Toimittajan valinnat: 10 parasta tuotetta Cult Luxury -hidontuotantolinjalta Omorovicza

Jos pyysit minua suosimaan ylellistä ihonhoitoaluettani, minä'd sano Omorovicza epäröimättä.

Ehkä sinä'olette kuulleet siitä, ja olettaa, että se oli aivan kuten useimpien huippumerkkien tuotemerkkejä,'maksaa pakkauksesta pikemminkin kuin suuria ainesosia, ja kaikki on erittäin hajusteita ja raskaita iholle.

Se ei pystynyt't on pidemmälle totuudesta!

Vaikka kyllä, pullot ovat upeita, siellä's niin paljon enemmän Omorovicza kuin tuotteet, jotka näyttävät mukava työtasosi.

Tässä'mitä sinun tarvitsee tietää niiden muotoiluista, sekä minun suosikkini riveistä.

Tietoja Omorovicza

Ensinnäkin nopea tausta. Omorovicza on perustettu vuonna 2006 aviomies Margaret ja Stephen de Heinrich de Omorovicza ja on edelleen perheyritys tähän päivään asti. (Tämä yksin selittää, miksi kaikki on niin laadukasta!) Voit lukea lisää siitä, miten he tapasivat, ja hämmästyttävä tarina brändin takia Margaretissa haastattelussa. 

Tähti-ainesosa, joka esiintyy kaikissa tuotteissa, on mineraalipitoinen lämpövoima, joka on peräisin 2000 vuotta vanha kuumasta keväällä Budapestissa, joka on pitkään arvostettu ihon paranemisominaisuuksiltaan. Omorovicza on itse asiassa tehnyt kyseiset mineraalit biologisesti saataviksi, ne tunkeutuvat syvälle ihoon ja antavat Nobelin palkitun laboratoriolle kehitetyn patentoidun jakelujärjestelmän. 

Ja tuo's todella mitä brändi on kyse. Vaikka ne eivät ole ehdottomasti "luonnollisia", he ottavat luontoa'parhaana vaikuttavana tekijänä, ja tekevät niistä vieläkin parempia huipputason innovaatioilla.

Omorovicza-tuotteilla ei myöskään ole:

Jos kysyt minulta, mielestäni heidän on edistettävä tätä luetteloa enemmän! En't ajattelevat, että useimmat ihmiset ovat tietoisia siitä, kuinka puhdas tämä rivi on, erityisesti se, että ne käyttävät vain luonnollisesti tuotuja tuoksuja (mikä ei ole ilmeistä, jos vain tarkastelemme ainesosia).

Ainoa "varovaisuus", jonka haluan huomauttaa, on fenoksietanoli, joka on vähän korkea muutamissa tuotteissa (vaikka se's rajoittaa yhden prosentin pitoisuuden riippumatta). Se's liittyy ärsytykseen, joten jos olet'on erittäin herkkä, voit ehkä välttää sen.

Okei, Omoroviczan tuotteisiin, joita rakastan!

Omorovicza Omoressence

Omorovicza Omoressence on kevyt nestemäinen kosteusvoide, joka soveltuu kaikentyyppisille iholle. Ostin tämän, kun etsin vaihtoehtoja rakkaalle HydrExtremelle, eikä se petä! Se's täydellinen kerrostamiseen ja todella auttaa ihoa pitämään enemmän kosteutta. Usein minä'Käytän tätä vain squalaaneja öljyssä.

Se's tarkoitettu käytettäväksi puhdistuksen jälkeen (ja minkä tahansa aktiivisen aineen jälkeen). Voit yksinkertaisesti kaataa muutaman pisaran kättesi kämmenelle, painaa käsiäsi yhteen ja tuhota tuote ihoon. Jos sinä'uudelleen rasvainen, se voi olla kaikki mitä tarvitset meikki tai aurinkovoidetta. Muussa tapauksessa levität kaikki seerumit, voiteet tai öljyt päälle, mikä auttaa lisäämään vettä ihoon ja estämään vedenpoiston.

