Mitä ostaa Essien Flowerista-kokoelmasta

Viime kuussa Essie nimesi brändiksi muotisuunnittelija Rebecca Minkoffin'n uusi globaali värisuunnittelija. Nyt ensimmäinen kokoelma, nimeltä Flowerista, on juuri laskeutunut!

Nämä ovat kuusi sävyä (Kanadassa, USA saa kaksi muuta), ja ne'kaikki kukka-innoittamana, yhtä söpö kukka-esque nimet. Vaikka he'ei ole kaikki voittajat kirjassani, on muutama minä'm ehdottomasti murskaa yli, ja vain piti jakaa! 

Lue minun värikuvista ja ajatuksistani:

Monivuotinen Chic

Monivuotinen Chic on kaunista ja kaikki (vaikka se kesti kolme kerrosta), mutta se vain muistutti minua hieman liikaa All Eyes On Nudeista Essieltä's Cashmere Matte -mallisto, joka julkaistiin liian kauan sitten (tutustu mallistooni täällä). Koska se tarvitsi vain kaksi kerrosta, minä'd ohita tämä. Anteeksi, Essie!

Picked Perfect

Ja tuon huomautuksen, Picked Perfect ei ollut paljon erilainen kuin Perennial Chic! Kaksi hyvin samanlaista nude-sävyä samassa kokoelmassa, mitä'se on asia? Tämä on pari sävyä tummempana, ja sitä käytetään paremmin, vain kaksi kerrosta tarvitaan. Jälleen'Se on kaunis, mutta ei mitään tästä maailmasta, tiedä mitä tarkoitan? 

Flowerista

Nyt tämä on se mitä minä'm puhu! Flowerista, jota kutsutaan "luumu dahlia" varjoksi, on tappaja. Rakastan kuinka eloisa se on, ja se oli unelma soveltaa kahta kerrosta. Se's tarkka sävy minun täytyy ajaa minun talvi blues pois.

Petal Pushers

Vaikka Petal Pushers isn't tyypillinen kevätväri, se's yksi niistä niitit sävyjä voin'en näe itseni elämästä ilman. Harmaat kynnet ovat super-tyylisiä ja tämä sävy on aivan oikea, ei liian tumma eikä liian kevyt. Se näytti hyvältä myös kahdessa helppohinnoissa. 

Puutarhaviljely

Yay, rohkeat värit! Puutarha Variety on niin hyvä. Se käytti todella, todella hyvin kahdessa kerroksessa, vaikka jotkut syystä's katselee kuvioita. Luulen, että se on's salama, koska se näytti silmänräpäiseltä kynsiltä (vannon). Tämä sävy on ehdottomasti suosituin kokoelma tästä kokoelmasta. 

Blossom Dandy

Onko se vain minua tai Essie näyttävän tekevän minty-bluesin todella hyvin? minä'Olen rakastanut Mint Candy Appleia ikuisesti nyt, ja Blossom Dandy muistuttaa minua kulttuuriharrasta. Sovellus tämän kanssa oli helppoa (kaksi päällystä ja olin tehnyt), ja rakastan sitä, miten tämä sävy on kuin pastelli steroideilla. 

Mistä ostaa

Löydä Essie Flowerista kokoelma nyt osoitteessa:

Ota kantaa

Oletko Rebecca Minkoffin tuuletin? Oletko tarkistanut tämän kokoelman vielä? Mitkä sävyt ovat suosikkejasi?

Huomaa: Joskus käytämme affiliate linkkejä sivustollamme. Tämä ei mitenkään vaikuta toimitukselliseen päätöksentekoon. 

Leave A Comment

− 3 = 4