Löytyi! CC-kerma, joka todella peittää (ja auttaa ihoasi liikaa)

siellä's uusi CC-kerma kaupungissa ... ja jos sinulla on kohtuullisen keskipitkä iho, se voi tulla vain sinun suosikki CC: stä. 

Tiedän tiedän! CC-voiteet ovat't aivan uusia uutisia meille kauneudenhoitajille. Tässä vaiheessa siellä on kirjaimellisesti satoja, joten en'Voi syyttää sinua tunne hukkua, hämmentyneenä ja jopa hiipumassa. 

Mutta se'jossa tulen sisään. Osa "työni", minä'olen testannut vain bajillion CC-voiteita tässä vaiheessa, useimmat niistä pettymyksistä. 

Siksi voin lopullisesti sanoa, että Biotherm's Skin Best CC Cream on yksi paremmista CC-valinnoista apteekissa. Heck, se jopa voittaa suurimman osan tavaratalon säätiöistä!

Tärkein syy tähän CC-kerma vaikutti minuun on sen vakavasti uskomattoman kattavuuden takia. 

Toisin kuin monet (tai jopa useimmat) CC: t ja BB: t, se on hämmästyttävä työ naamioimalla ja ilmentämään epätäydellisyytesi, viat, punoitus, jopa huokoset ja hienot viivat. Haluan kuvailla sitä keskipitkäksi kattavuudeksi, joka on juuri sellainen kuin minä pidän siitä! Ei liian raskas; ei liian kevyt.

Kuten näette, minulla on paljon punoitusta nenäni ja leukaani ympärillä, ja vannon, etten tehnyt't tarvitsevat jopa ylimääräistä peitevoidetta "jälkikäteen". Tämä CC kattaa niin hyvin!

Rakastan myös maalia. Se's puolimatot, mutta a valoisa puoli-matta, joten iholle on elämää, mutta sinä'ei ole liian kovaa (lue: kiiltävä) joko. Voin todella päästä pois ilman edes pölyä tätä kamaa ainakin pari tuntia ennen kuin minun täytyy pilata minun T-alue, joka todella doesn't tapahtuu useimpien muiden ihon meikki.

Kaava käyttää mineraalipigmenttejä, ja siinä on kaksi sävyä, kevyt ja keskitaso. (Valitettavasti ei Dark, mutta toivottavasti ne'll harkitsemaan sitä pian.)

Käytän Light-valoa, jota yllättyi havaitsemaan, on melko hyvä ottelu vaalean neutraalille iholle. Kesällä, kun minulla on vähän enemmän väriä, sen pitäisi olla vieläkin parempi!

CC-kerma vapautuu putkesta, ja parhaan tuloksen saamiseksi haluan käyttää sitä luotetulla Lancôme-pohjaharjalla.

Totta kai sinä'saada Biotherm's anti-aging ihonhoitotuotteet hyödyttää täällä lisänä bonuksena. Aivan kuten muut tuotteet uudessa Skin Best -linjassa, se sisältää spirulinaa, mikrolevettä, joka välittömästi energisoi ihoa ja torjuu väsymystä. siellä'myös astaksantiini, antioksidantti, joka suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta sekä SPF 25 -suojaa.

Tärkeintä: Jos sinulla on vaalea tai keskivaikea iho ja etsitään CC-kermaa, joka suojaa ihoa ensimmäisiltä ikääntymisominaisuuksilta, samalla kun antaa sinulle hyvän keskitason ja kauniin puolikylläisen viimeistelyn. tämä voisi olla Yksi!

Mistä ostaa

Löydä Biotherm Skin Best CC Cream lääketarvikkeissa, valitse tavaratalot ja Biotherm.ca.

Käytätkö CC-kermaa??
Oletko kokeillut tätä?

Leave A Comment

+ 7 = 16