Mistä ostaa: Nordstrom & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Sephora & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Net-a-Porter & # x2022; Space NK & # x2022; Bloomingdale's & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Selfridges & # x2022; Harrods & # x2022; SkinCareRx & # x2022; Ihmiskunta & # x2022; Kauneus Asiantuntija & # x2022; Omorovicza

Ainekset: Aqua (Unkarin lämpö vesi), Aqua (vesi), Metyylisilanoli Mannuronate, Glyseriini, Propanedioli, Fenoksietanoli, Diglyseroli, Natrium PCA, Urea, Saccharomyces Fermentointiuutti, Natriumhyaluronaatti, Maitohappo, Etyyliheksyyliglyseriini, Allantoiini, Hydrolysoitu Rice Proteiini, Parfum (tuoksu), PCA, sorbitoli, biosakkaridi Gum-1, ramnoosi, glukoosi, glukuronihappo, fosfolipidit, sorbiinihappo, linalooli, limoneeni, kumariini, geranioli.

Omorovicza Instant Perfection -seerumi

Omorovicza Instant Perfection -seerumi on öljymäinen hydratoiva seerumi, jolla on kirkas geelimaisuus. Rakastan tätä tuotetta, koska se's aivan painoton ja ei-tahmea, mutta se'myös yllättäen kosteuttava. Tämä olisi myös hyvä vaihtoehto HydrExtremelle. Se's olettaa jopa auttaa hallitsemaan sävyä, kuivaamatta sinut ulos tai käyttämään silikoneja!

Jos sinä'käytä Omoressencea, tämä menisi heti sen jälkeen. Jos ei, se olisi ensimmäinen nesteytysvaihe puhdistuksen ja aktivoinnin jälkeen. Jälleen nuori, rasvainen iho ei ehkä tarvitse muita hydraattoreita; mutta varmasti kuka tahansa, joka tarvitsee enemmän kosteutta, voisi kertoa tämän muille tuotteille.

Mistä ostaa: Nordstrom & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Net-a-Porter & # x2022; Space NK & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Selfridges & # x2022; Harrods & # x2022; SkinCareRx & # x2022; Ihmiskunta & # x2022; Kauneus Asiantuntija & # x2022; Omorovicza

Ainekset: Aqua (Unkarin lämpö vesi), Polysorbaatti 20, ksylityyliglukosidi, anhydroksitoli, Saccharomyces Ferment Extract, fenoksietanoli, pullulaani, natriumhyaluronaani, Narcissus Poeticus kallusuutti, karbomeeri, ksylitoli, parfyymi (tuoksu), natriumhydroksidi, etyyliheksyyliglyseriini, , Fosfolipidit.

Omorovicza Elemental Emulsion

Omorovicza Elemental Emulsion on kevyt, öljytön kosteusvoide, joka sekä hidastaa että auttaa hillitsemään rauhaa. Niin se'joka on samanlainen kuin Instant Perfection -erumi, mutta pehmentävä, ohut, maitomainen koostumus. En't tietävät, miten he tekevät sen, mutta muutamassa sekunnissa tämä ei tuntu mitään iholta! Jokainen, joka etsii ei-rasvaista ja silikoniton hydraattoria, rakastaa sitä. 

minä'Olen hakenut tätä Omoressence ja Seerumin jälkeen, ja että's kosteutta ihoni tarvitsee. Mutta voit käyttää tätä myös seerumin sijasta ennen paksumpaa kermaa (tai öljyä). Kuten sinä'olet todennäköisesti tarttunut tähän mennessä, tämä merkki antaa sinulle tonnia vaihtoehtoja kevyt kerrosta!

Mistä ostaa: Nordström & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Space NK & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Harrods & # x2022; Omorovicza

Ainekset: Aqua (unkarin lämpö vesi), etyyliheksidodekanol, metyylisilano- nimannuronaatti, setearyylietyyliheksanoaatti, glyseriini, sakkaro- pitaatti, fenoksietanoli, ketearyylialkoholi, kandelilla / jojoba / riisihiukkasten polyglyseryyli-3-estereitä, glyseryylisartaa- raattia, Bentseenialkoholi, natriumhyaluronaatti, natriumhydroksidi, askorbyylietraisopalmitaatti, tokoferoli, karbomeeri, ksantaanikumi, dinatrium EDTA, etyyliheksyyliglyseriini, dehydroetikkahappo, linalooli, fosfolipidit, planktonuutto, geranioli, sorbiinihappo.

