Make Up For Ever on uusi ja parantunut HD Blush

Jos Make Up For Ever julkaisee jotain uutta, joka ei ole niin usein, se'on valtava käsitellä. Ainakin minulle, koska he'yksi suosituimmista meikkibrändeistani (ja yritän niin paljon, se sanoo paljon). He don't toimivat joissakin markkinointisuunnitelmissa, vaan sen sijaan täyttämään asiakkaidensa ja tuotteidensa käyttävät monet meikkiartistit. (Hauska tosiasia: Make Up For Ever on niin usein käytetty Backstage Fashion Week -tapahtumissa, että taiteilijoille kerrotaan peittävän tarrat nauhalla, koska se tekisi "sponsoroivan" meikkibrändin, jota he eivät't halua käyttää, näyttää huonolta. Ei sillä'kerrotko jotain?)

minä'olen käyttänyt tuotemerkkiä's kermajuoksu (monien muiden tuotteiden, myös pohja ja silmälasien) kanssa jo useita vuosia. Jokainen muistaa nämä?

He olivat suuria, mutta tosin hieman hankalaa käyttää. Sinun oli pumpattava tuote ulos, mutta väistämättä se antaisi liikaa ja kuten aina Make Up For Everin tavaroihin, vähän menee pitkälle. Löysin, että hukutin melko paljon. Mutta saumaton, toisen ihon vaikutus oli vertaansa vailla, joten käsittelin vain sitä.

Nyt minä't on. Brändi on JUST korvannut tämän rivin uudella ja parannetulla HD Blush -tuotevalikoimalla, joka on jonnekin kerman ja jauheen välissä ja tulee ympyränmuotoisiin peilattuihin kompakteihin, jotka näyttävät tältä:

Joten se tuntuu kuivalta kermalta, jos voit päätyäsi ympärilläsi's hyvin erilainen kuin nestemäinen ensimmäinen gen-kaava. Se's helppokäyttöisempää, koska voit joko piristää harmaasarjaa korottaaksesi värin, paina sitä sienellä tai vain sormesi.

Pidän parhaiten siitä, että se sulaa suoraan ihoon. Toistan: Suoraan sisään. Tiedät, kuinka jotkut hämärtyvät, laitat ne päälle ja voit vain kertoa heille're istuu päälle, kaikki ilmeisen näköinen? Tämä on täysin saumaton ja näyttää sinusta'uudelleen huuhtelu sisäpuolelta ... kuten sinä vain palasit kuntosalilta. He jopa testasivat sen teräväpiirtovideokameroiden edessä varmistaakseen, että he saavat luonnollisen näköisen lopputuloksen, joka ei ole havaittavissa sekä kameraan että paljaaseen silmään.

Kuulostaa hämmästyttävältä, kyllä? On 16 sävyä, kevyestä keskipitkälle tai ruskeaan syvyyteen, sekä viileillä että lämpimillä värillä. Niin siellä'täytyy olla ainakin yksi täällä kaikille. Tässä on kuvia kaikista väreistä (koska ne Sephora's site on waaay pois) ja swatches viidestä olen lähetetty pelata kanssa. Lopussa minä'll jakaa hauskoja sovellusvinkkejä!

210 Cool Pink

Joten "200-luvun" sävyt ovat kohtuullisen kevyille ihon sävyille. Kun tapasin tuotemerkin tämän käynnistyksen, heidän meikkitaiteilija sanoi, että olisin ottelu joko tällä varjolla tai seuraavalla alaspäin (215 Flamingo Pink, joka on hieman persikka). Olin eniten piirretty 210 Cool Pink -tapahtumaan's ainoa todellinen vaaleanpunainen kokoelma, ja niin kaunis.

Tässä's, mitä se näyttää iholla:

215 Flamingo Pink

215 Flamingo Pink on samanlainen kuin 210 Cool Pink, paitsi se'on hieman lämpimämpi, persikkahintainen sävy. Molemmat ovat erittäin kauniita ja sopivat oikeudenmukaisiin ihoihin, mutta tämä on hieman yleisempi.

220 vaaleanpunainen hiekka

220 Vaaleanpunainen hiekka on ruusuinen beige-sävy, ja valitset, jos sinulla on reilua / vaaleaa ihoa, mutta haluat jotain vähemmän värikkäävää ja sävytettyä. Voit myös käyttää sitä hienovaraisena.

225 Peachy Pink

225 Peachy Pink on tumma ja voimakkaampi persikka kuin 215 Flamingo Pink. (Se näyttää myös olevan yksi suosituimmista sävyistä toistaiseksi, koska se on's on jo varastossa Sephorassa. minä'm varmasti ne'll täydentää pian.)

310 Rosewood

Nyt siirrymme "300: een", jotka ovat sävyjä, jotka soveltuvat paremmin valoihin ja keskiluokkaisiin ihon ääniin. Ruusupuu on ruskehtava vaaleanpunainen. Huomaa, että tämä väri on erittäin paluuta.

