Tämä uusi kuntosovellus on kuin oma henkilökohtainen kouluttaja (ja se on ilmainen!)

Ratkaisumisaika on tullut ja mennyt, ja nyt kun me'Kaikki ovat vannoneet saada sopeutua tänä vuonna, onko joku muu kamppailee siitä, miten pääset alkuun? 

Minä myös! Joten kun ystäväni ehdotti henkilökohtaisen kouluttajan etsimistä, päätin'd antaa sille ampua. Paitsi yksi ongelma, ponnahtaa paikalliseen kuntosaliin ja leuka saattaa pudota, kun kuulet, kuinka paljon henkilökohtainen kouluttaja maksaa tunneittain. (Ajattele 60 dollaria + istuntoa kohden.)

Sitten kuulin kuntosovelluksesta, jota voisin kokeilla. Nike Training Club -sovellus (tai N + TC lyhyeksi) on kuin oma henkilökohtainen valmentaja liikkeellä. Mainitsinko sen's ILMAINEN?!

Käytettävissä iPhonelle ja Android-laitteelle tämä sovellus antaa sinulle mahdollisuuden valita neljän viikon harjoitteluohjelmista, jotka auttavat sinua saavuttamaan tiettyjä tavoitteita: saada se vähissä, saada äänenvoimakkuutta, saada vahvoja tai keskittyä. 

Kun valitset ohjelman, jokaisella on useita erilaisia ​​intervalliharjoituksia, joissa videot ja äänimotivaatiot auttavat sinua läpi. Niin se's täydellinen kiireisille ihmisille (kuten minä), jotka haluavat't on aina aikaa tehdä se kuntosalille, tai voi olla vain 15 minuuttia puristaa nopeasti harjoittelua. 

Mitään tarvikkeita ei tarvita, vaikka on olemassa mahdollisuus käyttää painoja, kiristysnauvoja tai lääkepalloa, jos haluat harjoittelua ylöspäin. Pohjimmiltaan voit käyttää N + TC: tä melko paljon missä vain muutaman metrin etäisyydellä tilaa. 

minä'm aina epäilevä piilokustannuksista, mutta sovellus on todella täysin ilmainen. Sovelluksen tiettyihin osiin ei ole kokeilujaksoa eikä ylimääräisiä maksuja. Kaikki harjoitukset ja ohjelmat ovat käytettävissä ja valmiina ladattavaksi. Koska jokainen harjoittelu ladataan erikseen, myös sinäkin'Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että käytät puhelimesi muistia.

Ensimmäinen vaihe on valita kuntoasi tavoite:

Valitse sitten taso, joka perustuu siihen, kuinka usein harjoittelet: aloittelija, jos työskentelet 4-5 kertaa kuukaudessa, kahden tai kolmen harjoituksen välillä viikossa tai jos sinulla on vielä enemmän. 

Kerran sinä'olet saanut tasosi, voit valita koko luettelon väli-tyyliin harjoituksista, jotka vaihtelevat pituudeltaan. 

Jos sinä'ei ole varma mitä valita, siellä'on joka viikko tarjolla oleva harjoittelu, joka on yleensä hyvä paikka aloittaa. Kun saat roikkua asioista, sinä'Työnnä hiki ennen kuin tiedät sen.

Okei, niin mitä nämä harjoitukset edellyttävät? Viiden ja 45 minuutin välisenä pituudeltaan jokainen harjoittelu sisältää useita liikkeitä, joita teet yhden kerrallaan 60 sekunnin ajan. Riippuen tavoitetusta tavoitteesta, nämä voivat olla suuritehoisia liikkeitä, kuten burpees, käynnissä tai ohita, tai vähävaikutteisia jooga- ja pilates-innoittamia harjoituksia. Jotkut harjoitusohjelmat suosittelevat lisävarusteita, kuten pieniä käden painoja, jännitysbändejä tai lääkepalloa. Jos sinulla on nämä, hyvä! Mutta kuten sanoin, voit helposti harjoitella ilman heitä.

Sovellus esittelee jokaisen porauksen videolle, joka näyttää, miten sen pitäisi näyttää. Kerran sinä'Minulla on se roikku, se's sekunti, ja sekuntikello laskee sekunnit, kun kouluttaja huutaa motivoivia ilmaisuja, kuten & quot; Don & quot;'t luovuttaa! & # x201D; ja pidä painettuna! & # x201D ;. Kun 60 sekuntia on ohi, se antaa merkkiäänen ja siirtyy seuraavaan poraukseen kunnes sinä've työskennellyt koko sarjan pari kertaa. En voinut't usko kuinka paljon minä hikoin kolmen ensimmäisen minuutin aikana!