Omorovicza Midnight Radiance Mask

Omorovicza Midnight Radiance Mask on kirkastava ja kuoritseva naamio, jossa on virkistävä geelirakenne. Koska se sisältää beeta-hydroksihappoja (suosikkilajini), se voi auttaa ruuhkautumisen, ylimääräisen öljyntuotannon, pigmentaation ja karkean rakenteen. Mutta toisin kuin useimmat happamat hoidot, se's tarpeeksi lempeä kaikille, jopa herkille tyypeille. 

Vaikka voit käyttää sitä milloin tahansa, sen on todella tarkoitus olla yön hoito, jota käytät kaksi tai kolme kertaa viikossa (puhdistuksen ja väriaineen jälkeen). Don't huoli, se ei't näyttävät sinisiltä, ​​kun laitat sen päälle, eikä mikään hiero teidän tyynyllesi! Kun otat sen pois aamulla, ihosi tuntuu erittäin sileältä ja rauhalliselta.

Huomaa: Täällä on alkoholia, mutta se on'jotka toimivat tunkeutumisen edistäjänä, ja kaikki kuivausvaikutukset kompensoivat kaikki kosteuttavat ainesosat.

Mistä ostaa: Nordstrom & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Sephora & # x2022; Space NK & # x2022; Bloomingdale's & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Selfridges & # x2022; Harrods & # x2022; Ihmiskunta & # x2022; Kauneus Asiantuntija & # x2022; Omorovicza

Ainesosat: Aqua (vesi), glyseriini, propaanidioli, alkoholipitoinen denatsi, hiivauutto, natriumvetuliini, sclerotiumkumi, karbomeeri, Chondrus Crispus -jauhe (karrageeni), natriumanisosa, etyyliheksyyliglyseriini, kaoliini, bentsyylialkoholi, Salix Nigra Natriumhyaluronaatti, fosfolipidit, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, bentsyylisalisylaatti, Linalool, Limonene, Pancratium Maritimum Extract, Geraniol, Citronellol, Helianthus Annuus ( Auringonkukka) Siemenöljy.

Omorovicza Acid Fix

Omorovicza Acid Fix on happohoito, jossa on kolme erilaista happoa: glykoli, salisyyli ja maitohappo. Joten sinä'saada molemmat AHA: t ja BHA: t, selkeässä seerumin rakenteessa. Tämä on voimakkaampi tuote kuin Midnight Radiance Mask ja kohdistaa kaiken aknen ja tylsistyksen auringon vaurioilta. Kuitenkin kuivausvaikutukset minimoidaan termisen veden, glyseriinin ja hyaluronihapon ansiosta.

Koska AHA: t ovat auringonherkkyyttä, suosittelemme käyttämään tätä yöllä, kaksi tai kolme kertaa viikossa (voit todennäköisesti käyttää sitä useammin, jos sietät sen kunnolla). Sinun tarvitsee vain kaksi tai kolme tippaa puhdistuksen jälkeen ja ennen kosteusvoidetta. Koska ihoni on hyvin käytetty happoihin, en tehnyt't koetella mitä tahansa ärsytystä, mutta ehkä aluksi, jos olet turvassa't on kuorinta. Jos sinä'etsin happosekoitusta, en't ajattelevat, että voit mennä vikaan tämän!

Mistä ostaa: Nordstrom & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Sephora & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Net-a-Porter & # x2022; Space NK & # x2022; Bloomingdale's & # x2022; Selfridges & # x2022; Harrods & # x2022; SkinCareRx & # x2022; Ihmiskunta & # x2022; Kauneus Asiantuntija & # x2022; Cos Bar & # x2022; Orchard Mile & # x2022; Omorovicza

Ainekset: Aqua (Unkarin lämpö vesi), glykolihappo, glyseriini, propaanidioli, hiivauutte, salisyylihappo, natriumhyyaluronaatti, Leuconostoc / retiisi-juurisifluorifiltraatti, parfum, lesitiini, sclerotiumgum, pullulaani, ksantaanikumi, fosfolipidit, , Maitohappo, natriumhydroksidi, natriumvetulinaatti, natriumanisaatti, limono- ni, linalooli, geranioli, bentsyylisalisylaatti.

