Mitkä kauneusnäkymät ovat eniten ihmisiä?

Joten tiedät kuinka minä'Olen ollut viime aikoina hieman särkyvästi kirkasta kynsilakkaa? (Kuten viime viikolla mainittiin'n kauneudeneditori's Valitse video, se's Sally Hansenin Day-Glo vaaleanpunainen sävy nimeltä "It Girl"'s erinomainen Salon Effects Real Nail Polish Strips.) No, löysin kaksi asiaa tänä viikonloppuna: 1) Naiset rakastavat sitä. Ja 2) Miehet vihaavat sitä.

Laaja yleistyminen? Ehkä. Mutta heti kun (tyylikäs, kauneus-tietoinen) ystäväni kääntyi poimimaan minut perjantai-iltana, ensimmäiset sanat hänen suustaan ​​"Hi!" Jälkeen. "Rakastan kynsiäsi!" ja "Mikä sävy on se?!?" (Tietenkin nimi "It Girl" on terrifically sopiva kynsilakka, koska minä'olen jo sanonut, että kynnet ovat uusi "It" lisävaruste käsilaukkujen sijaan.)

Joka tapauksessa, kun saavuimme haluamassamme määräpaikassa, muutama juominen ja valita miehen väestön jäsenet paljastivat, että he itse asiassa haaaaated väriä. Kuten, todella vihasi sitä.

On selvää, että sukupuolten välillä on suuri ero. Joten, kun hän puhuu Miss Man Repellerille, joka on myös kirjoittanut aiheesta, anna'jossa kerrotaan, mikä kauneuden suuntaus bugi eniten ja onko me todella välitä.

KYNNET

Mikä "hylkii": Vaikka luova kynsilakka värit ja mallit (ja jopa kynsimuodot) ovat, kuten kaikkein jännittävin tapahtuma tapahtuu kauneuden AGES, mielestäni useimmat miehet mielellään sulkea shiz alas. Kuten sanoin, fluoresoiva jokin on melko ei-starter, vaikka se's vaaleanpunainen. Ja fuusio on edelleen rajalla. Muistan vielä vanhan poikaystävän reaktio pedikyyriin, jonka saivat vuotta ja vuosia sitten. Olin niin innoissaan kuumilla vaaleanpunaisilla varpaankoloillani ja koskaan miljoonina vuosina olisin unelmoinut, että kuka tahansa voisi löytää sen. (Tarpeetonta sanoa, että suhde didn't viimein.) Tietenkin, on itsestään selvää, että siellä's pitkä lista epätavallisista naulaväreistä, joita miehet vain haluavat't "ymmärrä": pimeät, goottilaiset sävyt (musta, viininpunainen, laivastonsininen), linnut, taupes ja brights (appelsiinit, keltaiset, vihreät).

Mikä "houkuttelee": Vaaleanpunainen, toisaalta, on yleisesti hyväksytty. Ja sinä voit't todella mennä vikaan peruspunaisen (vaikka minä'kuulin joidenkin sanovan, että se on "liikaa". Sheesh.) Ja jos mietit, miehet ovat syy siihen, että ranskalainen manikyyri (ja pahempi, PEDICURE) kieltäytyy kuolemasta:

Miksi se kausi kauden jälkeen, useimmat naisten kilpailijat Poikamies ovatko kynnet näin? siellä'Tässä on selvä yhteys, joten minun on päätettävä, että kaverit kaivaavat sen.

HIUKSET

Mikä "hylkää": Mikään ei ole ihmisen vastaisku, todellakin, kuin ylimmäinen solmu. Naiset ajattelevat sitä's adorbs & # x2014; ja kesällä ei ole parempaa kampausta pitää viileä, mutta on käänteinen suhde koon ja sijainnin yläluonnon ja suhteellisen hotness tasolla miesten mukaan. Mitä suurempi se'(ts. mitä enemmän Sumo-painijaa kuin balerina-pullaa), ja mitä enemmän solmun koko vastaa pään kokoa (katso: Whitney Port), sitä riskialttiimpi on. (Vaikka minun täytyykin olla samaa mieltä viimeisestä.) Whitney's toteutus oli kaikki väärin.) Muut kampaukset ovat enemmän osuma ja kaipaamaan. Minulla oli poikaystävä, joka rakasti ponytaileja, mutta minä'Minulla oli myös kaverit kertoa minulle, että katson "soooooo paljon paremmin minun hiukset alas." (Um, kiitos?) Ääniä kuin havainto samoin kuin Ye Olde "Oletko väsynyt? Näytät väsyneeltä.")

