Kun Stila sanoo, tämä huulikiilto kestää koko päivän, he eivät petä

En't tiedä sinusta, mutta kun ajattelen "pitkään yllään huulien väri", ajattelen grody, kuivauskaavat, jotka tulevat huonossa '90-luvun ruskeat sävyt. (Minun vastenmieleni näihin ääniin menee taas takaisin ...)

Stila's Stay All Day Vinyl Lip Glosses eivät ole sellaisia, että AT ALL.

Ensimmäinen vihje on, että ne ovat kiiltoja. minä en't tietävät, että se oli mahdollinen että kiilto on pitkäkestoinen, mutta luota minuun, se on. Huomaa, että nämä ovat kiiltoja pelkästään maaliin; muuten niillä on enemmän yhteistä huulipunat, koska rikas pigmentti, joka kattaa luonnollisen huulipunan kokonaan.

Toinen merkki siitä, että jotain's eri täällä ovat värit. Heti kun näin Melonin vinyyliä, vesimeloni vaaleanpunainen, olin menossa, "Gimme, Gimme!" päässäni. Toinen on Nude Vinyl, jota olin ymmärrettävästi hieman vähemmän innoissaan, mutta myös Hot Pink Vinyl (fluorescent hot pink!), Poppy Vinyl (oranssi punainen) ja muutamia muita sävyjä (yhteensä kahdeksan).

Ainekset, jos sinä välität siitä (Sephora's sai täydellisen luettelon verkkosivuillaan):

Ja nyt tässä ovat putket:

Tekstuurimainen tuote tuottaa melko paksua mutta ei tahmea, pohjimmiltaan normaali nestemäinen huulesi väri. Ja rakastan jälkiruokavasta tuoksua! Huulet tuntuvat erittäin pehmeältä ja kermasta. siellä's vähän tarttuvuutta, mutta se oli't tarpeeksi vaivaamaan minua.

Nyt, anna's katso tarkemmin jokainen sävy. (Don't hämärä hiukset; Yritin sekoittaa sitä samalla, kun nappasi useita arvosteluja yhdessä päivässä!)

Nude Vinyyli

Nude-vinyyliä kuvataan "keskipitkän vaaleanpunaiseksi alastoksi"; koska minä'm niin kalpea, se näyttää ruskeamman vaaleanpunaiselta minulle kuin nude. (Mutta se olisi luultavasti alastomia joillekin ihmisille!) Nyt, en't tiedä, mitä se on, ehkä YSL Baby Doll Kiss & Blush 10 Nude Insolent tarkastelin täällä, tai Rodial Glamstick in Thrill olen tarkastellut täällä ", mutta mielestäni voisin saada yli minun pelko tämän värin. Se's kind ... uskalla sanoa ... kaunis ?! Mielestäni Nude Vinyl tekee suuren päiväkirjan varjostuksen (jos työskentelin toimistossa, se on).

meloni Vinyyli

Nyt tässä's odottamaton väri. Enkö sanonut, että Melon Vinyl oli mahtava? Se's vesimeloni vaaleanpunainen, niin se's vaaleanpunainen, jossa on vihje korallia siinä. Ja Lordy, onko se kirkas. Käytät tätä ja jotain ripsiväriä, ja se on kaikki mitä tarvitset. Yritän paljon huulipunat, ja minä rehellisesti't nähnyt tätä ennen tätä muotoa ja tätä muotoa.

Niin he Todella Pysy koko päivän?

Joo! Ensimmäisen levityksen jälkeen ne näyttävät vähäiseltä tahmealta / tahmealta, mutta temppu on antaa 'em ehkä tunne, ennen kuin teet mitään syömistä tai juomista. Kun sanon "asettaa", se ei't tarkoita, että ne kuivuvat eri rakenteeseen; he tuntevat yhä kermaa ja kosteuttavat koko päivän.

Käytin meloni-vinyyliä hyvää kahdeksan tuntia ja rehellisesti, väri ei't todella vaeltaa. Sinun on ehdottomasti työskenneltävä leikkaamaan sitä, mutta löysin sen jälkeen, kun olin syöminen iso illallinen ei ole kovin varovasti, se oli silti siellä vain vähäinen kosketus tarvitaan. Se irtoaa hyvin helposti Bioderman valinnasta koostuvan meikinpoistoaineen kanssa.

Mielestäni nämä olisi hienoa kaikille, joilla on pitkät huulet tarpeisiin, mukaan lukien morsiamet! Kuinka ihmeellistä olisi nähdä morsiamen morsian?!

Mistä ostaa

Löydä Stila Stay All Day Vinyl Lip Glossit verkossa seuraavilta jälleenmyyjiltä:

Ota kantaa

Oletko tarkistanut näitä kiiltoja vielä?

Mikä on suosikkisi sävy?

Löytyi kaikki muut kunnolliset pitkät huulipunat?

Leave A Comment

+ 33 = 38