Olen testannut puhdistusharjan 30 päivää ja tässä tapahtui

Jos sinä'kaikki kiinnostuneet ihonhoitoon, niin nyt sinäkin'olen huomannut, että puhdistusharja on nykyään lakaisemassa kansaa. 

Ehkä sinä'olla jo aluksella ja käyttää tällaista gadgetia joka kerta kun pese kasvosi. Mutta jos sinä'uudelleen ... ei pitäisi olla?

Haluan tänään vastata tähän kysymykseen! 

Viime kuussa esitin Philipsin' puhdistusharjan versio, ts. Philips PureRadiance kasvojenpuhdistusjärjestelmä. (Tuolloin se oli minulle aivan uusi, joten voit palata takaisin ja tarkistaa tämän viestin nähdäksesi tuotteen "unboxing".)

Kun saan käteni sen päälle tai minun pitäisi sanoa, se kasvoillani!Lupasin jatkaa puhdistusta laitteen kanssa kahdesti päivässä seuraavien 30 päivän aikana osana päivittäistä ihonhoitotapaa.

No, minä'Nyt olen tullut testikauden loppuun, ja minä'tänne raportoida tuloksistani!

Mutta ensinnäkin, nopea kertaus siitä, mitä tuote on kyse.

Mikä on Philips PureRadiance?

PureRadiance-laite käyttää samaa sonic-tekniikkaa, jonka Philips on tunnettu hammasharjoista antamaan iholle lempeä mutta perusteellinen puhdistus.

Harjan pää itsessään on ainutlaatuinen, koska se liikkuu kahdella tavalla: pulssilla ja pyörimisellä. Pulsseja rikkovat lika, kuolleet ihosolut ja meikki ihon pinnalla; rotaatiot ovat niitä, jotka pyyhkivät ne pois jättämään kasvosi puhtaiksi ja pehmeiksi.

Tärkeintä on muistaa, että harja on 10 kertaa tehokkaampi puhdistuksessa verrattuna vain pesemään kasvosi kädet.

Se's sanoi myös olevan lempeä, jotta kaikki ihon tyypit voivat käyttää niin usein kuin kahdesti päivässä. 

Okei, tarkistukseni! 

Philipsin PureRadiance-testi

Niinpä kuten sanoin, koeajoni käytti Philips PureRadiance kasvojenpuhdistusjärjestelmää pesemään kasvoni kahdesti päivässä "aamulla ja yöllä" koko kuukauden ajan.

Yksi tämän työkalun suurista asioista on se, että voit käyttää sitä miellyttävällä pinnalla. 

Koska kauneuseditori, kurssin haluan't käytä vain yhtä puhdistusaineita. (Haha!) Yleensä pyöritään muutamien erilaisten välillä riippuen siitä, miten ihoni tuntee sinä päivänä ja mitä minun täytyy kokeilla työpaikallani. Tämän testiajon mukana toimitetut tuotemerkit sisälsivät The Body Shop Nutriganics (vaahto), Derma E (hiilen geeli) ja Dr Roebuck's (kerma). Minulla ei ollut ongelmia laitteen käyttämisessä kaikissa kolmessa puhdistusaineistossa.

Katso, että painike PureRadiance-laitteen etuosassa? Se hallitsee kahta voimakkuustasoa: lempeä ja syväpuhdistus. Yleensä aion aamulla lempeä, mutta syväpuhdistava yöllä, koska se'kun tarvitsin päästä pois päivästä's meikki, aurinkovoidetta jne.

Minun pitäisi luultavasti myös mainita ihon tyyppi. Että's todella vaikea kysymys! Sanoisin normaalia, mutta hieman herkkää, ja myös yhdistelmää toisinaan, öljyllä T-vyöhykkeellä. (Selvästi, ihoni voi vain't päättää mitä se on!)

Yhden kuukauden kuluttua tässä on havaintoja PureRadiance:

1. Se sai enemmän meikkiä.

minä've on pitkään ollut tapana käyttää Biodermaa's micellar vettä puuvillapohjalla poistaa jäljelle jääneet jäljet ​​meikkiä kun pestä kasvoni yöllä.

Mutta täällä'se asia. Kun tein tämän Philips-gadgetin puhdistuksen jälkeen, puuvillapatja oli pohjimmiltaan puhdas. Kuten, siellä oli tuskin mitään. Luultavasti voisin'Olen vain ohittanut tämän askeleen, koska puhdistus harja sai kaiken irti yhdellä swoopilla. 

2. Kasvoani tuntui pehmeämmäksi.

Toinen asia, jonka huomasin muutamia päiviä Philipsin rutiinin aloittamiseen ja että sinä'd -ilmoitus, jossa on kaikki kasvot, on pehmeämpi iho. 

