Kuinka käyttää RMS “Un” Cover-Up

On niin monia kauneudenhoitotuotteita, joita rakastan, mutta tiedät, jos ne lopetetaan tai mitä tahansa, voisin löytää riittävän korvaavan korvaavan. 

Hyvin harvat ovat niin ainutlaatuisia ja olennainen osa minun kauneus rutiini, että en yksinkertaisesti voi elää ilman heitä. 

Millä tavalla's siitä, että RMS Beauty on hyväksyttävä's kultti-suosikki "Un" Cover-Up? 

Vannon, yksi pisin suhteestani (me're talking YEARS) on ollut tämän peitevoide-hybridin kanssa. Syksyn taakse jakasin tämän tyhjän purkki-kuvan: 

Ja nyt olen vain "osuma pan" uudelleen potin ostin sen jälkeen. Niin minä'm todennäköisesti "Un" Cover-Up numero viisi, kuusi tai enemmän tässä vaiheessa. (Ja jos se merkitsee kaikkea, olen itse ostanut jokaisen.)

Nopeus, jolla minä'minä menen läpi 'em on viime aikoina kasvanut selvästi. En't tiedä, onko se'koska ihon tila on parantunut tai jos minä'm mukavampaa ja selkeää peittoa, tai jos saan vain paremmin soveltamaan sitä hyvin. Mutta minä'Olen löytänyt itseni yhä useammin tuotteen avulla yhä useammin minun go-to-säätiöinä ja peitevoimana. Rakastan sitä, miten iho näyttää, ja pidän ainesosien luetteloa parhaimmasta markkinoilla.

Mutta tiedän, että siellä on ihmisiä, jotka haluavat't "get" "Un" Cover-Up. (Temptalia, yksi, ja jotkut ihmiset Makeup Alley ... että 3,5 luokitus sattuu minua!)

Joten tänään, haluan selittää miksi minä ajattelen sitä'on sellainen pakollinen tuote, ja jakaa joitain vinkkejä siitä, miten saada mahdollisimman paljon hyötyä siitä. (Ja ei, tämä ei ole mainos & # x2014; rakastan tuotetta niin paljon!)

Miksi käyttää RMS "Un" Cover-Upia

Se's peitevoide ja säätiö. Useimmat ihmiset ajattelevat, että "Un" Cover-Up on vain peitevoide. Se'ei. Se's ei edes peitevoide tapaan, jolla saatat olla tottunut (se'ei kuiva eikä läpinäkymätön). Ei, katson "Un" Cover-Up: n todellisen hybridituotteen, jota voit käyttää kauniilla kasvoillasi puhtaana ja kevyenä perustana ja rakentaa tietyille alueille, kuten silmien ja nenän ympärille, missä haluat lisää kattavuutta . Se on n't menettää kaikki epätäydellisyyksien (kuten niin monta säätiötä, jotka täysin poistavat kaikki virheet ja jättävät sinut cakey ja dry). Se's antaa sinulle paremman, terveemmän ihon ulkonäön, mutta vaikutus on edelleen hyvin luonnollinen.

Se antaa sinulle selkeän, luonnollisen näköisen kattavuuden. Oma filosofia, kun on kyse ihosta, on se, että sinun pitäisi mennä niin selkeästi kuin voit päästä pois koko kasvosi ja käyttää vain raskaampaa peittoalue, jossa Todella tarvitsee sitä kuin nenän, silmien tai virheiden ympärillä. "Un" Cover-Up on täydellinen sileä osa. Se on laimea (mutta ei rasvainen) koostumus, joka sulaa oikein, ilmaisee sävyn ja neutraloi punoituksen, mutta ei't näyttävät sinusta'käyttää uudelleen meikkiä. Mikä on tavoite! (Spot-concealing virheitä, olen mieluummin soveltaa Make Up For Ever Full Cover Concealer kanssa Japonesque huuli harjan päälle minun "Un" Cover-Up säätiö.'s hyvin läpinäkymätön eikä vaipu, ei asetusta jauhetta vaaditaan.)

Se ei't tuntuu perustalta. minä'm a base-hater taakse takaisin. Kyllä minä'Olen käyttänyt niitä tarpeettomasti, mutta minä vihaan sitä, kuinka useimmat heistä näyttävät, tuntevat ja hajuavat ja haluavat usein pestä ne heti. (Ei Sappho, tietenkin. Ja valtavirran perustuksissa, minä'm myös osittain Make Up For Ever.) "Un" Cover-Up ei koskaan anna minulle tuntua, että minä'm yllään maskin meikki. Koska sinä voit'Näet, että se istuu ihon päällä, eikä tuoksua ole, sinä muistat paljon'käytä sitä uudelleen. Minusta on itse asiassa ihonhoito! 

