Miksi Guerlain tekee parhaan BB-kerman

Tämä arvostelu'on ollut jo kauan tulossa, koska uskon, että Guerlain esitteli BB-kermaa viime vuonna - tai ehkä edellisvuonna, BB-kermaa. (Jotka, kuten tiedätte, on nyt siirtynyt CC-voiteille ... mutta enemmän siitä sekunnissa.) Jumala tietää kuinka monta näistä asioista minä've kokeillut tässä vaiheessa; ainakin ainakin kertoa teille, että mielestäni Guerlain's on paras.

Tiedän! Lihavointi. Mutta se'se on totta.

Ensin haluan käsitellä CC-voiteiden kysymystä, koska ne'uudempi, parempi kuin BBs. Ne'ei ole. minä'olen oppinut, ei ole mitään riimejä tai syytä nimeämiskäytäntöihin näiden BB- ja CC-tuotteiden kanssa. Kaikki kattavuusvaatimukset ovat merkityksettömiä, on olemassa sellaisia, jotka saattavat olla selkeitä kaikille naamiointiin, kun taas toiset todella antavat kunnollisen keskitason peittoa. CC: n mielestä on enemmän ihonhoitotuotteita, mutta henkilökohtaisesti se on mielestäni'on vähän hölmöä luottaa heihin mistään konkreettisesta kyseisessä osastolla. Mutta se'vain minua.

Päivän päätteeksi navigoimalla koko BB / CC -myrkkyä on löytää tuote, joka säästää säätiöltä odotettua suorituskykyä, paitsi hieman kevyempää, joka on samanlainen kuin sävytetty kosteusvoite. (Voisit tietysti vain käyttää sävytetty kosteusvoide, rakastan edelleen Laura Mercieria's ei väliä mitä.)

Mutta jos sinä'haluavat nimenomaan BB: n ja ovat kohtuullisia ja keskisuuria ihon sävyinä, Guerlain's Lingerie de Peau BB kerma SPF 30 on tie. Se's ansainnut paikan suosikkini ihomateriaalituotteiden rinnalle, kattavuus ja viimeistely ovat niin hyviä. Se jakaa hygieenisestä pumput, aivan kuten pidämme siitä:

Ja sitten näyttää siltä kuin iholla. (Tämä on Valon sävy, on myös Medium.)

Kuten näette, se's ei ole yksi tyypillisistä vaaleanpunaisista / oranssi-tuotteista, joita Melanie Inglessis varoitti meistä. Se's sai tarpeeksi keltaista olla melko neutraali, mitä minä etsin (mutta voi olla todellinen kipu perseessä löytää). Rehellinen ihoni on oikeassa välillä lämmin ja viileä, joten voin't mennä liian pitkälle tavalla tai toisella.

Jotta voin antaa sinulle jonkin verran asiayhteyttä, ajattelin'd näyttää, miten se on verrattavissa muihin kokoelmaani.

Niin se's oikein Pyhän Graalin, joka on Giorgio Armani valovoima. (Arvaa, että minun on tehtävä asianmukainen tarkistus siitä seuraavaksi!) Ja myös erittäin lähellä Make Up For Ever HD -säätiötä 115 Norsunluurassa,'on ollut vuosien varrella. (Laura Mercier ja Joe Fresh sävytetty kosteusvoite ovat vieläkin kevyempiä ja keltaisempia, mutta luulen, että päästän heidät pois pimeässä muodossa, koska ne auttavat poistamaan punoitusta.)

Kuten näette, Guerlain on myös hieman parempi värimaailma kuin Nip + Fab CC Cream (tarkasteltu täällä), jonka tunnistin oli hieman vaaleanpunaisella puolella, mutta silti täysin pukeutuvia ja jälleen Armanin lähellä. Näytän sinulle, kuinka Guerlain's BB verrattuna Chanel CC Cream olen juuri tarkistanut, paitsi jätin sen vanhempieni' kun olin tuonut sen äitini yrittämään, ajattelemalla häntä'd rakastan sitä. (Hänen mielipiteensä: Guerlain on parempi ottelu minulle, koska Chanel on vieläkin keltaisempi, mutta tarkista, onko ihosi lämpimämpi kuin minun.)

Mitä tulee Guerlainiin's rakenne ja viimeistely? Erittäin paksu ja kermainen, antaen puolikylläisen, hieman valovoimaisen peitteen ilman, että se näyttää rasvaiselta. siellä's todella niin paljon pigmenttiä, että sinun tarvitsee vain käyttää, eli puolet pumppu MAX tehdä koko kasvot. (Tuo pieni pilvi oli runsaasti.) Joten tällainen kompensoi ei-valtava putki. Ainakin te don't on käytettävä erittäin paljon kulutusta kohti.

Varmista, että käytät aikaa harjalla sormesi sijasta (että'Olen kärki Joe Fresh -tuotteellekin). Muuten sinä'Löydät sen liian paksu ja sinä'Käytän liikaa. En't rakasta raskas tuoksu, mutta voi elää sen kanssa saaduista tuloksista ... ja minä've ei ollut mitään ongelmia tämän aiheuttavan reaktioita tai breakouts. En't ajattelevat, että tämä on paras vaihtoehto jollekin, joka on erittäin öljyinen eikä superkuiva. Minusta se kestää yhtä hyvin kuin säännöllinen säätiö, odottaa, että minä'T-vyöhykkeen on puututtava kerran tai kahdesti koko päivän.

Sinun ajatuksesi? jättää 'em alla....

Ota kantaa

Oletko kokeillut Guerlain BB-kermaa?

Mitä's suosikki BB tai CC?

Oletko kokeillut minua mistä tahansa muusta säätiöstä??

Leave A Comment

27 + = 32