Paras luonnollinen, orgaaninen nestemäinen säätiö

Minulta pyydetään paljon suositella luonnollista kasvojen meikkiä, olipa kyseessä sävytetty kosteusvoide, BB, CC, säätiö, mitään! Ihmiset (mukaan lukien minä) ovat turhautuneita, koska ne ovat vain aren't paljon hyvää ihonhoitotuotteita siellä luonnon tilassa. 

Heck, don'meillä kaikilla on vaikeuksia löytää hyvä perusta, riippumatta siitä, mitä ainesosaluettelo? #totuus

Siksi minä'm SO on innoissaan löytänyt Liquid Foundationin Sappho Organicsilta. Vaikka en tehnyt't tiedä, että niiden perusta oli luonnollista,'d ostamaan sen joka tapauksessa, se's, että hyvä. Se, että se'jotka on valmistettu turvallisilla ainesosilla, kuten orgaanisella aloe vera mehulla ja jojobaöljyllä, on vain bonus. Valtava, valtava bonus.

Viimein löysin Sapphon viime vuonna The Detox Market -paikallasi, kun perustaja JoAnn Fowler oli kaupungissa Vancouverista, kun he olivat yksipuolisia painikkeita. (Kyllä, Sappho on kanadalainen. Toinen bonus!)

JoAnn on Emmyn ehdottama meikkitaiteilija, joka loi säätiön, kun se on asetettu osuma-TV-näyttelyyn 'L Word'. Hän kertoi minulle, että hänen terveystietoiset julkkisasiakkaat alkoivat pyytää häntä käyttämään orgaanista meikkiä heille, mutta sen jälkeen, kun oli testattu kymmeniä ja kymmeniä tuotteita, mitään ei mitattu JoAnnille's korkeat vaatimukset. (Ääni tunnetaan?'olen löytänyt luonnollisimmat tavarat siellä olemaan outo värillinen ja kuvioitu ... ajatella hiutaleita, jauhemaisia, orangey jne.) 

Samaan aikaan JoAnn oppi yhä enemmän kemikaalien haitallisista vaikutuksista kosmetiikkatuotteissa ja tuli vihainen. Hän päätti, että hän ei enää voinut olla hyvällä omatuntomääräyksellä työskentelemään meikkitaiteilijana ilman, että hän voisi tarjota elinkelpoisen ja turvallisen vaihtoehdon asiakkailleen.

Ja tuo's (lyhyt) tarina siitä, kuinka Sappho syntyi. Pitemmälle, minulla on syvällinen haastattelu JoAnnin kanssa pian, joten pysy kuulolla!

JoAnn teki meikkiä kokouksemme aikana ja vannon, että se oli yksi parhaimmista ja luonnollisimmista meikkiammatteista.'olen koskaan saanut kauneudenhoitajana kaikki nämä vuodet. Yksinkertaisesti sanottuna hän vain saa naiset haluamaansa ja korkeat vaatimukset siitä, mitä haluamme laittaa kasvoillemme.

Sappho Organics Liquid Foundation -säätiössä on kahdeksan sävyä, ja JoAnn lähetti minut Leisha, toiseksi kevyin ja sen, jota hän käytti minulle. 

Hauska tosiasia: jokainen sävy on nimetty näyttelijäksi 'L Word'. Tässä ovat sävyn kuvaukset:

Ensimmäinen asia, jonka huomaat, kun avaat pullon, on hieno tuoksu. Se's hieman makea ja kasvitieteellinen, hyvin kaunis ja ei lainkaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni, minä'Olen todella tyytyväinen siihen, miten säätiö tuoksuu! (Kirjoitin monet monista syistä raskas / outo tuoksu yksin & # x2014; voin'Kuvittele, että laitat ne kasvoilleni! minä'katson sinua, Diorskin Nude Air ...)

Tietenkin ihana tuoksu on peräisin eteerisistä öljyistä, jotka korvaavat synteettiset säilöntäaineet tässä kaavassa. Että'Oikein, parabeenejä, ftalaatteja, gluteenia, mineraaliöljyä, talkkia tai dimetikonia ei ole. Pohja on aloe vera mehua, joka on hämmästyttävä iholle sekä antioksidantteja E-vitamiini, orgaaniset rooibot, teepuuöljy ja orgaaninen vihreää teetä. Tässä's täydellinen aineosaluettelo:

