Minulla on vihdoin Mastered Minimalistic Makeup Routine

Kun tarkastelen kaikkia virheitä, jotka olen tehnyt minun päivittäisessä meikki rutiinissani, minä törmää. Ei sekoita perustustani kunnolla? Tarkistaa. Käytä runsaasti bronzeria, vaikka se on posliini-vaalea iho? Tarkistaa. Sloppy eyeliner sovellus (että ajattelin tuolloin näytti hyvältä)? TARKISTAA.

Vaikka huonoja meikkipäiviä ei ole kadonnut maailmassani kokonaan (me'kaikki ihmiset, eikö?), he'nyt varmasti harvemmin. Uskon todella ja olen kokenut ensikäden, että meikki voi vain piiloutua niin paljon, joten on todella tärkeää varmistaa, että ihosi on terveellisintä. (Oletteko lukenut ihonhoitorutiineistani?) Niinä päivinä, kun saatiin asioita, jotka oli lukittu alaspäin, eivät olleet hyviä makeup-aikoja. Ei ole väliä kuinka paljon yritin kattaa kaiken, asiat näyttivät vain pahemalta.

Nyt, kun hallitsen ihoa, minun meikki ei'ei piilota vaan sen sijaan Parantaa kauneuteni (ja minä en ole turha tässä, kaikki ovat kauniita!). Tässä on vipu siihen, mitä se tekee, jotta minusta näyttäisi minulta!

Vaihe 1: Primeri

Aloitan aina alusta. Kuten tiedät, alukkeet auttavat luomaan täydellisen kankaalle meikkiäsi varten. Tällä hetkellä olen käyttänyt Upota Ever HD Microperfecting Primer. Se on vihreä, jonka on tarkoitus peruuttaa punoitus, jota minä tehdä on ... mutta olla rehellinen, se ei tee niin paljon minulle tällä rintamalla. Olen itse ostanut tämän alukkeen onnettomasti, tavallisin on neutraali sävy, joka on väritön.

Make Up For Ever HD mikroperfektiopohjamaali, 38,00 dollaria; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Se sanoi, olen edelleen metsästää aluketta, joka toimii parhaiten minulle, joten jos sinulla on jokin uusi, kerro siitä!

Vaihe 2: Peitevoide

Sitten se's aika käyttää peitevoidetta tasoittamaan kaikki pilkku ja epätasaisuudet. Minulla on minimaalisia tummia piirejä silmiesi alla (olen nuori ja nautin pitkän yön!), Mutta minä teen ne katoamasta MAC Valitse Cover-Up.

MAC Valitse Cover-Up, 22,00 dollaria; MAC-laskurit ja maccosmetics.com.

Sovellan myös noin nenäni ja missään muualla, kun vakoilen punoitusta ja harvoista virheistä. Käytän vain rengas sormeani sovellettaessa sitä, missä sitä tarvitaan. Vakavasti en voi muistaa viimeisen kerran, kun käytin harjaa sovelluksen peitevoidetta varten.

Vaihe 3: sävytetty kosteusvoide

minä ostin NARS Pure Radiant Sävytetty kosteusvoide ajattelin, että se oli perusta, koska en lukenut etikettiä huolellisesti! Tämä osoittautui kuitenkin siunaukseksi valepuvussa, koska, kuten käy ilmi, en todellakaan tarvitse säätiötä.

NARS Pure Radiant sävytetty kosteusvoide, 48,00 dollaria; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Tämä sävytetty kosteusvoite auttaa kuivaa ihoa ja antaa minulle tarpeeksi kattavuutta ilman, että se näyttää cakey (mikä oli ongelma, kun käytin säätiötä). Se's voi myös rakentaa, joten voin jatkaa soveltamista, kunnes minulla on tarpeeksi kattavuutta. Laitoin tavallisesti sen otsaani ja nenäni ja lisäsin sitten vain vartalo poskille ja leukaan käyttäen pohjakerrosta.

Vaihe 4: Jauhe ja punastua

Jos asetan peitevoidetta ja sävytettyä kosteusvoidetta, pyyhän MAC Mineralise Skinfinish kaikkialla kasvoillani.

MAC Mineralise Skinfinish, 35,00 dollaria; MAC-laskurit ja maccosmetics.com.

Jälleen tämä on niin kevyt, mutta antaa minulle vain oikean määrän kattavuutta, jota tarvitsen. Olen vihdoin niin ylpeä ihastani, etten halua peittää sitä, mitä ei tarvitse peittää. Blush tulee seuraavaksi ja pidän NARS' Mata Hari sävy, koska se kestää kauhistuttavan päivän.

NARS Blush, 32,00 dollaria; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Olen joutunut käsittelemään punastumista, joka katoaa minulle tunnin kuluttua sen soveltamisesta, mikä ei ollut niin hauskaa. Tämä kirkkaan vaaleanpunainen väri on tappaja ja jopa pienin sovellus antaa sinulle terveellisen värin.

