OPI: n Glitter Off Base Coat tekee Glitter Removalista tuulen

Jos olet kaltainen glitter-kummajainen, niin tiedät pelottavan kauhun, joka tulee irrottamaan kynsilakka. Se on syy, miksi usein ohita heidät tavalliselle kiillotukselle ja "vain" tietää kimallus on täydellinen kipu perseeseen poistaa. Kun vaihtoehdot ovat kipeät kädet pesu tai ulkomaalainen sormet kääritty kuivaus, aseton liotettu tyynyt, se vain kinda tylsää kimallus, joka on glitter. Sinä ymmärrät minua?

Onneksi OPI on löytänyt keinon tehdä minulle ja kollegalleni Compadres Erittäin onnellinen. Pelin muuttuessa Glitter Off Natural Nail Base Coat antaa sinulle kivuliaan kuoriutua (sen sijaan, että puhdista pois) minkä tahansa kimalluksen, jonka laitat päälle yhden nopean askeleen. Sinä yksinkertaisesti harjaa selkeä pohjamaali paljaisiin kynsiin, anna sen kuivua ja levitä sitten niin monta kimalteenlakkaa kuin haluat. Kun se's aika poistaa, muutamat lempeät työntyvät kynsinauha kiinni auttaa nostamaan sen heti, ei kynsilakka poistin tarvitaan.

Se kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, minkä vuoksi sain käsiäni kynnet pulloon koekäyttöä varten. Tässä'miten asiat laskivat:

Sovellus ja päivä 1

Joten anna minun antaa sinulle vähän historiaa täällä. Seuraan paljon hienoja naulakaluja Instagramissa, ja jotkut niistä ovat melko älykkäitä. Etkö halua kysyä minulta, mutta he ajattelivat, että voit käyttää Elmerin liimaa (!!) pohjana glitter-kiillotukselle. Kyllä, se olisi liima, jota kaikki käytimme palkkaluokassa eräitä melko mahtavia kollaaseja varten. Ilmeisesti se irtoaa täydellisesti, ja se on turvallinen lapsille ja myrkytön.

En ole koskaan kokeillut sitä itse, koska ajattelin sovittaa liima minun luonnon kynsiin tuntui hieman pois, mutta pidin Elmer'kun avaudun Glitter Off -pullo. Se haisee tarkalleen sama, ja on myös puhdas valkoinen. Nyt en puhu OPI: ltä Insta-naulakalojen tuntemuksesta, ja pullotin liimalla kaikki fancy, mutta ilme ja tuoksu ovat melko hämmästyttäviä. Pohja menee valkoiseksi ja lopulta kuivuu selvästi, kuten voitte alkaa nähdä täällä.

Kun se on selvää, olet valmis soveltamaan kauniita kimallusta ja syyttömiä! Valitsin äärimmäisen herkästi, koska a) katsoa kauniutta ja b) minun täytyi Todella laita tämä pohjamaali testiin. Keräsin OPI: n uuden Chasing Rainbowsin, pohjimmiltaan juhlat pulloon (tarkasteltu täältä), heidän Mimosasistaan ​​herra ja rouva, kevyt nude. Tässä on, mitä kättäni näyttivät tuoreelta outta uunista:

Päivä 2

Seuraavana päivänä kättäni tarttui todella hyvin. Olin huolissaan haketuksesta; koska se väittää irrottautuvan niin helposti, ajattelin, että sen pitää sirua melko helposti. Oikeassa peukalossa oli vain yksi pienempi siru, mutta olin juuri lopettanut ruoan tekemisen, kun huomasin sen, ja se oli myös päivän päätyttyä paljon kirjoittamista, tekstiviestejä jne..

Muuten, huomasin jonkin verran nostoa. Kiillotus oli hieman nostettu kynsistään joissakin paikoissa kutiksen ympärillä, mikä oli Todella kärsivällisyyttä testaten. Siellä ei ole mitään, jota rakastan enemmän kuin kynsilakan kuorinta, joten tämä pohjamaali on kauhea ja hirveä kaikki kerralla. Olen vakavasti joutunut estämään itseni menemästä siihen. Kaiken kaikkiaan, ei ollenkaan ollenkaan huono kahdesta päivästä.

Päivä 3

Menetin muutamia. Kaksi ja puoli, tarkalleen. Minä vain voisin. ei. vastustaa ja irrottaa oikeanpuoleisen peukalon, oikean pinkkiä ja puolet vasempaan peukalaan. minä'm kauhea, tiedän! Mutta se tuntui hienolta. Se oli myös erittäin oli vaikea vastustaa poimua pois loput, ja kello kaksikymmentäyksi tuona yönä, olen täysin antanut tuumaa. Puolet poisto peukaloni on mikä alkoi kuolema minun jäljellä kimalteet.

Niinpä he kaikki tulivat helposti ja tyydyttävästi. En käyttänyt kynsinauhan kaltaista kärkeä, ja sen sijaan vain poimittu ja työnnetty kynsien pois muiden kynsien kanssa. Monet niistä olivat erittäin helppoja poistaa, kun taas toiset näyttivät hieman juuttuneen ja otti (vähäisemmäksi) vaivaa. Huomasin, että kun kaikki oli pois, kynsillani oli joitakin paikkoja, joissa kiillotus oli kuollut joitain luonnon kynsiä. Mutta se oli todella vähäistä.

Lähtökohtana

Tämä uusi pohja takki on bomb.com. Olen fani mitään, joka sallii minun ottaa pois minun kiillotus ilman päänsäryn poistoa ja sävyä, kuorintaprosessi on hauskaa. Varo maailmaa, nyt voin pukeutua kaikkiin glitter-kiillotukseen, jota sydämeni toivoo!

Mistä ostaa

OPI Glitter Off Natural Nail Base Coat on nyt saatavilla ammattisalonikoissa ja kylpylöissä.

Ota kantaa

Käytätkö glitter-kiillotusaineita??

Oletko tarkistanut Glitter Offin vielä?

Don't vain rakkaus kuorinta kynsilakkaasi?

Leave A Comment

2 + 5 =