Miksi sinun on käytettävä säätiötä, ei pelkästään peiteltyä

minä'Olen aina ollut anti-säätiö ja pro-peitevoide. Suurin osa, en didn't kuin tavat haistelivat, miten he voisivat hajottaa vaatteistasi ja (mikä tärkeintä), kuinka he vain näyttivät niin luonnolliselta. Piileksit, toisaalta, voisin't elää ilman. (Minulla on lopulta peitelevyinen vaatekaappi.) Epävarma, salamainen, he tekivät tehtävänsä, mutta vain silloin, kun tarvitsit niitä.

Joten tämä oli minun meikki filosofia: Jos voisitte päästä pois JUST soveltamalla peitevoide, ja ohita icky säätiö, se oli ihanteellinen. Itse olen sitä mieltä'Olen kirjoittanut sen tunteen tällä sivustolla täällä.

Mutta nyt minulla on joitakin uutisia. Olisin voinut muuttaa mielestäni kaiken tämän. Ja tuo's kiitos viimeaikaisesta sesh (TIFF: n aikana) Lynne Ryanin, johtavan meikkitaiteilijan kanssa Joten ajattelet Can Dance Canadasta ja kansallisen meikkitaiteilijan Murale. Pähkinänkuoressa tässä on paradigman muutos. (I'olen menossa rohkeasti niin, että todella kiinnität huomiota.) Kun kerran uskoin, että oikea peitevoide antaisi sinun ohittaa perusta ... nyt, minä'm, että oikea säätiö antaa sinun ohittaa peitevoidetta. Tule ja anna minun selittää minun Aha! hetki.

Oma TIFF '11 meikki kokemus

Jos sinä'olen lukenut täällä hetken aikaa, saatat muistaa, että melkein ainoa kerta, kun haluan esittää kasvoni ja hiukseni "tehtyä" on Toronto International Film Festivalin aikana. Murale-pääkonttori on kauneudenhoidon paikka, koska et vain näe Sally Hershbergeria itseäsi (vaeltaa ympäriinsä tuskaisesti viileänä hänen all-black-asuntonsa ja aina halutessaan kuluneet saappaat), mutta saat pääsyn erittäin korkea kaliiperi hiukset ja meikki asiantuntijoita. Viime vuonna, jos olet'Muistan, että Sally oli tehnyt hiukseni's boyz James Vides ja Mike Viggue, ja meikki yksi Murale taiteilijoita. (Minun piti lisätä punainen lippie itse, koska mekko ostettiin myöhemmin ja se soitti A Lipille.)

Tänä vuonna Paavali teki hiukseni ja ihastuttava Lynne (joka voit tarkistaa tässä Marilyn Denis vidissa) teki kasvoni:

(Saatat olla tad kiiltävä / kinky täällä, mutta se oli yön loppu ja muutama juoma, okei?)

Joka tapauksessa, huono Lynne & # x2014; luulen, että sen pitäisi olla 15 minuutin makuuprosessi muuttunut 45: een kaikkien kysymysten vuoksi. Ja ilmeisesti minun piti kysyä, kun hän alkoi tehdä asioita'en ole koskaan nähnyt aiemmin perusta. Tässä's intel, jonka kävelin ulos...

Useimmat meistä kieltäytyvät siitä, kuinka paljon tarvitsemme.

Haluan vain selventää, etten ole kannattanut lähteä liikkeelle koko säätiön kanssa. Ei lainkaan. Olen edelleen sitä mieltä, että sinun tarvitsee vain soveltaa ihon meikkiä, jos tarvitset sitä, olkoon se säätiö TAI peitevoide.

Mutta asia on, monet meistä kieltäytyvät siitä, tarvitsemmeko perustan vai ei. Tiedän että olen. Lynne ryhtyi soveltamaan sitä poskillani, mistä lähden yleensä au naturel. HYVIN. Kun lautoin torstaina, minulla on itse asiassa tonnia punkkeja, jotka alkoivat pintaan, joten Lynne ehdotti varovasti, että tarvitsin ylimääräistä kattavuutta siellä. (Ei he'ei ole söpöä sellaisia ​​pisamia, jotka näyttävät hyvältä, jos jätät ne paljaiksi.)

Ja tämä tuo minut seuraavaan kohtaan...

Piilevä tyyppi sucks kattavuutta suuremmat värjääntymisalueet ja punoitus.

Pigmentaatio-ongelman lisäksi muut ongelmakohdat ovat nenän ja leuan ympärillä, missä skotlantilaisen perinnöllisyyteni on siunannut minua pilkkoutuneiden punojen kanssa. Nyt varmasti voit peittää nämä ylös peitevoimalla, mutta se'Se ei todellakaan ole ajatus käyttää tällaisilla suurilla pinta-aloilla. Ensinnäkin, peitevoide on tavallista raskaampaa kuin säätiö, joten sinä'todennäköisesti aiot käyttää enemmän tuotetta kuin mitä tarvitset, ja sinulla on cakier, vähemmän luonnollinen viimeistely. Toiseksi, vain don't saavat samaa värivalintaa piilokuvilla, joita sinulla on säätiön kanssa. Tiedätkö, kuinka monet heistä jättävät liian vaalean, valkoisen valon? Se's helpompi päästä pois, että alle silmän piireissä tai mitä sinulla on kuin koko kehä leukasi.

