Kuinka tehdä huulet näyttävät suuremmilta huulipunilla

Tämän päivän nimi's postin inspiraatiota tästä kappaleesta. Paitsi, tiedät'puhuu huulipunasta (ei kirsikka Chapstick).

Kyllä, tein kaiken kauneuden "don't "tai ainakin mitä minä käytetty ajatteleminen oli lahja't & # x2014; ja I'm kaikkialla.

Yllättynyt? Saanen selittää, miten tämä tapahtui. Maggie-nimisen lukijan (hii Maggie!) Kysyi minulta muutama viikko sitten, jos voisin julkaista miten Pradalle's S / S '13 meikkiä. Koska haluan palvella, olen vapaaehtoisesti velvollinen:

Katso nyt tarkkaan näitä huulet. Syy, jonka ne näyttävät niin mahtavilta, ei ole vain huulipunan värien vuoksi (CoverGirl Lip Perfection Lipstick in Hot,'ihmettelevät uudelleen). Se's koska meikki guru Pat McGrath tarkoituksella meni "ylimitoitettu" muoto.

Huulipäällyste (CoverGirl Lip Perfection Lipliner in Passion) käytettiin juuri mallin ulkopuolelle'n luonnollisen huuliristikon, joka asettaa ohuemman yläosan tasapainoon täydellisemmän pohjan kanssa. Tulos: runsaasti pilkottavia, tyynynäköisiä huulia.

Koska tiedät, voimme'Kaikki on Daphne Groeneveld.

Ja Lindsay Lohan isn't myydä minua koko huulipunan injektio asia.

(Tai bronzer, mutta se's tarina toiselle päivälle.)

Joka tapauksessa, kun katselin Prada-kuvaa, minua muistutti, että se ei ollut't ensimmäistä kertaa'd nähnyt tämän koko piirustus-ulkopuolella-the-lip-line asia toimii sen suun taikuutta. Takaisin syksyllä osallistuin Chanel-tapahtumaan, jossa heidän kansallisen meikkitaiteilijansa, Julie Cusson, sovelsi minulle huulipunaa. Hän ei vain sanonut, että minun olisi aina käytettävä viileitä värejä (koska hän ajattelee, että heidän kontrasti lämpimällä iholla ja hiuksilla näyttää paremmalta kuin kaikki harmonisoivat), mutta hän myös teki huulten muodon näyttää PERFECT.

Ennen sitä tiesin, että minulla oli ohut yläleipä, mutta en't todella ajattelevat, että jotain voisi tehdä asiasta ilman, että näin näyttää.

Tarkoitan, huulipäällyste on niin '90s!

Miten Julie teki sen?'t kuitenkin huulitiivisteellä. Hän sovelsi huulipunaa huuliharjalla ja maalasi aivan huuleni ulkopuolella kaikkialla, mutta nurkkien ympärillä. Tämä kuva isn't siitä päivästä, mutta minä've lisäsi nuolia osoittaaksesi missä haluat keskittyä, jos teet sen kotona:

Sain sen? Sinä et'Haluat mennä hulluksi piirustusten ulkopuolelle, niin kuin sinäkin'tulevat näyttämään klovusta. Mutta pieni näistä pisteistä voi tehdä MAAILMAN eron. Jos sinä'kun et tiedä kuinka ohutta minun ylähuuli saa, katsokaa minun pic Pantene jälkeen toisena päivänä. (PS: Olet allekirjoittanut pisteet joitakin FREE hiustuotteet jo, Haven't sinä? Mennä! Nyt!)

Voit tietenkin käyttää myös säännöllistä huulipunaa. Tai "suosikkini ja mitä käytin näissä kuvissa", pullea huulitiiviste! Mitä olen pukeutunut näissä kuvissa on vanha suosikki, Tarte LipSurgence Lip Tint:

(Nyt $ 31.00 kpl, klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.)

Minä ajattelen sitä'se on paras tuote työlle, koska se's tahra (joten voitti siis't jähmettynyt käytön aikana tai sen jälkeen), ja antaa sinulle hieman hallinnan.

NARS on myös tulossa ulos näillä uusilla Satin Lip Pencils:

(7. maaliskuuta alkaen 30,00 dollaria kukin Holt Renfrewissa ja kaikilla muilla NARS-jälleenmyyjillä, jotka alkavat 1. huhtikuuta.)

He ovat myös ihastuttavia, mutta sinun täytyy mennä hitaammin sovelluksessasi, koska he'uudelleen super-liukas ja liukas ... vaikka kuiva-alas isn'T.

Jos käytät sekaisin, poista kaikki ylimääräinen meikkipyyhkeellä tai lisää valvontaa, Givenchy's Mister Perfect makeup remover kynä:

(Nyt $ 33.00, saat lisätietoja tästä ostosta.)

Voit myös mennä reunojen yli lopussa peitevoidetta harjalla puhdistaa ne ylös. Vaikka löysin, etten't tarvitsisi jopa Tarteella, se oli erittäin helppoa.

Jos todella haluat mennä kaupunkiin, lisää kosketusnäyttäjä (kuten RMS Beauty Living Luminizer, jota minulla oli täällä) Cupidissa's keula, joka on tekniikka Pat McGrath käytetään Prada.

Tykkäätkö tästä? Kerro minulle:

Oletko koskaan kokeillut tätä tekniikkaa vetämään huuliharpun ulkopuolelta?

Mitä's YOUR temppu isommille, tasaisemmille huulille?

Käytätkö huulipunaa, pullea lyijykynät tai vain säännöllinen huulipuna?

Leave A Comment

− 8 = 1