Että'koska kasvojen puhdistusharjat eivät ainoastaan ​​poista likaa ja meikkiä, vaan ne myös kevyesti kuorittavat. Hylkäämällä nämä karkeat kuolleet ihosolut on mitä's tekee ihon pehmeämmäksi. minä'Olen melko varma, että meikki myös purjehtii helpommin!

Kuolleen ihon kerääntyminen voi myös estää ainesosien tunkeutumisen kunnolla. Niin teoreettisesti, PureRadiance luultavasti antoi minulle enemmän ajomatkan päässä minun ajankohtaisia ​​ihonhoitotuotteita samoin. Makea!

3. Minun ihoni katsoi Nizzan (Joten minä'm kertoi).

Tiedätkö mitä's hullu? Testauskauteni aikana saatiin muutamia henkilökohtaisia ​​kohteliaisuuksia iholleni ystäville, jotka eivät tienneet, että olin tekemässä tätä kokeilua. (Yksi oli tästä Beautygeekista, itse asiassa!)

Ja se'se on totta. Ihoni oli selkeä, ja uskallan sanoa, melko loistava. Epäilemättä se oli PureRadianesta pitämään huokoseni puhtaana ja pääsemään eroon kuolleista ihosoluista. 

Itse asiassa huomasin ohittaneen säätiön melko usein viime kuussa. Täällä minä'm vain yllään peitevoide (RMS Beauty), ripsiväri ja punastua!

Mainitsin harjan värähtelevän vaikutuksen, ja mielestäni edes nähtäisin hyötyä vain siitä, että se todella saa liikkeesi liikkeelle. 

Mutta se on lempeä. Vaikka ihoni pyrkii olemaan herkkä, en tehnyt'älä ärsytä huolimatta siveltimestä kahdesti päivässä.

Pitää mielessä

Haluan mainita muutamia tärkeitä asioita, jotka auttavat välttämään joitain niistä ongelmista, joita ihmiset valittavat puhdistusharjoilla. 

Sinun pitää pitää tämä harja puhtaana. Vain koska sinä'käytä sitä uudelleen kasvopesulla't harjakset itse ovat bakteereja ja homeenestettä. 

Gadget on langaton ja sitä voidaan käyttää suihkussa, jota rakastan. Mutta en suosittelisi tallennetaan se suihkussa. Luultavasti kylpyhuoneeni on erityisen kostea, mutta huomasin, että harjan harjakset alkoivat saada funkyhaisen tuoksun, jos jätin sen sinne, makaamassa altaan kyljessä (missä se olisi't todella kuivaa). Parempi tallentaa se kylpyhuoneesi työtasolle lataustelineeseen, jossa ilma voi kiertää ja vesi luonnollisesti putoaa ulos. 

Suosittelen myös, että pestä harjakset muutaman päivän välein miedolla saippualla tai saippualla. Huuhtele huolellisesti ja anna sen kuivua. Todella turvallisella puolella'Ei ole huono idea upottaa harjakset alkoholin hankaamiseen joka viikko tai niin. Harjan pää on vaihdettava kolmen kuukauden kuluttua.

On sanomattakin selvää, että sinun ei koskaan pitäisi käyttää mitään puhdistusharjaa rikkoutuneella tai ärsytetyllä iholla. Ja muistakaa, sinä don't on painettava, kun sinä'käyttää sitä uudelleen, mikä saattaa olla liian simuloiva. Sinun tarvitsee vain ohittaa se ihon yli'se tekee todella kaiken työn puolestasi!

Lopulliset ajatukseni

Ihoni yleensä käyttäytyy näinä päivinä, mutta se tosiasia, että saan sen pyytämätöntä kohteliaisuutta tämän koeajan aikana, osoittaa ehdottomasti PureRadiance. 

Arvostin, että käytettiin vain minuutti, joten se oli helppo sovittaa rutiiniin. Haluaisin'olen ajatellut, että voisin päästä eroon puhdistusharjan käytöstä kahdesti päivässä, mutta kuten kävi ilmi, normaali-herkälle ihollemme oli hieno.

Jos sinulla on myös altis herkkyyteen ja olet ajatellut investoida puhdistuslaitteeseen, tämä voi olla harja sinulle. Haluan ehdottomasti sanoa, että Philips PureRadiance Facial Cleansing System on samantyyppinen kuin "tunnetuin" brändi tässä kategoriassa. Se's super-hellä ja sopii kaikille ihotyypeille.

Haluaisin kuulla mielipiteesi!

Mistä ostaa: Käy Philips.ca-jälleenmyyjille.

Mitä mieltä olet Philips PureRadiance? Oletko käyttänyt sitä?

Leave A Comment

79 + = 81