Aloe Barbadensis -mehu, Simmondsia chinensis (Orgaaninen jojoba) Öljy, titaanidioksidi, Aspalathus linearis (Orgaaniset Rooibos) -uutteet, Calendula officinalis (Orgaaniset calendula) -uutteet, Emulsifioiva vaha, Camellia sinensis -uutti, tokoferoli (vitamiini E), rautaoksidi, kiille, sinkkioksidi, Rosmarinus officinalis (Rosemary Extract), Azadirachta indica (Neem), steariinihappo, Limnanthes alba (Meadowfoam) öljy, Daucus carota sativa öljy, Boswellia carterii (Frankincense) Melaleuca alternifolia Eteerinen öljy, Cistus ladaniferus (Rockrose) Eteerinen öljy, Cedrus deodora Essential Oil Lavendula officinalis Essential Oil, Anthemis nobilis Essential Oil Konjac Glucomannan (Mannan), sitruunahappo.

Jokaiseen pulloon kuuluu uudelleenkäytettävä pumppu:

Ja he suosittelevat, että käytät sitä Sappho Organics Foundation Brushilla, joka myydään erikseen, mikä on todellakin ihana ja julma, harjattu harja (vaikka muutkin perustus harjat toimisivat).

Haluan kuvailla säätiön peittoa kevyeksi, mutta rakennettavaksi noin keskipitkällä, jos pidät kerrostumista, joten peruskäsite suositellaan. Jos tarvitset vielä enemmän peittoaluetta, voit jättää pudotuksen pohjan kuivumaan hieman (vain altistaa sen ilmalle jonkin aikaa), ja sitten se menee hieman paksummaksi, kuten peitevoide. Sappho myi myös kaksi säännöllistä Suojia.

Mikä vaikuttaa minuun suurimmaksi osaksi (ja siellä'on paljon täällä vaikutella!) on aivan kaunis väri ja tekstuuri, joka on maailmaa erillään muista luonnollisista säätiöistä. Koska JoAnn on meikkitaiteilija, hänen silmänsä ihonväreille on ilmoittanut sävyn valinnan, ja he're top-notch. Minulle Leisha sopii täydellisesti tasavertaiseen, neutraaliin ihoon ja näyttää täysin luonnolliselta. 

Maali on hieman kirkasta mutta ei öljyistä tai hohtavaa. Itse asiassa se kuivuu katsomaan ja tuntuu sinusta'Älä käytä mitään! Ja isn'että lopullinen tavoite? Rakastan sitä, että se peittää pienen punoituksen ja vähentää ihon sävyjä lisäämättä raskautta.

Cool story: JoAnn kertoi minulle, että hänen säätiönsä korvaa kuuluisan Armani Luminous Silkin (yleensä suosikki meikkiartisteiden) viimeisimmästä elokuvasta, jonka hän työskenteli. Joann'avustaja käytti Armania, mutta tarkistamalla HD-materiaalia, ohjaaja katsoi näyttävän kauhealta, ilmeiseltä, raskasta ja häiritsevää! Niinpä he siirsivät koko joukon Sapphoon paljon luonnollisemmalle ihon pinnalle, vaivattomimmissa HD-kameroissa. 

Haittapuoli I'Tämä säätiö on havainnut, että se häviää nopeammin kuin tavallisimmat, ainakin minulle. Minulla on enemmän elinikäistä, jos lisään kevyt jauhe, joka tällä hetkellä käyttää RMS Un-Powder -väriainetta ja huomattavamman peitevoidetta nenän ja leuan ympärillä. Kuten näet täällä, se ei't aivan päästä eroon kaikista punoituksen minun leuka, joka tosin on redder / kuivempaa nyt Retin-A. Luultavasti've sovelsi toista kerrosta siellä!

Jos pidät täydestä kattavuudesta, niin tämä todennäköisesti voitti't ole perusta sinulle. On aikoja, jolloin ehdottomasti tarvitsen kestävämmän perustan's hieman täydellisempi (vaikka se'ei ole niin näkymätön kuin tämä on lähellä), joten siitä'Jatka vielä luotettavaa Make Up For Ever. 

Mutta joskus haluan jotain valoa ja hyvää iholle, ilman silikonia, en'm valmis kauppaan pois vähän pitkäikäisyys ja kattavuus terveellisiä ainesosia ja absoluuttinen painoton. 

Tärkeintä: Jos olet'olen etsinyt suurta luonnollista ihon meikkiä ja vihata raskasta ulkonäköä ja tunnetta perinteisten säätiöiden, sinun on, täytyy, täytyy tarkistaa tämä ulos!

Mistä ostaa

Löydä Sappho Organics osoitteessa:

Oletko tarkistanut Sapphon vielä?
Löytyi muita luonnollisia säätiöitä, jotka ovat suuria?

Leave A Comment

+ 10 = 11