Omorovicza Kupari Peel

Omorovicza Copper Peel on kaksivaiheinen kirkastava kuori, jonka tarkoitus on jäljitellä kasvojen, nopeasti! Tosiasiassa hoito kestää alle viisi minuuttia, mikä helpottaa säteilyä, huokoskokoa, pigmentaatiota ja koostumusta. En't tiedä, onko "kuori" paras tapa kuvailla sitä, koska tämä ei't jättää sinut riisuttuiksi tai jotain sellaista. Se vain tekee ihollesi näyttävän paremmalta! Joten kukaan voisi käyttää tätä välittömästi, mutta he sanovat sinulle'Saat vielä dramaattisempia tuloksia, jos jatkat sitä viikoittain 3-4 kuukautta. Että'koska se sisältää kuparia, joka on yksi jännittävimmistä anti-aging-ja anti-akne ainesosia!

Vaihe yksi on Copper Peel Paste (vihreä putki), jota hierotaan puhtaalla iholla hetken kuluttua. Rakenne on hiukan hiokea, joten se antaa sinulle miellyttävän manuaalisen kiillotuksen. Vaihe kaksi on Copper Peel Activator (kirkas putki), joka sisältää maitohappoa ja menee suoraan liisterin päälle. Se muuttaa seoksen valkoiseksi kerrokseksi, ja vain hierotaan iholle kaksi minuuttia ennen huuhtelua. Että'se on!

Vinkki: Voit saada kahta tai kolmea hoitoa jokaisesta putkiparista. On mahdollista tiivistää ne uudelleen, kääntää vain päätykappale (joka katkeaa aukon avaamisen yhteydessä) ja käytä sitä tulppana!

Wtäältä ostaa: Nordstrom & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Sephora & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Net-a-Porter & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Harrods & # x2022; SkinCareRx & # x2022; Ihmiskunta & # x2022; Kauneus Asiantuntija & # x2022; Omorovicza

Liitä ainesosat: Cetearyyli-etyyliheksanoaatti, natriumbikarbonaatti, glyseryyli stearaatti, natriumkokoyyli- glutamaatti, stearyyliheptanoaatti, skvalaani, Cera Alba (mehiläisvaha), setearyylialkoholi, kuparilukonatti, kamferi, Salvia Officinale (salvia) öljy, tokoferoli, mannitoli, Anthemis Nobilis ) Kukkaöljy, Citronellol, Pelargonium Graveolens (Geranium), kukkaöljy, Linalool, Limonene, Geraniol, hiiva-uutetta.

Aktivoituja ainesosia: Aqua (Unkarin lämpö vesi), maitohappo, hydroksietyyliselluloosa, fenoksietanoli, glyseriini, Saccharomyces (Unkarin lämpöveden) fermentointiuutti, etyyliheksyyliglyseriini, Pyrus Malus (Apple) hedelmäuutti, Chlorella Vulgaris / Lupinus Albus Protein Fermentti,.

Omorovicza Unkarin kuningatar Mist

Omorovicza Queen of Hungary Mist on alkoholittoman kasvonsuoja, ja luultavasti brändi'joka on kaikkien tunnetuin tuote. Ei ainoastaan, että se virkistää ja hydrattaa ihoa, mutta se's myös aromaterapeuttinen, ansiosta addiktiivinen (ja luonnollinen) oranssi blossom tuoksu. Hauska tosiasia: Se on nimetty ja inspiroinut Queen of Hungary Water, maailma'joka oli ensimmäinen kirjoittanut hajuvesi, jota Unkarin kuningatar Elisabeth käytti 1400-luvulla. 

Voit käyttää tätä vaihtoehtoa muutamalla eri tavalla. Se voi toimia kuin kosteuttava väriaine, jos puhdistat sen puhdistuksen jälkeen ja ennen seerumia ja kosteusvoiteita. Pidän jopa sumuista jokaisen hydraatiovaiheen välillä, kun ihoni on todella jano. Tietenkin voit käyttää sitä milloin tahansa päivästä elvyttämään ihosi. Koska se jakaa erittäin hienon sumun (sen sijaan, että voittaa sinut, kuten jotkut sumut tekevät!), Se's myös hyvä asettaa meikkiä.

