Tapaa Euroopan kynsijohdon, joka on juuri saapunut Kanadaan

Kuunteli kauneuden merkki nimeltä Misslyn? 

Ei? En minäkään. Mutta minä'm kertoi sen olevan erittäin suosittu Euroopassa, joka on käynnistetty 30 vuotta sitten Italiassa, sitten Ranskassa ja Saksassa. Ja nyt Misslyn on astunut Kanadaan, myydään yksinomaan kaikille'suosikki apteekki, Shoppers Drug Mart. 

minä'Olen aina etsinyt uusia rivejä, joten kun minulla oli mahdollisuus kokeilla muutamia niiden kynsilakanoista, olin niin alas. Minun on myönnettävä, pakkaus on todella haastavaa, mistä syystä minulla ei ollut't huomannut heitä ennen (he saapuivat myymälöihin joulukuussa). 

Saat 13 ml kussakin pullossa verrattuna OPI- ja CND-standardiin 15 ml ja Essie's 13,5 ml. Mutta ... hinta on oikea, koska nämä vähittäiskaupat ovat vain 10 dollaria. Plus, on valittavissa 48 eri väriä. (Heillä on todellakin suurin puolalainen valikoima Euroopassa, yli 150 väriä saatavilla!)

Antaa'onko Misslyn läpäissyt värikokeilut:

Punainen matto 180

Minun on myönnettävä, olen täysin tuominnut tämän kannen peitetyn kirjan näiden Misslyn-kiillotusten kanssa. En tiedä paljon niistä, odotin vähemmän kuin tähtien suorituskykyä, mutta ensimmäinen sävy, jota yritin, Red Carpet 180, todella toimitettu. Se'on hämmästyttävän läpinäkyvä, mikä on jotain aina on ongelmia punaisissa. Voisin päästä eroon yhdestä hyydestä, jos halusin, mutta kuvassa on kaksi. Super-vaikuttunut!

Urban Chic 223

Olin vähän vähemmän rakastunut Urban Chic 223. Luumunpunainen väri on todella mukava, mutta halusin sen olevan vain hieman läpinäkymätön. Kuvassa on kaksi päällystettä ja löysin sen'Se on vain teeny-bittinen, mutta se voisi olla herkkä kiillotus freak minulle puhuu. 

Blush 155

Kyllä, toinen tappaja punainen! Blush 155 on oranssinvärinen kuin Red Carpet 180, mutta rakastan sitä yhtä paljon. Jälleen's hullu-läpinäkymätön, jonka minä'm niin onnellinen. Sovellus oli todella hämmästyttävä. Minä rakastan näitä!

Magma 195

En ollut'innostunut Magma 195: sta pullossa, mutta rakastuin sitä kynsillä. Vaikka se's ei minun kuppi teetä tämän vuoden aikana (se's antaa minulle suuria loma vibes), minä'm hyvin hohessa. Jälleen, sovellus oli täydellinen, ja jos halusin todella, voisin päästä eroon yhdestä turkista. Miksi en ole koskaan kokeillut niitä ennen?!

Bottom Line

Misslyn on vaikuttunut minusta, teistä, ja minä olin't odota sitä! voin't puhu koko kanadalaiselle 48 sävyn riville, mutta todella rakastin kolmea neljästä, joita yritin kokeilla, niin että's erittäin lupaava. Yay uusille kiillotustuloksille! 

Mistä ostaa

Etsi Misslyn Nail Polish klo Shoppers Drug Mart.

Ota kantaa

Oletko kokeillut jotain Misslynistä vielä? Mikä sävy on suosikkisi?

Leave A Comment

67 + = 77