Parhaat (ja huonoimmat) tuotteet saksalaisesta makeupista ARTDECO

ARTDECO juhlisti vain 30 vuotta Saksaa's numero yksi arvostus väri kosmetiikka linja.

Mutta mahdollisuudet ovat ... sinä'en ole koskaan kuullut niistä. 

No, tämä viesti aikoo muuttaa kaiken. Jos et tehnyt't tiedä, ARTDECO hiljattain käynnistetty Kanadassa, ja on nyt saatavilla yli 60 Shoppers Drug Mart paikoissa eri puolilla maata sekä BeautyBoutique.ca. 

Brändi tarjoaa koko kosmetiikan valikoiman, huulen väreistä luomiväriin ja säärystimiin ripsiväriin. minä'm aina alas keksimään uutta meikkiä, joten testasin muutaman tuotteen nähdäkseni, miten tämä eurooppalainen tuonti todella pinoa.

Tässä'mitä kokeilla ja mitä haluat ohittaa...

ARTDECO High Precision Liquid Liner

Olin eniten vaikuttunut ARTDECOsta's High Precision Liquid Liner. Se tulee 01 Black ja 03 Brown; Yritin ruskea. Toivon, että olisin myös musta!

Vannon, minä'en ole koskaan luonut siivekäs silmä yhtä nopeasti kuin minulla on tällä linjalla. minä'm puhuu alle viisi minuuttia täällä, ja molemmat silmät! Tämä vuoraus menee hyvin sileäksi, jolloin sovellus on tuulta, ja hieno kärki saa helposti ohuita tai paksuja viivoja. Ei vain sitä, mutta se ei'älä tahraa tai hiutaleita, ja poistuu helposti myös meikkivoiteella.

Tämä on helpoin käyttää nestepintainen EVER. voin't sanoa tarpeeksi hyviä asioita; se's helmi! 

ARTDECO Hydra Lip Booster

Toinen suosikkini tästä tuotemerkistä on ARTDECO's Hydra Lip Booster 36 läpikuultavaa rosewoodia. 

Tämä on upea, pölyinen pinkki sävy huulikiilto, joka isn'T liian tahmea, koska useimmat kiiltoelimet ovat yleensä. Pidän siitä todella! 

Tämä kiilto tulee 14 muuhun väreihin ... ja sattumoin syömällä noin kymmenestä muusta!

ARTDECO Beauty Box Duo

ARTDECO tunnetaan parhaiten Kauneuslaatikostaan. Nämä ovat uudelleentäytettäviä ja magneettisia laatikoita, joita voit mukauttaa luomaan oman värivalikoiman. Näin sinä'ei koskaan jumissa paletissa, jolla on sävyjä, joita et halua't kuten!

Ne ovat monta eri kokoa; Minulle lähetettiin Beauty Box Duo, joka sopii kahteen luomiväriin tai yhteen uimapukuun. 

Laatikot peilataan ja pidät meikki suojattuna, joten ne ovat täydellisiä liikkeellä!

ARTDECO luomiväri

ARTDECO on hullu valinta Eyeshadow. (Vakavasti, katso kuinka monta sävyä. Hullu!)

En't käytä varjoa usein, mutta kun minä, minä'll yleensä valita neutraaleja sävyjä. Niinpä sävyt, joita yritin, 11 helmiäistä kesähelmiä ja 22 helmiäistä kultaista karamellia,.

Jälleen, minä'Ei varjoasiantuntijaa, mutta minä'd sanoa's melko hyvä väritulot. Ja katsokaa tuota kultaa! Niin kaunis.

Koska heillä on TON vaihtoehtoja koko joukko päätyjä, siellä's ehdottomasti jotain kaikille. Jos sinä'etsin uutta tuotemerkkiä testatakseen joitain varjoja, minä'd sanoa mennä sen!

