Paras shampoo ja hoitoaine My Fine, värikäsitellyille hiuksille

Anna kun kysyn sinulta jotakin:

Miksi tuotemerkit ajattelevat haluamme raskasta, kermainen shampoot ja hoitoaineet vain koska värjätämme hiuksiamme?

(Olen ylpeästi olettaa, että sinulla on myös hienoja, värillisiä hiuksia, kun napsautit tätä viestiä.) Ehkä se on kiinni kuin minun, tai ehkä se on aaltoileva tai kihara. Mutta olen melko varma, että olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että emme halunneet painaa alaspäin joukolla gooa suihkussa.

Todennäköisesti yksi syy, jonka väri on ensisijaisesti, on se, että väriaine imee hiustesi, joten ne eivät ole aivan niin hienoja ja liukkaita. Viimeinen asia, jota tarvitsemme, on rikas, raskas hoito shampoo tai hoitoaine. Varmista, että ne saattavat pitää värin näyttäviä tuoreina, mutta se ei ole väliä, kun kaikki ovat lankkaisia ​​ja rasvaisia.

Siksi, aina, kun kohtaat värivaihtoehtojen ja äänenvoimakkuuden valinnan, olen aina aina valinnut äänenvoimakkuuden. Paitsi nyt minulla ei ole! John Frieda® hiustenhoitoalan asiantuntijat hiljattain muotoilivat uudestaan ​​Luxurious Volume Touchably Full Shampoo ja hoitoaine:

Didja näki? He ovat nyt nimenomaan värikyllästettyjä hiuksia. Niinpä ei ole huolestuttavaa haalistumisprosessin nopeuttamisesta, vaikka ne ovatkin erittäin kevyitä. Hiusten rukoukset vastasivat.

Olen tosiasiallisesti käyttänyt tätä duota viime vuoden joulukuusta lähtien, kun sain ensimmäiset käteni joihinkin mediaan näytteisiin. Siitä lähtien olen ollut suussa, mikä on iso juttu. Olen melkein käyttänyt niitä itse asiassa! todisteet:

Täältä pidän niistä. Shampoo ei ainoastaan ​​anna sinulle perusteellista puhdistusta, se on myös selkeä, mikä on hienoa, koska kokemukseni valkoiset ovat aina liian raskaita. Ilmastointilaite on läpikuultava valkoinen; myös hyvä merkki. Ne muotoilivat hoitoaineen lisäämällä "pitoa"; hienoihin hiuksiin, sekä kiilto- ja tilavuusetuja. Siisti, huh?

Se on myös erinomainen detangler:

Toinen hieno ominaisuus on se, että shampoon äänenvoimakkuutta lisäävä tekniikka aktivoituu, kun puhallat kuivua! Olen kokenut tämän olevan totta. Olen yleensä laiska kuivausrumpu, mutta kun teen ponnistuksia lämmitystyyliin näiden tuotteiden käytön jälkeen, vaikutus on hyvin:

* No, & # x201C; wow & # x201D; hieno, tasapäinen henkilö. Maailmassani tämä on iso hiukset! Ja kaikki, mitä täällä tein, oli puhaltaa kuivana pääni ylösalaisin; ei erikoista käsityötä pyöreällä harjalla tai muulla.

Ota kantaa

Oletko kokeillut näitä tuotteita vielä? Haluaisin kuulla mitä luulet!

Leave A Comment

83 − = 79