myös heikosti saippua ja mysky. Tuntuu kuin tuoksisi suosikki kaveri tuoreesta suihkusta. Niin seksikäs! (Ja kuolen tämän kauniin pullon yli.)

Huomautuksia: Fern, cedar, verbena, vetiveri.

Mistä ostaa: Sephora

Dolce & Gabbana Vaaleansininen auringonlasku Salinassa

Alkuperäiseen Light Blueen verrattuna tämä kesäinen versio on oranssimaisempi, vähemmän vettä. Pidän siitä paremmin! Se's upea kuuma sää tuoksu; ihastuttava ja rantava, mutta ilman synteettistä aurinkosuojatuotetta, joka on tullut niin yleiseksi.

Huomautuksia: Viiniköynnöksen lehdet, violetti, freesia, oranssi kukka, jasmiini, meripihka, cedarwood, valkoinen myski.

Mistä ostaa: Nordstrom, Hudson's Bay

Chanel Chance Eau Vive

Tämä kirjaimellisesti saa sinut salivoitumaan, greipit ja verinappiset muistiinpanot ovat kypsiä ja mehukkaita. Se's sai erittäin kuplivaa laatua, joten se olisi täydellinen kesälomille. Plus, pullo ja korkki ovat liian tyylikkäitä!

Huomautuksia: Greippi, veren oranssi, jasmiini, setri, iiris.

Mistä ostaa: Nordstrom

Givenchy Erittäin Irrésistible Mes Envies

Jos et voinut't kertoa pakkauksesta, tämä tuoksu on kyse ruususta. Paitsi'Sitä enemmän seksikäs ruusu kuin vanha rouva nousi, epätavallisen anis-pohjan ansiosta. Kun se kuivuu, siitä tulee aistillinen ja erittäin naisellinen.

Huomautuksia: Pioni nousi, Kalifornian ruusut, intohimo nousi, fantasia nousi, tunteet nousi ja tähti-anis.

Mistä ostaa: Hudson's Bay, Macy's

Kukan Kenzo L'Eau Originelle

Tämä on vihreämpi ottamaan alkuperäisen kukan Kenzo, julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2000. Aluksi se'Se on todella kuohuvaa ja sinä luulet sen'se on tavallinen unohtatava kukka, mutta sitten se muuttuu jotain melko maitomiin ja muskyksi. siellä'Se on myös maski, joka pitää asiat mielenkiintoisina. Pidän todella tästä!

Huomautuksia: Aquatic accords, inkivääri kukka, pioni, valkoinen myski.

Mistä ostaa: Amazon.com, Beauty Encounter

Thomas Sabo Charm Rose Beach

Tässä's suuri päiväaikainen tuoksu, yhtä suuret osat vetistä ja sitrushedelmistä, kuten siemaillen virkistävää cocktailia kun istut tuulta! Minulla on melko paljon vihreää teetä aromi tästä, joka tuntuu erittäin kirkas ja energizing. 

Huomautuksia: Sitruuna, mandariini, appelsiini, bergamotti, ruusu, pioni, vihreä tee, merituuli, setri, myski, keltainen.

Mistä ostaa: Thomas Sabo

Katso Chloé Si Belle

Jätä Chloelle keksiä Gardenia-oranssi blossom blendin sweetest take. (Ja yksi kauden parhaista pulloista!) Tämä on nykyaikainen, mutta muodikas, aivan kuten brändi itsessään, ja sen sijaan, että lyödä sinut päähän, on enemmän hitaasti rakennettu, kuin sinä nojasit haju tuoksuun. 

Huomautuksia: Neroli, koivunlehti, gardenia, oranssi blossom, valkoinen myski.

Mistä ostaa: Murale

Lise Watier Pronssi & Lumières Eau de Soleil

Niin pieni, että se lippuaa kukkarossasi, tämä on toinen voittaja Lise Watierista (vannon, että he tekevät joitakin hienoimmista kesähauteista). Tiesin minä'd rakastan sitä muistiinpanoista yksin, ylang-ylang, tiare, monoï, kookos? Ahh, minä'm taivaassa! Tämä on todellinen trooppinen kukka, hyvin päihtynyt ja hieman aurinkovoidetta.

Huomautuksia: Oranssi kukka, mandariini, ylang-ylang, tiare, monofiöljy, kookospähkinä, vanilja.

Mistä ostaa: Hudson's Bay

Nina Ricci Les Délices de Ninasta

Kuka wouldn'Haluatko näyttää tämän kirkkaan vaaleanpunainen, kullanvärisen omenan? Sisällä mehu isn't apple-pohjainen, mutta ehdottoman upea, epämiellyttävä, raikas gourmand. Se'kuin karkkia, mutta parhaalla mahdollisella tavalla. Laita se iholle ja sinulle'Saa tuoksua tarpeeksi hyvältä syödä!

Huomautuksia: Mandariini, sitruuna, mansikka, valkoinen karamelli, vadelmauute, praliini, valkoinen myski.

Mistä ostaa: Hudson's Bay

johtopäätös

Tänä vuonna siellä's todella tuoksu jokaiseen makuun, mielialaan ja tilaisuuteen, pidätkö tuoksusi vesi, ranta, kukka, gourmand tai vihreä. 

Mitkä tuoksut vietät tänä kesänä??
Oletko kokeillut jotain näistä vielä?

Leave A Comment

28 + = 34