Revlon ColorBurst Balms ovat parhaita huumeiden huulipunat

Jos olet turvassa't kokeillut Revlon ColorBurst -balms vielä marraskuussa, ja mitä olet jo odottamassa?

Kiusoittelen vain. Mutta ei oikeastaan. annoin 'mainos luetteloni 2013 suosikki, mutta koska yksi minun uudenvuoden's kauneusratkaisuja oli myös tehdä enemmän suoraviivaisia ​​arvosteluja, I'Olen tänään antanut lisää aikaa siihen, miksi mielestäni nämä ovat mahtavia. Pullea huulten värikyllästeiden trendi on nousemassa täydellä nopeudella ja rehellisesti, sinä don'Sinun ei tarvitse maksaa Cliniquen hintoja, jos et halua't halua. Nämä Revlon-pentut ovat yksi kolmesta fantastisesta apteekkavarusteesta (muut, joista pidän, ovat CoverGirl's ja Rimmel's) ja voi olla alle 10 dollaria. Halvat helvetinä.

Toinen asia'S hullu hyvä näistä on väriä payoff. Se's tärkein. Kaksi päällystettä, Matte Balms ja Lacquer Balms, joissa on 10 sävyä. Olin yllättynyt ja vaikuttunut siitä, kuinka paljon pigmenttiä saat, mutta silkkaa, pehmeää. Mattes saa lisäpisteitä kuivumatta, ja lakat ovat paistoilematta ilman tahmeutta tai tahmeaa. Niin, ja jos pidät mintista, näillä on hieno, hengästyttävä tuoksu.

Toistaiseksi niin hyvä, eikö? Antaa's saapuvat väreihin...

Revlon ColorBurst -lakkalipeät

Käynnistystapahtumassa pyysin PR-tyttöjä "parhaimmista" sävyistä ja päädyin näihin neljään lakkeriin. Nyt, kiristä itsesi, koska minä'Olen päässyt kasvoillesi kasvoillani, huulillani suurennettuna suuremmaksi kuin elämän koko. (Ja kyllä, minulla on jonkin verran satunnaista punertavaa leikkausta alhaalta kulmassa. Vannon, että olin näyttänyt hyvältä peilistä? Kamerat ovat julma.) Joka tapauksessa...

Demure on puhdas, vaalea persikkainen vaaleanpunainen, jonka ansiosta luonnollisen huulipunan väri läpäisee. Huulillani on melko pigmenttiä luonnollisesti, joten tämä voi näyttää kevyemmäksi joillekin ihmisille. Siinä on hiukan hämärää, jota minä'm fine with for daytime, mutta voit myös pidä siitä yöksi kun sinä'tee raskaampi silmä. Mielestäni se näyttää paljon mukavammalta kuin ne paksut alttoviulut, joita me kaikki käytimme.

Flirtatious on kirkas marja punainen. Se on hieman hohtavan siinä niin jälleen, saatat tuntea olosi mukavammaksi tämän yöllä. Minusta se hiutelet hiukan sormellasi, hävytys häviää ja sinä'jää jäljelle todella kaunis punertava vaaleanpunainen tahra.

Provocateur oli suosikkini lakkabalsseista. Kuten näet värikuvista huipulla, se's hyvin, hyvin lähellä Flirtatious, mutta se's todellinen kirsikanpunainen sijasta vaaleanpunainen sävyjä. Löysin myös hohtavan paljon hienompaa tässä; silmilleni, se luetaan kiiltävänä punaisena ja minä'd käyttää sitä päivällä tai yöllä. Molemmat näistä sävyistä ovat erittäin suuria.

Viimeinen lakka, jonka yritin, oli houkutteleminen. Tämä on hieman syvempää punaista ja löysin vaikutuksen hieman mykistyneemmiksi kuin kaksi muuta. Ja sama asia kuin hohde, se ei ollut't yhtä havaittavissa kuin Flirtatious.

Revlon ColorBurst Matte Balms

Pyysin myös Matte-kokoonpanosta "parhaita" sävyjä, jotka ilmeisesti ovat nämä kolme.

Showy on kirkas, viileästi pehmeä orkidea vaaleanpunainen, josta minut heti vedettiin. Kuten sanoin, ei kuivaa lainkaan, mutta se korostaa kaikki huulipunaiset huulet. Se's ei myöskään ole 100 prosenttia täydellinen päällystää jokaisen nurkka ja kartio, kuten voit nähdä alla. Mutta muista tässä suurennus; se ei't todella häiritse minua liikaa normaalista etäisyydestä ja voit myös ottaa sormesi ja sekoittaa sen johonkin enemmän. Teksti on täysin matta, muuten (tämä on vain salama).

Unapologetic on paras Matte, mielestäni; se's kirkas koralli vaaleanpunainen, joka on huomion saada, mutta ei aivan kuten-your-face kuin kylmä vaaleanpunainen. Se melkein lukee punaisena, mutta tiedät enemmän hauskaa. Sama rakenne kuin edellä, mutta löysin tämän hieman enemmän anteeksi kuivalle huulille.

Lopuksi on Standout, vahva, syvä, mattapunainen, erittäin pigmentoitu. Haluaisin't ovat poimineet sen pakkauksen perusteella, koska se näyttää siltä's on liian tumma / ruskea, mutta se on'(jos pidät vahvoja punaisia ​​huulia, se on). minä'd käyttää sitä täyteen-yöllä, mutta blotted päivällä & # x2014; se tuottaa kaunein värjätty vaikutus niitä kaikkia.

Tärkeintä: nämä ovat halpa jännitys, joka tosiasiallisesti vastaa minkä tahansa tavaratalon tarjoamista. Itse asiassa löysin tekstuurin mattes ylitti paljon huulipunat I've kokeillut aikaisemmin korkeammilla hinnoilla. Kerro minulle mitä mieltä olet?

Mistä ostaa

Ota kantaa

Oletko kokeillut ColorBurst-balsamia vielä?

Mitkä tekstuurit / sävyt pidät parhaiten?

Oletko tuulettimen muita huultenreunoita?

Leave A Comment

35 − 33 =