Tietenkin Sisley Lip Crayons ovat parempia kuin kaikki muutkin

Jokainen ja heidän äitinsä ovat tulossa ulos pulleista huulten värikyniä viime aikoina. Muista aika, vain kolme lyhyttä vuotta sitten, kun olin kaikki innoissani uusista hybridi-kiiltoista? He ovat nyt'kaikkialla ja suuret rasvaiset värikynät ovat uusin ja suosituin toimitusmenetelmä.

Tänään's post on ilmoittaa sinulle, mikä on mahdollista la creme de la creme tässä kategoriassa Sisleyn uudet Phyto-Lip Twistit. Ah, Sisley. Päättäjät $ 800 yön kerma. (Äitini melkein putosi, kun annoin hänelle otoksen tämän takaisin '09, ja silti kertoo, että se oli paras asia koskaan.)

Onneksi huulipunat ovat kuin kuusi prosenttia tuosta hinnasta, ja ihana tapa saada pieni palasi kuuluisasta Sisley-ylellisyydestä. Rehellisesti tämä tuotemerkki tuottaa todennäköisesti korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita liiketoiminnassa, ei valhetta. Nämä kapselit muotoillaan oliiviöljyllä johdettuun fyto-skvaleeniksi kosteutettavaksi ja hartsiuutteeksi, jota käytetään Ayurveda-lääkkeessä sileäksi ja huulten rypyt vähäisemmäksi.

Minulle lähetettiin varjo viisi, Berry, kokeilla, ja täällä's todellinen elämäntapa. (Jumala, seepra-tuloste on söpö.)

Ja tässä se on huulillani. (Don't temppelissä, jonka testiin tänään; voin't päättää, jos se'koska se imee tai jos syytän, että aloitan Retin-A rutiini uudelleen.)

Joten Lip Twist luo kauniin, pigmentoituneen värin (enemmän marjaa kuin fuksia), jolla on selkeä, mutta rakottava vaikutus. Pinta on melko kiiltävä, ja kuten ranskalaiset sanovat, "mukava". Se'se on paljon helpompi soveltaa kuin huulipuna, ja se on periaatteessa kaikkein kosteuttava asia, jonka voisit koskaan laittaa huulillesi, ei ole huolissasi siitä, mikä korostaa hiutaleita tai halkeamia; sen sijaan se'He auttavat heitä. Voit teroittaa sitä vain kääntämällä pohjaa.

On kuusi sävyä, jotka haluavat ja haluavat heitä kaikkia:

Erityisen kiinnostunut Cherrystä, ja oh, Pinky näyttää myös hämmästyttävältä.

For a drugstore vaihtoehto, tutustu Revlon's ColorBurst Lacquer Balms (tarkasteltu tässä). Verrattuna, sanoisin Sisley värikynät antavat sinulle vielä enemmän kosteutta, ja värit don'minulla on minkäänlaista kimallusta, jonka minun on myönnettävä mieluummin. Plus, se'on vain mukava olla kokonaan luxe huulipuna joka kerran kerrallaan. Ja yksi, että sinä'd käytä tavallista useammin kuin huulipuna, jos olet'ole mitään minua.

Nämä ovat super-splurge-worthy, kaverit!

Mistä ostaa

Löydä Sisley Phyto-Lip Twists -kaupassa Holt Renfrewissa ja seuraavissa vähittäiskaupoissa:

Ota kantaa

Oletko huultesi värikynätuuletin?

Oletko tarkistanut Sisleyn's Lip Twists vielä?

Hanki muita pulleita, jotka suosittelisit?

Leave A Comment

8 + 1 =