Harjoittelua päivitetään säännöllisesti, ja joka kuukausi on toinen esillä oleva harjoittelu, jonka on usein suunnitellut tähti-urheilija. Tammikuussa se oli Tabata Toned -harjoittelu, jossa oli mukana kuusi uupumusta: Lea Wallace, Michelle Wie, Leticia Bufoni, Marlen Esparza, Morgan Lake ja Kyah Simon. Tämä voimakas harjoittelu keskittyy kuuteen ydinliikkeeseen (karkea, kyykky, työnnä, vedä, taivuta ja pyörii) kahden intensiivisen työn suhteen (eli 40 sekunnin sarjoilla, joissa on 20 sekuntia), jotta haastaa anaerobinen järjestelmä ja parantaa koordinointia. Koko harjoittelu on voimakasta 12 minuuttia, mikä saattaa kuulostaa lyhyeltä, mutta takaan sinulle'Hikoavat (ja satuttavat) sen loppuun.

Yksi N + TC -sovelluksen hienoimmista asioista on jakaa liikuntaa muiden kanssa. Kuka doesnt'Haluatko ylpeä heidän mahtavuudestaan? Jakaminen myös tekee sinusta tuntuvampia tavoitteidesi vuoksi, koska tiedät, että ihmiset katsovat. Tässä'miten se toimii. 

Jakaminen tapahtuu kahdella tavalla. Kun kirjaudut sovellukseen, sinä'sinua pyydetään luomaan profiili, joka yhdistää minkä tahansa muun Nike + -sovelluksen, jota voit käyttää (esimerkiksi Nike + Running -sovellus tai Nike + Fuel Band -sovellus). Profiilisi kertoo, kuinka monta harjoittelua minuuttia sinä olet've täytetty ja mikä tahansa Nike Fuel ansaittu. 

(I'm varmasti'ihmetellä mitä heikko Nike Fuel on? Pohjimmiltaan se's järjestelmä liikkeen mittaamiseen, joka antaa sinulle pisteitä milloin tahansa'aktiivinen. Jotkut ihmiset pitävät kilpailluista ominaisuuksista, joilla on pistejärjestelmä, jonka avulla he voivat seurata liikkumistaan, mutta jos sinä'ei ole kiinnostunut siitä, vain sivuuttaa tämä osa.)

Profiilissasi on linkki, johon voit lisätä ystäviä. Nämä voivat olla ihmisiä, joiden tosiasiassa tiedät (sinulla on mahdollisuus liittyä suoraan Facebook-tiliisi) tai muut ihmiset, jotka käyttävät sovellusta Nike +: lla on tällä hetkellä yli 65 miljoonan naisen digitaalinen yhteisö! Tarkoitus on, että voit tarkistaa, mitä harjoituksia muut ihmiset tekevät sovelluksen kautta, sekä näyttämään muille ihmisille, mitä sinä'uudelleen ja miten sinä'etenee uudelleen. Se'S on hyvä tapa vastata harjoituksistasi ja piristää toisiaan digitaalisesti. 

Toinen tapa jakaa on lähettää edistymisesi muihin sosiaalisen median sivustoihin kuten Twitter ja Facebook. Kun olet suorittanut harjoittelun, paina vain jakamista ja automaattinen viesti, jossa on yksityiskohtainen harjoittelu, voidaan lähettää suoraan seinälle tai uutislähteelle. Jälleen ajatus on jakaa kuinka kovaa sinua'uudelleen työskentely, joten ystävät voivat piristää sinua ja saada sinut tuntemaan itsellesi vastuullisempi tavoitteesi. Niken mukaan N + TC -käyttäjät, jotka jakavat harjoituksensa useamman kerran ensimmäisen kuukauden aikana sovelluksen käyttämisestä, tekevät 80 prosenttia enemmän liikuntaa samana kuukautena! 

Jos olen oppinut jotain siitä, että vaunu putoaa pois liikunnoista, on tärkeää, että tarvitset vastuuvelvollisuutta tavoitteiden saavuttamiseksi. Jos kukaan ei katsele, kukaan ei tiedä, kun ohitit harjoittelusi kauden kolmeen 'Gilmore Girls'(syytetty!).

Kuinka kokeilla N + TC-sovellusta

Nike + NTC -sovellus voidaan ladata iTunesista iPhonelle tai on saatavilla Google Playsta Androidille. 

Jos sinä'Torontossa, Nike-kouluttajat tarjoavat jokaiselle viikolle kolme ilmaista luokkaa Lions-akatemiassa sovelluksesta otetuista harjoituksista. Se'Se on todella hauskaa, kuten tekemällä sovellus, jossa joukko ihmisiä kaikki yhdessä huoneesta loistavaan musiikkiin. 

Ota kantaa

Oletko tarkistanut N + TC-sovelluksen vielä? Kaikki muut kuntosovellukset, joita rakastat?

Leave A Comment

79 − 69 =