Mistä ostaa: Nordstrom & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Sephora & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Space NK & # x2022; Bloomingdale's & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Selfridges & # x2022; Harrods & # x2022; SkinCareRx & # x2022; Ihmiskunta & # x2022; Kauneus Asiantuntija & # x2022; Cos Bar & # x2022; Orchard Mile & # x2022; Omorovicza

Ainekset: Aqua (Unkarin lämpö vesi), glyseriini, polysorbaatti 20, fenoksietanoli, Pyrus Malus (Apple), hedelmäsuute, Saccharomyces (Unkarin lämpöveden) fermentointiuutti, dinatrium EDTA, etyyliheksyyliglyseriini, mannitoli, Malpighia Punicifolia (Acerola) / Lupinus Albus Protein Fermentointi, Pectin, Rosa Damascena Kukkivesi, Citrus Aurantium Dulcis (oranssi) Kukkivesi, Salvia Officinalis (Salvia) Lehti Vesi, Fosfolipidit, Hiivauute, Linalool, Geraniol, Citronellol.

Omorovicza kiinteyttävä kaula-voide

Omorovicza Firming Neck Cream on super-ravitseva kosteusvoide kaulaan ja dekolteeriin. Se sanoi, minä don'miksi et voinut't käytä tätä myös kasvoillasi! Koostumus on nestemäisempi kuin useimmilla voiteilla, luultavasti koska se ei't sisältävät silikonit, mutta mielestäni se on yksi tehokkaimmista kosteusvoiteista I'olen yrittänyt. Se's aivan samankaltainen kuin LXMI Crème du Nil, toinen suosikki minun, mutta vielä hydrating.

Pieni menee pitkälle, joten tarvitset vain herneen kokoista määrää aamulla ja yönä. Voit myös kerätä tämän päälle Mist tai Omoressence.

Mistä ostaa: Nordstrom & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Net-a-Porter & # x2022; Space NK & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Harrods & # x2022; Ihmiskunta & # x2022; Kauneus Asiantuntija & # x2022; Omorovicza

Ainesosat: Aqua (Unkarin lämpö vesi), glyseriini, capryliini / capriset triglyseridi, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Octyldodecanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Skvalan, Stearyl Heptanoate, Cetearyl Olivaatti, Sorbitan Olivaatti, Cetearyl Alcohol, Cera Alba (Mehiläisvaha) Natriumhyalksaani, natriumhyaluronaatti, parfyymi (tuoksu), natriumbikarbonaatti, natriumbikarbonaatti, natriumbikarbonaatti, natriumhydroksidi, natriumhyaloksylaatti, natriumhyaloksylaatti, natriumbikarbonaatti, , Leontopodium Alpinum Callus -kulttuuriuutto, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, fosfolipidit

Omorovicza Moor Cream Cleanser

Omorovicza Moor Cream Cleanser on kermainen, sulfaattivapaa kasvopesu, joka soveltuu kaikentyyppisille iholle, mutta erityisesti ruuhkautuneelle ja akneelle altis iholle. Olin yllättynyt siitä, että useimmat kerma-puhdistusaineet ovat hydratoituneita (siksi haluan't todella käyttää niitä). Tämä on erilainen, koska se sisältää "Moor-mutaa" Budapestin lähellä sijaitsevasta järvestä, joka sekä puhdistaa että ravitsee ihoa. Niin se's erinomainen vaihtoehto kovaa vaahtoa tai geeliä puhdistaville, sillä se voitti'Älä jätä ihoa tiiviiksi tai kuiviksi.

Se'S on myös kevyempi vaihtoehto brändille'n tunnetuin lämpöpuhdistusaine, jota tarvitset mitt. Mieluummin tämä puhdistusaine, koska se huuhdotaan helposti (tarvitset vain herneen suuruista määrää kostealle iholle) ja sitä voi käyttää aamulla ja yönä. Suosittelen aina kaksinkertaista puhdistusta yöllä, joten tämä tuote ei ole poikkeus. minä'd Aloita valitsemallasi meikinpoistavalla tuotteella (kuten micellar-vedellä) ja käytä tätä toisen puhdistuksen jälkeen.