ARTDECO Perfect Teint Illuminator

ART DECO's Perfect Teint Illuminator on korostuskynä, joka auttaa kirkastamaan silmäalueen ja naamioimalla alle silmän piirejä. Se on kaksi sävyä, 1 valaistu vaaleanpunainen ja 8 valaistu keltainen. 

Minulle lähetettiin 1 valaistu vaaleanpunainen ja yllättävän, se oli hieman liian kevyt jo reilulle ihollemme. Käytin sitä silmäini ympärille ja se oli varmasti kirkastavaa (ehkä myös kevyyden takia). Se on mukava sakeus ja sekoittuu hyvin. 

Luulen, että minä'd kuten tämä oikeassa värissä. minä'm ei kierrä applikaattorin tuulettimen, mutta se on's ei varmasti ole kauppaedustaja!

Nyt kaikki, mitä sanotaan, on pari asiaa, joita yritin kokeilla, että luulen, että voit hypätä...

ARTDECO huultenpohjapohja

ART DECO's Lip Filler Base on huulipäällyste, joka ei vain pidennä huulipunan kulumista vaan myös nostoa. 

Vaikka se näyttää beige putkessa, se soveltuu melko paljon ilman väriä. Se jatkuu kuin balsamia, mutta se on hieman paksu sakeudessa ja tuntuu hieman paksuksi huulillesi. 

Käytin Lip Filler Basea päivän alla tämän vaaleanpunainen huulipunan (anna anteeksi, että unohdin, mikä lippie se oli!). Yleensä, kun lounas rullataan ympäri, huulipuna on melko mennyt. minä'd sanoa, että se kesti hieman kauemmin kerrostamalla tämän tuotteen alle, joten minä'd ehdottomasti käyttää sitä uudelleen. 

Minä kuitenkin haluan't tietää "nosto" -osan. Tarkoittaako se plumping? Jos niin, niin en't huomaa mitä tahansa käynnissä. 

Tämä on mukavaa, ja minä'Käytän sitä, kun muistan, mutta muuten haluaisin't sanoa sen's on oltava. 

ARTDECO luomivärialusta

Totuus sanotaan, minä'En ole koskaan käyttänyt luomivärialusta, mutta minulla oli suuria toiveita ARTDECOlle's Eyeshadow Base. Sen on tarkoitus tehdä teidän jauhepiirteidensä "erittäin kestävä, voimakas ja loistava". 

Jatkossa, se näyttää vain hohtavan, samppanja varjo. Ajattelin aina, että luomiväripohjan pitäisi olla hieman läpinäkyvä, jotta väri, jota ponnahdat sen yli, erottuu. No, ei tämä.

Kun asetan silmäripset päälle, värit näyttävät samanlaisilta minulle; ei tehostunut eikä "loistavaa" lainkaan. Olen jopa testannut sen muutamilla muilla varjoilla, joita minulla on ja nada! Ei ole mitään eroa. Joten jos sinä'etsin pohjamaalia todella lisäävät varjosi värejä, minä'd sanoa etsimään toista.

Minua kohtaan on se, että se haisee myös miehiä's deodorantti. Ja minä Todella Don't halua silmäluomien tuoksua kuin mies's kainalo, tiedät mitä tarkoitan? 

johtopäätös

Bottom line, mielestäni ARTDECO on brändi kannattaa tarkistaa! Nestemäinen vuoraus tosiasiassa räjäytti minut pois, piti todella huulikiiltoa ja laatikon käsite on erittäin viileä.

Oli pari hässäkkää minulle (luomiväri base, I'm puhuu sinusta). Mutta mitä yritin on vain jae niiden valtava valikoima, joten siellä's on sitoutunut olemaan kaikille kaikille. Vain don't ohita hämmästyttävä linja!

Etsi ARTDECO valittavissa Shoppers Drug Mart -paikoilla ja osoitteessa BeautyBoutique.ca.

Oletko kokeillut mitään ARTDECOsta??
Mitä mieltä olet?

Leave A Comment

8 + 1 =