Vaihe 5: Selaa

Tämä on täysin suosikkivaiheeni kaikesta. Rakastan kulmakarvoja! Mikään ei ole enemmän henkeäsalpaavaa kuin kauniisti veistetty otsas, joten täyttämällä kulmani, minulle, on taidemuoto. Minulla on arpi vasemmalla kulmakarteillani, joten minun täytyy täyttää se riippumatta. Mutta sitten oikea kulmakarkaani ei ole, joten minun täytyy täyttää se myös. Käytän ruskeaa luomiväriä Rimmel London että otin apteekista ja musta kulmakynä Kansikuvatyttö. Sekoita kaksi, jotta kulmakartoistani olisi jäsenneltyä ja tummempaa (veljeni vitsailee ja sanoo, että ne näyttävät vetovoimaisilta, mutta kaikki tyttöystäväni kertovat minulle kuinka kadehdittavat he ovat.) Käytän MAC 208 kulmikarvan harja soveltaa ruskea luomiväri.

MAC 208 kulmikarvan harja, 24,00 dollaria; MAC-laskurit ja maccosmetics.com.

Sen lyhyet harjakset mahdollistavat määritellyn sovelluksen, joka on välttämätöntä, kun teet kulmasi.

Vaihe 6: Mascara

Käytin usein siivekäs eyeliner päivittäin. Ajattele Amy Winehouse, mutta hieman vähemmän äärimmäistä. Kesti jonkin aikaa saadakseni sen oikein ja yritin kokeilla niin paljon kaavoja ja merkkejä eyelineristä. Mutta sitten heräsin eräänä päivänä ja päätin, etten tarvitse niin paljon silmämeikkiä joka päivä. Ja luulen, että minulla on sellainen laiska, joka yrittää saada täydellisen siiven. Nyt vain curl minun ripset ja soveltaa muutamia kertoja ripsiväri. Käytän nyt Smashbox Full Exposure Mascara ja vaikka se toimii hyvin, olen edelleen metsästyksessä!

Smashbox Full Exposure Mascara, 22,00 dollaria; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Aivan kuten minun pohjamaalani, minun on vielä löydettävä täydellinen ripsiväri.

Vaihe 7: Lipsien tahra

Huulilleni rakastan huulten tahroja. Ne antavat minulle upean pop-värin ja ovat niin pitkäkestoisia, että minun ei tarvitse hakea uudelleen ... paitsi jos olen suutellut söpöjä poikia koko yön! minä ostin Urban Decay Lip Envy Lip Stain in Irrallinen (kevyempi yksi niistä kahdesta sävystä).

Urban Decay Lip Envy Lip Stain, 20,00 dollaria; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Ainoa huomioni on se, että sienen harja ei ole ihanteellinen piirtämään tarkkoja viivoja suun kulmissa, joten aina varmista, että Q-kärki on käsillä siivoamaan kaikki messit.

Sivuhuomautus: Olen myös aina varma laittaa minun Palmerin kaakaovoite Formula Original Ultra -kosteuttava huulirasva ennen kuin aloitan makeupani niin, että kun pääsen ruuan huulipunaan, ne ovat riittävän kosteita. Höyhenevät huulet eivät ole söpöjä!

Vaihe 8: Suihkun asettaminen

Nyt kun olen asettanut kasvoni niin sanotusti, on aika kiertää FAVORITE-kauneustuotetta. Se on muuttanut meikkiä parempaan ja tekee minusta upeaa jopa kaikkein hämmentävissä tilanteissa. Minä puhun Urban Decay De-Slick Öljynvalvonta Makeup Setting Spray.

Urban Decay De-Slick Öljynvalvonta Makeup Setting Spray, 35,00 dollaria; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Muutamia sumuja tämän ihmeen tuotteesta ja sinun ei tarvitse pyyhkiä tai käyttää uudelleen vähintään viiden tunnin ajan. Meikki on asetettu ja näyttää tuoreelta tunti tunnissa.

Tämä on minun jokaisena päivänä ilme, ja minulla ei ole taipumusta harhauttaa sitä. I'll mennä hieman raskaampaan silmämeikkiin, jos menen ulos, mutta tunnen, että nämä kahdeksan vaihetta tehostavat minua, ja minusta tuntuu itsevarmalta. Loppujen lopuksi meikki pitäisi tehdä niin "sinä, vain parempi asia" ja tuoda esille luonnollinen kauneus ... oikein?

Elizabeth Tomaras on journalismin opiskelija Concordia-yliopistossa Montrealissa.

Oletko kokeillut jotain näistä tuotteista vielä?

Mikä on numero yksi on-haves teidän meikki rutiini?

Saat kaiken irti hienosta primeristä tai ripsiväristä?

Leave A Comment

51 − = 50