Mikä "houkuttelee": On syy, että he kutsuvat sitä "makuuhuoneen hiuksiksi." Jos vetoaminen vastakkaiseen sukupuoleen on tavoitteesi, sinun pitää mennä kampaamaan pitkäksi, löysäksi, pehmeästi heilutetuksi ja laajalle. Täysi pysähdys.

EYESHADOW JA EYELINER

Mikä "hylkii": Onko miehet kiinnittävät paljon huomiota luomiväriin ja eyelineriin? Ei, ellei sitä's oranssi, keltainen, kirkas sininen tai vihreä. En't tiedä, jos yllään yksi järkyttävä sävy, tyyli Rachel McAdams edellä, on dealbreaker. Mutta varmasti, jos sinä're doing jotain sateenkaaren silmät usein silmämeikkiä-kokeilija Derek Lam noin S / S '10, haluat ehkä tallentaa sen tyttöystäville.

Mikä "houkuttelee": Mielestäni miehet haluavat uskoa, että naisilla on luonnollisesti isot, kirkkaat silmät ja tummat, paksut, täydet ripset. Kaikki mitä he voivat't todella havaita musta ripsiväri, hienovarainen taupey varjo ja liner & # x2014; voitti't saa valituksia, vaikka en halua't ajattelevat, että monet miehet ovat liian vastakkain savustuneempaan ilmeeseen, kunhan se's valmistettu tyylikkäästi neutraaleilla sävyillä.

LIPSTICK JA LIP GLOSS

Mikä "hylkii": Ei yllätyksiä täällä. Aivan kuten miehet vihaavat kynsilakkaa, joka on a) liian tumma, b) liian kirkas tai c) epätavallinen väri, sama asia menee huulipunalla. Jos pyrkisit miellyttämään, päästä irti vampy burgundies ja purples, kirkas appelsiineja ja kuuma pinks. Pohjimmiltaan kaikki hauska, todella. Oh, ja se sininen huulipuna mikro-trendi I'jota on nähnyt Keshassa ja tietyillä kaupunginosilla?

Kyllä, ei.

Mikä "houkuttelee": Aivan kuten kynsissä, täällä on todellakin vain kaksi vaihtoehtoa. Klassinen punainen, vaikka se'ei ole yleinen voittaja. Tai juoksevan vaaleanpunainen huulipuna tai kiilto. (Yawn.) Mutta puhumalla kiiltoista riippumatta siitä, mitä miehet ajattelevat, minä'd ehdottomasti yrittää välttää goopy, tahmea (anteeksi, M.A.C Lipglass ja Lancôme Juicy Tubes, I'katson sinua). minä'M ENJUINEN, valtava uusi hybridilamppujen tuuletin, joka antaa sinulle samanlaisen sävyn, mutta tuntuu kosteuttava huulirasva. minä'm tällä hetkellä käyttää Givenchy's, mikä on uskomatonta (lisää siitä pian), mutta voit lukea täältä uudesta CoverGirlista.

Joten lopuksi? Kaikki tämä voidaan tiivistää kolmella sanalla: miehet ovat tylsiä.

Kerro minulle:

Onko ihminen koskaan hajottanut yhden kauneuden valinnoista?

Pidätkö huolta siitä, mitä miespuolinen väestö ajattelee kynsistään / hiuksista / huulipunasta jne.?

Mitkä kauneuden suuntaukset mielestäsi miehet vihaavat eniten? (Ja jos olet mies, joka lukee tätä, me'd rakastan kuulla lisää lähteestä ...)

Leave A Comment

52 − 49 =