Joten parempi vaihtoehto on selkeästi tehdä säätiön yksinkertainen soveltaminen mistä tahansa suuresta ongelma-alueesta ja sitten käydä peitevoimalla ylhäältä mihin tahansa yksityiskohtaiseen työhön.

Mutta toisaalta...

Jos rakennat kattavuutta, säätiö saattaa vain kaksinkertaistaa peitevoimana.

Tämä on oikeasti mieleeni. Lynne ei't käytä peitevoidetta minulle. Sanoin, etten't tarvitse sitä.

Mitä sanoit?!?

Edellä mainittua skotlantilasta johtuen,'olet vain olettaa koko elämäni ajan, että olin yksi niistä valitettavista ihmisistä, jotka eivät voineet elää ilman peitevoidetta. Ilmeisesti ei oikealla pohjalla (yksi, joka jatkuu yksinkertaisesti, mutta on rakennettu), se voi suorittaa kaksinkertaisen velvoitteen. Tämä on mitä Lynne käytti minulle:

Mutta seuraava kärki on myös tärkeä...

Yritä soveltaa säätiötä harjalla. Pieni harja!

Me've oli harjalla vs. sienellä keskustelu täällä aikaisemmin, ja vaikka olen yrittänyt kuunnella Carmindy, uskon todella mieluummin harjat, ainakin alkuperäisen hakemuksen. (Sienet sopivat erinomaisesti työsi.)

Mutta mitä's siisti noin Lynne's tekniikka on, että hän didn'käytä tyypillistä perustaharjaa ... hänellä oli itse asiassa pienempi, peitevoimainen harja.

Ja aina niin varovasti, hän meni koko kasvonsa silkkaa soveltamalla säätiötä, sekoitus, sekoitus, sekoittaminen. Ei vain silloin, kun hän sovelsi sitä perustaksi, vaan myös toisena kierroksena, kun hän oli rakentamassa sitä "ongelmaluokkiin" peitelijänä.

Vain jotain, mitä haluat ehkä ajatella yrittää. minä'Varsinainen totesi, että suuret perustekartat tallettavat liikaa tuotetta ja tekevät sekoittamista hieman difficile. Tämä antaisi sinulle tonnia enemmän valvontaa (ja ihanteellisesti selkeä sovellus), vaikka se'Otan sinut pidempään.

Aseta se läpikuultavaksi jauheeksi, tietenkin.

voin't muista, mitä tuotetta Lynne käytti, mutta mieltyni (kuten tiedätte) on yksi HD-tyyppisistä. (I'm käytännössä käyttää sitä It Cosmeticsista juuri nyt's pretty fab.) Myös enkö aina sanoa käyttämään kupuinen luomiväri harja soveltaa sitä, ja säästeliäästi? No, Lynne teki tämän myös todella huolellisesti ympäri aluetta, joilla kiilto pyrkii pintaan niin, että tuotteet "juuttuvat" iholle. Ja tämä tietenkin auttaa estämään sen hajoamisesta kauluksessa tai poikaystävässäsi.

Ja aina valitse säätiö, joka vastaa ihon sävyä tarkasti.

voitin't mennä yksityiskohtiin tässä täällä, mutta jos tarvitset vinkkejä, katsella tätä vid. Tiedän myös, että me kaikki jakasimme suosikki säätiösi täältä (minulle postissa, sinun kommentissasi), mutta minulla on aivan uusi rakkaus. Tässä hän on:

Olen äskettäin osallistunut Make Up For Ever -seminaariin HD-meikkiin (niin lisää vinkkejä tulemaan!) Ja he ystävällisesti värensivät minua tarkkaan sävyyn. Mind virallisesti puhallettu. Koska ihoni on tämä kummallinen neutraali väri, joka voi mennä molempiin suuntiin, päädyin yleensä varjoon'on murto-osaa tummempi (ja yellower), kuten olen samaa mieltä täällä. Mutta hooray! Lopuksi minulla on sellainen's täysin saumaton. (Se's sävy # 115, jolla on vaaleanpunaiset alivalot vielä isn't ilmeisesti vaaleanpunainen. JEE!)

Kerro minulle:

Oletko jokapäiväinen säätiö tai yrität päästä eroon vain peitevoimasta?

Oletko koskaan yrittänyt käyttää säätiötä sijasta peitevoide?

Mitkä ovat suosikkiperustasi?

Leave A Comment

+ 69 = 75