Onko Biologique Recherche Masque Vivant maailman paras kasvovesi?

Tänään minä'kirjoitan jotain outoa hajuttavista ihonhoitotuotteista I'olet koskaan törmännyt.

Että'ei ole vitsi. Tämä tavara on kuin Marmite, Vegemite tai soijakastike.

Ja kuten sinä näet, se's ei täsmälleen ... kaunis:

Mutta kannattakaa minua, koska nämä asiat eivät saisi estää sinua käyttämästä sitä.

Y'kaikki muistavat minua laulamalla Biologique Recherchen kiitokset's Lotion P50, joka on kultin suosikki hilseilevä väriaine, jota jotkut kutsuvat "maailman paras kauneustuotetta". (Se on todella transformatiivinen.)

No, nyt haluan kertoa teille brändistä's Masque Vivant, tasapainottava kasvosuoja, joka on myös villisti, yllättävän tehokas. Se voi olla vain arvokas kasvonsuojus sinä'll koskaan ostaa.

Masque Vivant -hyödyt

Mitä nyt's tasapainottava kasvonsuoja, kysyt? Masque Vivant on suunniteltu erityisesti rasvaiselle tai yhdistelmävalolle; voit myös saada tuloksia tästä, jos tuntuu, että iho näyttää tylsältä. 

Lupaus kirkastaa, puhdistaa ja vähentää sävyisyyttä, vaikka reseptiikka Danuta Mieloch, joka on Rescue Spa -yhtiö, jatkaa askeleen pidemmälle:

"Jos teet Masque Vivantia vähintään kahdesti viikossa, sinä'En koskaan ikinä. Tämä ainutlaatuinen naamio sisältää elävää hiivauutetta, joka on täynnä aminohappoja ja tunnetusti ravitseva B-vitamiini. Ei ole sellaista tuotetta, joka pitää ihon puhdistettuna, elvytettäväksi ja kirkkaaksi. Olen 20-vuotisen kokemukseni kanssa siitä, että olen nähnyt sen parantavan huomattavasti ihmisiä's iho. " 

No sehän'kannustetaan. 

Masque Vivant Ainekset

Tässä'mitä tekee taika tapahtua:

Ainekset: Hiivauutos (Faex Extract), vesi (Aqua), propyleeniglykoli, bentoniitti, kaoliini, alkoholihana, Cucumis Sativus (kurkku) Hedelmäuutti, glyseriini, etikka, maitohappo, Hamamelis Virginiana Bark / Leaf / Twig Extract, Hypericum Perforatum Kukka / lehti / varsiuutu, Acacida Senegal Gum, Xanthan Gum.

Joten tässä on muutama asia, jota rakastan. Hiiva, ensinnäkin. Se hajui, mutta vannon sitä's tekee suuria asioita vähentää öljyn tuotantoa ja piirtää tukkeutumia pois huokoset. 

Sama bentoniittisavella, joka on erittäin detoksifioiva. minä'Masque Vivant on soveltanut spot-hoitoa vaurioihin, mikä auttaa tuomaan heidät päähän melkein yön yli, nopeuttaen nopeasti paranemista.

siellä'myös rauhoittava kurkkuuute ja glyseriini, joten tämä isn't yhtä kovaa tai kuivaa kuin esimerkiksi savi itse. Lisäksi saat maitohapon hämmästyttävät hilseilyn edut, mikä on Lotion P50: n tähden ainesosa.

Kuinka käyttää Masque Vivant

1. Pese kasvosi. Kuten minkä tahansa kasvonaamion, haluat käyttää sitä puhdas, kuiva iho puhdistuksen jälkeen. 

2. Kuori. Jos voit käyttää Lotion P50: tä ennen maskitusta, vielä parempi. (Vaihtoehtoisesti voit käyttää vain haluamaasi kuorinta-ainetta, sillä se todella tekee eroa siitä, kuinka tehokas naamio on.) 

3. Käytä maskia. Levitä ohut, tasainen Masque Vivant -kerros kasvoillesi (ja mieluiten kaulaan ja dekolteeriin, vaikka myönnän, etten halua't tee se). Vältä silmäalue. Se leviää todella helposti, joten voitit't on käytettävä paljon lainkaan kattamaan ... tehdä 70 dollaria jotain hintalappu todella jonkin verran kohtuullinen.

Huomaa: Kuten sanoin, kun voin't vaivaa tekemään täydellisen maskin, minä'Käytän sitä vain spot-hoidossa.

4. Jätä se 10-20 minuutiksi. Älä yritä katsoa peilistä tänä aikana (tämä ei ole "söpö" naamio). Voit myös haluta välttää pelkäämällä rakkaitaan kasvoillasi ruskeaa, haisevaa gooa.

5. Poista se. He sanovat käyttää sieniä ja himmeää vettä, mutta en'Minulla on sienellä, joten minä vain splash noin pesuallas. Se irtoaa super-helposti; ei vetää tai vetää kuin ne naamarit, jotka kovettuvat sinuun. 

6. Kosteuttaa. Seuraa tavallisia seerumia, kosteusvoidetta, aurinkovoidetta, meikkiä jne. 

Toista kerran tai kahdesti viikossa, vähintään!

Valinnainen vaiheet Mustapäille, akne ja herkälle iholle

Tässä on pari erilaista "reseptiä" Masque Vivantin räätälöimiseksi ihosi tyyppiisi:

johtopäätös

Kun otan Masque Vivantin pois, ihoni tuntuu pehmeältä, pehmeältä ja mattapintaiselta, mutta ei kuivana. Tuntuu siltä, ​​että se hidastaa öljyntuotantoa hieman. 

Se myös jättää ihoni näköiseksi ruusuiseksi ja kirkkaaksi, mutta CALM. (Toisin kuin monet muut kirkastavat naamarit, jotka todella toimivat aiheuttaen ärsytystä.) Yleensä punoittavat ihonhoitotöiden jälkeen, mutta ihmeen't tämän kanssa. 

Älä koskaan enää luulet kasvojen naamiot "don't tehdä jotain. "Tämä tekee melko paljon. Ja kiitos hyvästä, koska tulokset varmasti korvaavat haju!

Mistä ostaa

Etsi Biologique Recherche -linja Kanadassa osoitteessa:

Yhdysvalloissa, kokeile Rescue Spa.

Oletko yrittänyt Masque Vivantia?
Tai jotain muuta Biologique Recherchestä?

Leave A Comment

+ 55 = 57