Mistä ostaa: Nordstrom & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Sephora & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Net-a-Porter & # x2022; Space NK & # x2022; Bloomingdale's & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Selfridges & # x2022; Harrods & # x2022; SkinCareRx & # x2022; Ihmiskunta & # x2022; Cos Bar & # x2022; Orchard Mile & # x2022; Omorovicza

Ainekset: Aqua (Unkarin lämpö vesi), Capryyli / Capric triglyseridi, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Silt (Unkarin muta), Theobroma Cacao (Cocoa) siemenvoi, Steariinihappo, Cetearyylalkoholi, Cetearyl Olivaatti, Sorbitaanisolvaatti, Saccharomyces Ferment Extract, Oksidi, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini, dinatrium-EDTA, tokoferoli, parfyymi (tuoksu), eukalyptuslehtiöljy, menta piperitaöljy, fosfolipidit, ksantaanikumi

Omorovicza Mineral Touch

Omorovicza Mineral Touch on mineraalipohjainen peitevoide ja yksi ainoa silikoni-vapaita vaihtoehtoja markkinoilla! minä'Olen käyttänyt sitä lähes päivittäin viime kuukausina, ja voisin'Ole onnellinen tästä ostoksesta. Sen tikun muotoinen, sileä, sekoitettava rakenne ja upea luonnollinen viimeistely, tämä tuote on hyvin samanlainen kuin kuuluisa Clé de Peau Concealer, mutta paremmin ainesosat. Se's myös suurempi peitto kuin RMS Beauty "Un" Cover-Up, ilman kosteaa / öljyistä vaikutusta.

Nyt huonoja uutisia. Se tulee vain kahteen sävyyn, Norsunluu ja Beige, pohjimmiltaan kevyt ja keskikokoinen. (Käytän norsunluuta ja mitä se's arvoinen, se's todella hyvä ottelu ihoni kanssa.) Se's myös lakkautetaan jossain vaiheessa, tai ainakin, että'mitä Stephen kertoi minulle, kun hän oli äskettäin kaupungissa. minä'm ole varma, kun se'katoaa, mutta jos sinä'uudelleen ottelu tähän, varmasti napata yksi ennemmin kuin myöhemmin. minä'Minun täytyy varastoida sitä, pidän siitä niin paljon!

Mistä ostaa: Sephora & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Net-a-Porter & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; SkinCareRx & # x2022; Ihmiskunta & # x2022; Kauneus Asiantuntija & # x2022; Omorovicza

Ainekset: Coco Caprylate / Caprate, Mica, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Euphorbia Cerifera Cera, maissitärkkelysmuunnettu, C12-15-alkyylibentsoaatti, askorbyylipalmitaatti, Stearalkoniumhektariitti, Olusöljy, tokoferoli, propyleenikarbonaatti, CI77891 (titaanidioksidi) CI77492, CI77491, CI77499 (rautaoksidit).

johtopäätös

minä'varmista se'on selvää jo nyt, että minä'm rakastunut tähän brändiin! Ja ei vain sen vuoksi's "luksusta". Ainesosat, tekstuurit ja suorituskyky ovat sen, mitä se erottaa toisistaan'olen yrittänyt. 

Ainettelemaan asiayhteys, minä'm valtava cherry-picker kun se tulee ihonhoito. Se'harvoin, että pidän useammasta kuin yhdestä tai kahdesta asiasta mistä tahansa merkistä. Mutta voisin luoda lähes koko rutiinin juuri näillä Omorovicza-tuotteilla. Heillä on monia uskomattomia vaihtoehtoja!

Haluan kokeilla paljon enemmän, sillä heidän verkkosivuillaan on yli 50 tuotetta, joten minä'Päivitä tämä tarkistus lisäämällä lisää kokoelmaan. Lisää uusia tuotteita tulee tänä vuonna myöhemmin! 

Shop-editori's Picks

Oletko kokeillut mitään Omoroviczasta vielä?
Mitä mieltä olet?

Leave A Comment

4 + 2 =