315 Peach Beige

315 Peach Beige ei ole aivan yhtä tumma tai ruskea kuin kuvassa, mutta se on ehdottomasti lämminvärinen neutraali, joka olisi hienointa lämpimällä ihon sävyllä. minä'd käytä sitä saadaksesi aurinko-suudellut hehku. Tässä'mitä se näyttää iholle:

320 englantilainen ruusu

320 Suomi Rose on klassinen ruusuinen väri, ja se's jonnekin välillä lämmin ja viileä.

330 Rosy Plum

330 Rosy Plum on toinen suosittu irti lepakosta (myös nyt loppuun Sephorassa). Se's ehdottomasti viileä puoli, ja olisi tumma versio ensimmäisestä sävystä, 210 Cool Pink.

335 Fawn

335 Fawn on hyvä sävy lämpimille ihon sävyille ja jos pidät ruskeasta ulkonäöstä, se voi antaa sinulle tyypillisen tawny-pronssi-vaikutelman tyypillisen persikan ja vaaleanpunaisen värin sijasta.

410 Coral

Kaikista sävyistä 410 Coral pidetään universaalina, minkä tahansa ihon sävyn / alivärin voi käyttää. Se's vahva, erittäin pigmentoitu koralli, mutta se voidaan pehmentää kevyellä kosketuksella ja huolella sekoittamalla.

415 Valon rust

Muut "400-luvut" ovat sävyjä, jotka toimivat parhaiten keskipitkällä tai tummalla ihonväriin. 415 Light Rust on lämmin ruosteinen ruskea, samanlainen kuin 335 Fawn mutta syvempi ja hieman punertava valettu.

420 Intian ruusupuu

Rakastan todella tätä väriä. 420 Indian Rosewood on syvempi versio 310 Rosewoodista, jossa on ruskeita vaaleanpunaisia ​​sävyjä. Tässä'mitä se näyttää iholle:

425 ruskea kupari

425 Ruskea kupari olisi erittäin kaunis pimeässä ihossa, koska se antaa lämpimän kuparisen uunin.

510 Vadelma

"500-luvun" sävyt ovat kaikkein pigmentoituneita (ihanteellisia tummalle iholle), ja 510 Vadelma on juuri sellainen, erittäin pigmentoitu viileä vadelma-sävy. Minä ajattelen sitä's liian vahva käyttää minun posket, minä'Näen, voinko tehdä sen toimimaan huulipunaisena. Tässä's, mitä se näyttää minun ihollani:

515 Tangerine

515 Tangeriini on kirkkain sävy alueelta ja todellinen oranssi. Tässä's, mitä se näyttää minun ihollani:

520 Mustaherukka

Viimeinen on hyvin tummin; 520 Mustaherukka on melkein musta, viileä marja-sävy ja mielestäni ainutlaatuisin täällä. Se tekisi suuren talven punastumisen keskikokoisille tai tummille ihon sävyille tai kauniille huulten tahroille kaikille!

Kuten näette, sävyalue on erinomainen ja todella monipuolinen't ajattelevat, että joudut välttämättä pysymään määrätyissä "200", "300", "400" tai "500" väreissä. Avain on lisätä voimakkuutta ja sekoittua.

Make Up For Ever jakoi erinomaisia ​​vinkkejä sovelluksesta:

Classic Blush -sovellus

Käytä punastua poskipunan päällä. Aloita hiusviivalla ja sekoita sisäänpäin posken omenaan. Käytä liikkeitä, jotka ovat muotoa 8 & # x201D; Sopii kaikkiin kasvomalliin.

Terveellinen hehkuhöyhenetelmä

Levitä punastua poskelle omena pyöreissä liikkeissä. Soveltuu pitkille tai soikeille kasvoille, koska kasvoja laajennetaan "leikkaamalla" sen pituussuunnassa. Se antaa vaikutelman luonnollisesta tuoreudesta korjaten kasvot liian voimakkaasti.

Highlighter Blush -sovellus

Levitä punastua ylempään poskipunaan ja älä käytä sitä silmien alle. Sitten sekoita kohti temppeleitä (voi myös olla venytetty yli otsan luun). Sopii joku etsii enemmän muoti-eteenpäin punastua ulkoasua.

Sculpting Blush -sovellus

Aloita levittäminen hiusviivalla (korvan keskiosassa) ja sekoita suuhun kohti veistämällä poskia. Sitten sekoita ylöspäin painottaaksesi poskipunan kokoa. Sopii pyöreisiin ja neliöihin kasvoihin, koska se pidentää kasvot pienentämällä poskien kokoa.

Ajatuksia? minä'd rakastan kuulla, mitä ajattelet tällä alueella, ja jos sinä've kokeillut sitä!

Osta tarina

Löydä Make Up For Ever HD Blush Sephoraan:

Ota kantaa

Oletko tarkistanut HD Blushesin vielä?

Mikä sävy on suosikkisi?

Mikä tekniikka käytät blushin soveltamiseen??

Leave A Comment

+ 59 = 67