Tämä Classic Drugstore käsivoide on edelleen paras noin

Joskus kauneuden, mieluummin brändin, sitä paremmat tulokset. 

Mutta ei kun kyseessä on käsivoide.

Vuosien varrella minä'Olen yrittänyt niin paljon. Arvokasta (ajattelevat: La Mer, Jo Malone, Clé de Peau) ovat yleensä varsin hyviä, paksujen pakkausten ja upeiden tuoksujen kanssa. Mutta voinko todella suositella sinulle 80 dollarin käsivoidetta? Ei, ei en voi. 

minä'myös tyytymätön runsaasti luonnollisia ja orgaanisia tyyppejä. Valitettavasti se, mitä he saavat turvallisissa ainesosissa, menetetään, kun he alkavat erottaa kuukausi tai kaksi myöhemmin, vuotaa nestettä kaikkialla käsissäsi (konsonantti, minä'm katsot sinua).

Nämä ovat syitä, miksi jään jatkuvasti takaisin Neutrogenaan's norjalainen kaava käsivoide. Laatikko kertoo, että se on syntynyt yli 35 vuotta sitten Norjassa, mikä a) ei käytännössä koskaan tapahdu (kuinka monta kauneudenhoitotuotetta tämä vanha ?!) ja b) tarkoittaa sitä's suunniteltu suojaamaan periaatteeltaan samaa kylmää, kovaa säätä, jota nautimme täällä Kanadassa.

Tässä'mitä sinä'll etsiä apteekki:

Niin se'ei ole hienoa, mutta se's hullu halpa (noin 5 dollaria!) ja se toimii vakavasti. 

Jos vihaat rasvaisia ​​käsienpesuja, niin tämä on sinun hillosi's todella selkeä geeli, ei kerma. Se leviää helposti ja imee heti, jättäen kätesi pehmeiksi, mutta ei öljyiseksi pehmeiksi. minä'en ole koskaan nähnyt toista käsivalmistetta.

Se on tuoksuva ja epätasainen versiot; Mieluummin tuoksu-vapaa, koska se voitti't törmää mihinkään muuhun'm yllään. Sinä laitat sen päälle ja unohdat sen.

Toinen syy, josta rakastan tätä käsivoidetta, on erittäin vähäisten ainesosien luettelon takia:

Vesi (eau), glyseriini, setearyylialkoholi, steariinihappo, natriumsiteraattisulfaatti, metyyliparabeeni, propyyliparabeeni, dilauryylitiodipropionaatti, natriumsulfaatti.

Oikea? siellä'ei mitään tässä. 

Pieni pudotus, kuten yllä olevassa kuvassa, on kaikki, mitä sinun tarvitsee päällystää molemmat kädet kokonaan, ja he sanovat, että jokainen putki antaa sinulle 200 sovellusta. Että's ei edes 3 senttiä kulumista kohti, mikä on mielestäni tehokkain käsivoide ympärillä. Ota tämä, La Mer!

Mistä ostaa

Löydä Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream verkossa osoitteessa:

Ota kantaa

Oletko kokeillut tätä käsivoidetta? Mitä's suosikki yksi apteekki?

Leave A Comment

8 + 1 =