Löytyi! Paras Natural Stick Deodorant (joka todella toimii)

Muista, kun olin hirveästi ulos Schmidtistä's Natural Deodorantti? Karkea hyvää tapaa, koska - kunnes kokeilin tuota luonnollisten deodoranttipastujen linjaa - olin periaatteessa luopunut kaikesta toivosta löytää ei-kemiallinen tuote, joka toimi. Mutta no, se toimii. Kun olen kokeillut sitä, en ole koskaan katsonut taakse ja taivaaseen't koskettanut kemiallista aineistoa sen jälkeen.

Ja nyt on kaksi!

minä've JUST löysi Primal Pit Pasta, toisen deo-kaavan, jolla on yhtä turvalliset ainesosat (vaikka niillä on selvästi enemmän "kasvosi" markkinointityyliä kuin hienovarainen Schmidt's). 

Mutta mitä'vieläkin vakuuttavampi on tämä. Primal Pit-liimalla ei ole samoja deo-ruukkuja, joita käytät sormillasi, mutta ne myös myyvät sitä tikun muodossa.

Keppi! Niin paljon kätevämpi ja paljon vähemmän sotkuinen. Pastöillä sinun on lämmitettävä ne sormenpäiden väliin, jotta ne sulavat ja levittävät ne suoraan kainaloihisi (mikä vaatii käsien pesemistä jälkikäteen). Tikku taas lämpenee melkein hetken toisen ihokosketuksen jälkeen ja on melko epätoivoinen. Ja myös täysin kannettava ja matkakohdeystävällinen.

Pro-kärki: Säilytä se lämpimässä huoneessa, kuten kylpyhuoneessa, ja sinun ei pitäisi olla mitään ongelmia sakeuden kanssa, jos käytät sitä esimerkiksi suihkun jälkeen.

Vain vertailla ainesosia täällä'mitä's Thyme- ja Lemongrass-hajustetulla Primal Pit -liimalla (joka haistaa hämmästyttävää, BTW: ää ei ole liian feminiininen eikä maskuliininen, aivan tuore):

* Shea Butter, * Kookosöljy, ei-alumiininen leivin sooda, * Mehiläisvaha, * Arrowroot-jauhe, Eteeriset öljyt: Timjami ja Lemongrass. (* Organic)

Vertaa mitä's Bergamot + Lime Schmidtissä's:

Butyrospermum parkii (shea-voin), Natriumbikarbonaatti (leivin sooda), Maranta arundinacea (arrowroot) jauhe, Theobroma-kaakao (kaakao), Citrus bergamia (bergamotti) eteerinen öljy, Citrus aurantifolia (kalkki) , Humulus lupulus (hop) uutetta.

Melko lähellä, niin se'ei ole ihme'm saada samat hyvät tulokset. Toistan: en tuhoa. OLLENKAAN.

Primal Pit Paste myydä kynän seitsemässä eri tuoksussa sekä hajuton versio. Ja heillä on myös ruukut, jos haluat tätä muotoa.

On myös paistettua sooda-free-tikkua, jota kutsutaan Happy Pitsiksi'en ole yrittänyt, mutta se olisi se, jos olet erityisen herkkä. Huomasin, että ensimmäisten päivien kuluttua siirtymisestä tähän deo-tyyppiseen tuotteeseen sain täysin käyttön sen ja minulla ei ole ollut mitään ongelmia kuohunnan / punoituksen kanssa siitä lähtien. 

Suosittelen!

Mistä ostaa

Löydä Primal Pit Paste seuraavista vähittäiskaupoista:

Ota kantaa

Oletko kokeillut Primal Pit Pastea? Mitä mieltä olet paras luonnollinen deodorantti?

Leave A Comment

68 + = 73