Rakkaus Marokkanoilien tuoksusta? Se tulee nyt kynttilän muotoon!

voin'En edes tiedä, kuinka monta kertaa minä've nosti satunnaisen shampoo- tai suihkugeelin ja sanoi "sellaisen ja tällaisen brändin pitäisi tulla tuoksuun". Todennäköisesti minulla on pienikokoinen maku, mutta paljon mieluummin kuin hiustani ja kehon tuotteeni tuoksuvat verrattuna useimpiin todellisiin hajusteisiin, jotka ovat yleensä liian raskas, monimutkainen ja päänsärkyä aiheuttavat.

Jos sinä'ole kanssani tämän, sinä'Luultavasti yhtä onnellinen kuin olen kuullut, että hiusten brändi Marccanoil on juuri esitellyt allekirjoitus beachy tuoksu kynttilän muodossa:

Okei, niin se'Ei tuoksu, jota voit käyttää kehossasi ... Minä'Olen kuitenkin edelleenkin edistänyt niitä. Mutta se'keinona tehdä kotisi haju uskomatonta, ja minä'otan sen. voin't löytää mitään intel todellinen muistiinpanoja, mutta se's sama pehmeä ja hieman jauhemaista tuoksua sinä'Tiedän hyvin, jos käytät hiustuotetta. (Kaikki he'Sanoisin, että se "kaappaa Välimeren olemuksen ... hiekan, meren ja taivaan.")

Hinta 52,00 dollaria (sekä Kanadassa että Yhdysvalloissa)'joka on valmistettu Ranskasta korkealaatuisesta eurooppalaisesta vahasta puuvillakankaalla ja tulee uudelleenkäytettävässä lasimaljassa. Sinä'Olla iloisesti yllättynyt siitä, kuinka raskas asia on tämä ain't ei ole halvempaa kynttilää ja saat täyden 50 tunnin palamisaikaa. Ulkopakkaus on tyylikäs sininen laatikko, joten se's myös super-luxe ja täydellinen lahjaksi.

Nyt, jos vain he voisivat tulla ulos eau de parfumilla. Ehkä ensi vuonna!

Hanki tuotteet

Ota kantaa

Oletko fani Moroccanoil-merkin tuoksusta?

Mitä muuta rakastat kotiisi tuoksun mukavaksi?

Löysitkö tämän tuoksun todelliset tuoksut? (Fellow beachy tuoksu-ystävät tarvitsevat tietää!)

Leave A Comment

72 − = 63