Kulissien takana Carly Rae Jepsenin, Güdin uuden kasvot

Viime kerralla kun otin sinut kulissien takana minun kanssani kauneuseditori -tapahtumaan, se oli chi-chi soiréee Toronton kansainvälisen elokuvafestivaalin (TIFF) aikana Oréal Parisin kasvot Freida Pinto.

Tänään? Me'menemällä lounaalle Kanadan kanssa's aivan omaa Carly Rae Jepsenä, jonka Burt aloitti güdin's Mehiläiset.

Ennen kuin saamme CRJ: n, anna's puhua tästä rivistä hieman. Ehkä sinä'olen nähnyt sen kaupoissa jo's uusi valikoima luonnon kauneusyhtiö Burt's Bees juuri esiteltiin Kanadaan syyskuussa. (Se'se on ollut Yhdysvalloissa vähän kauemmin.) Se's kaikki hiukset ja vartalon hoitotuotteet, ja lähtökohta on, että et't on uhrata hauskaa tai tuoksua käyttämään terveellisiä, luonnollisia kaavoja. Yhteensä 36 SKUa ja täällä'he näkevät, miltä he näyttävät:

Ei tyypillistä luonnon kauneustuotepakkausta, katso? Hamppuja ei ole; ei metsänvihreää tai beigenväristä mallia; ei yhtään papyrus-fonttia. (Kiitos Jumalasta.) Viidessä tuoksukokoelmassa on kaikki, ja kaikki on 97 prosenttia luonnollista ja ilman parabeenejä, ftalaatteja ja petrokemikaaleja. Plus hinta on oikea, vain 6,99 dollaria kukin!

Minun on sanottava, näen tämän todella hyvänä merkkinä luonnon kauneusliikkeelle. Se's täysin menossa mainstream: nämä tuotteet tuntevat ja haju (ja työ) aivan kuten "säännöllinen" kauneudenhoitotuotteet, ja ovat samassa hintana. minä'd rakastaa meitä päästä siihen pisteeseen, että tämä muotoilu on vain tietyn, ja teemme kauneuspäätöksemme perustuen muihin tekijöihin. Koska todella, kuka uskaltaisi'T haluavat käyttää terveellisempää tuotetta, eikö? Se'ei vain rapeita granola-tyyppejä, ei lainkaan!

Nyt takaisin tapahtumaan. Kuten Freida-tapauksessakin, varmasti haluaisit'Älä sano mitään, kun kutsu laskeutuu postilaatikkoosi, jossa mainitaan, että Carly Rae Jepsen on lounassanne.

Tiedän, se tapahtui kesäkuussa, mutta niin's toimitusaikaa, jolla toimimme lehden maalla'en voi koskaan olla kaikki joogisia ja "hetkenä", koska minä'm elää jatkuvasti kuukausia etukäteen. (Nyt kalenteri voi sanoa lokakuun mutta sen's itse helmikuussa.) Halusin kuitenkin lopettaa kertomaan teille tästä 'til se oli myymälöissä, jotka se on nyt!

Yksi tämän tapahtuman hienoimmista asioista oli huomiota yksityiskohtiin sisustuksessa. Luonnollisen teeman mukaisesti avaruudessa oli vehreät kukat ja vehreys, mukaan lukien nämä ihastuttavat pienet savipatjat, joilla oli röyhkeitä güd-iskulauseita:

Tämä teki minut LOL: sta.

Tässä's katso huoneeseen. Puutarhuri'taivas! Selvästi sinä'll näet neljä kauhoa kukkia. Lounaan jälkeen heillä oli kukkakauppias, joka teki jokaiselle asiakkaalle pienen kimpun kotiin. Mikä erityinen kosketus!

Ja täällä's katsomaan meitä sekaisin. (Plus, kuinka suuret ovat ne roikkuvat kukat ja lyhdyt ?! LOVE.)

minä'm raidallinen mekko ja selvästi unohdin käyttää Spanx sinä päivänä. (Joko, tai minulla on lordoosi.)

Tässä ovat kauniit ruusut koristelemalla pöytiä:

Ja herkullinen menu (hemmoteltu paljon?):

Täällä olen kanssa freelancer Megan. Redheadsin kulma!

He palvelivat meitä valikoimaan juuri puristettuja mehuja, jotka kuolivat. (Ja tarkista, että taustalla oleva seinämaalaus on todellinen ruoho ja kukat!)

En't tiedä mitä se's kuin New Yorkissa, mutta Torontossa, kauneus toimittajat EAT.

Pääruoan jälkeen meille tarjottiin teetä Davidilta's teet. (Se yritys'se on paras tapa koskaan huomata meille köyhiä, laiminlyötyjä teevääjiä, sanon.)

Ja täällä's tarkastella dekadentti jälkiruoka:

Sitten oli aika, että Carly tuli ulos! Niin, hän ei't todella syödä kanssamme siviilejä. Täällä hän on nousemassa toisesta huoneesta, ja minulla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä teen. (Suihkuttelemani nenäni?'s mysteeri.)

Carly (tai sanotko, että Rae on osa etunimeä tai sukunimeltään?) Näytti hämmästyttävän. Hän's erittäin petite ja pukeutunut hihaton lacy pusero musta housut ja korkeat korkokengät. Kauneus-viisas, kuten näette, hänen hiuksensa oli korkealla pulla, jossa otsatukka ja kaksi kappaletta vedettynä kehystämään kasvonsa. Väri oli punaisempi kuin me'olen nähnyt sen; Mielestäni tämä sävy on todella imarteleva hänelle.

Hänellä oli yllään paljon silmämeikkiä, ripset, vuoraus, varjo, ja kun näet kuvan meistä yhdessä minuutissa, minulla on vain ripsiväriä, sinä'ymmärrän miksi. (Minulla on GOT: n aloittaa enemmän meikkiä tapahtumissa. Silmäni katoavat vain kuvista.) Huulillaan oli hilpeä vaaleanpunainen kiilto ja hänen kynsiään maalattiin aqua blue.

Kun kaikki lopettivat syömisen, hän nousi sanomaan muutaman sanan laukaisusta ja kuinka innoissaan hän työskentelee Burtin kanssa's ja güd & # x2014; ja hän oli erittäin kiiltävä, erittäin viehättävä ja erittäin ihana. Hän itse asiassa haastatteli BT että samana aamuna, niin kuulla hänen puhuvansa, katsele täällä.

Viimeinen kohtelu oli, että meillä kaikilla oli mahdollisuus saada kuva otettu Carlyn kanssa güd-seinämaalauksen eteen...

Kuten tavallista, minä näytän hieman hulluksi. Jos pään edessä oli ajatuskupla, se lukisi, "OMG! I'm seisoo todellisen, elävän julkkiksen vieressä!?! "

Sitten menin kotiin ja kokeillut tuotteita ja olin iloisesti yllättynyt. Hajusteet melkein tekevät suustasi vettä, ne'on niin voimakasta, mutta hyvällä tavalla. (Tai minun pitäisi sanoa, "güd" tavalla.) He eivät'ei ole mitään kemiallisia, väärennettyjä alivyöhykkeitä, jotka yleensä antavat minulle päänsärkyä valtavirtaa tavaraa. Win-win!

Etsi Burtin güd's Bees valikoima Amazon.com, Drugstore.com, Target, Walgreens ja Well.ca.

Kerro minulle:

Luuletko, että Carly Rae Jepsen sopii hyvin tähän linjaan?

Oletko kokeillut mitään güdistä vielä?

Kuinka tunnet, että luonnontuotteista tulee enemmän valtavirtaa?

Leave A Comment

63 − 59 =