Sävyt sopeutuvat ihon sävyyn. On olemassa kuusi sävyä "Un" Cover-Up, ja mineraalipigmentit sopeutuvat ihon sävyyn, vaikka ne eivät't näyttävät tarkalta ottelulta ensi silmäyksellä. (Minulla on taipumus luottaa perustaja Rose-Marie Swift siihen, kuuluisaksi hänen kaliiperinsa kuuluisimmaksi makeup artistiksi tietää iho.) Muista myös, että nämä menevät selkeästi, mikä auttaa värisulakkeita vieläkin enemmän. Minun varjoni on 11, toinen kevyin. 

Se's valmistettu turvallisilla ainesosilla. "Un" Cover-Upin hämmästyttävä asia on, että se sisältää niin vähän ainesosia, ja kaikki ne ovat iholle sopivia. (Siksi miksi sanon sen'ei ihonhoitotuotetta.) Ei ole täyteaineita, vettä, silikoneja tai kemikaaleja, jotka'en ole koskaan kuullut. Ja öljyt ovat vakaita, ei röyhkeitä, monityydyttymättömiä, joita minä aina ryntää! "Bakteerit kasvavat vain veteen, he eivät'"Rose-Marie kertoi The Telegraphille tässä haastattelussa." Se, mitä [teollisuus] pitäisi tehdä, on kertoa ihmisille, että he saavat rancimat-testiä [testi öljyn höyryttämiseen]. Kun käytät rancid-öljyä, se aiheuttaa oksidatiivista stressiä iholle, joka vanhenee. Edulliset öljyt menevät nopeasti rypäle, oliivi, saflori, manteli, seesami. Vältä niitä, kuten rutto. Käytän kookospähkinää ja jojobaa. " 

Tässä ovat ainesosat:

Ainekset: * Cocos Nucifera (Coconut) -öljy, * Ricinus Communis (Castor) -seerumi, * Cera Alba (mehiläisvaha), * Theobroma Cacao (Cocoa) siemenvilja, * Simmondsia Chinensis (Jojoba) , * Rosmarinus officinalis (Rosemary) -uute, ja se voi sisältää: [+/- Titaanidioksidi CI 77891, rautaoksidit CI 77492, CI 77491, CI 77499] * SOTILAISET ORGANISET

Se's parantava ja kosteuttava. Voinko päästä irti vain "Un" Cover-Upista, koska ihon kunto parani tai "Un" Cover-Up itse itse parantaa ihoa? Se's kanan ja munan skenaario, mutta kummallakin tavalla, rakastan hoitoon minun ihon tämän tuotteen. Sen pohja on raakaa kookospähkinäöljyä, joka on luonnollisesti antibakteerinen ja hyvä akne-altis iholle. (Tiedän, että jotkut sanovat sen'mutta se ei yksinkertaisesti ole ollut minulle, kun taas muut, raskaat rasvat rikkovat minua.)'S on myös hyvä tuote kuivalle iholle, koska öljyt ovat niin ravitsevia. Ja se voi jopa auttaa ryppyjä. Kun tapasin Rose-Marie viime vuonna, hän oli vakuuttunut siitä, että kaikki kemikaalit siinä muut cult-suosikki peitevoide, Clé de Peau, antoivat ihmisille variksen'n jalat. Ruoka ajatukseen...

Kuinka käyttää RMS "Un" Cover-Up

1. Vain kosteuttava ensin, jos sinulla on kuiva iho. Ellet sinä'kuivaa, sinä'Luultavasti löydät sinut't tarvitse mitään kosteusvoidetta alle "Un" Cover-Up, koska se's niin kosteuttava. Sovellan sitä usein heti puhdistuksen jälkeen; korkeintaan, minä'käytä seerumia, kuten konsonantti HydrExtreme. 

Rose-Marie ei erityisesti suosittele käyttämään synteettisiä, kemiallisia kosteusvoiteita RMS Beauty -tuotteiden alla'on suunniteltu toimimaan synergisesti luonnollisten ainesosien kanssa. Jos ihosi on erittäin kuivattu, hän ehdottaa RMS Lip & Skin Balsamia puhdistuksen jälkeen.

2. Ohita pohjamaali. Samojen linjojen lisäksi synteettinen aluke on't menevät toimimaan myös "Un" Cover-Upin kanssa. Jos haluat päästä eroon, RMS Beauty Oilin pisara sanotaan kaksinkertaiseksi alukkeeksi. minä'm arvoitus pisaraa puhdasta jojobaöljyä toimisi samalla tavoin, pidän siitä MV Organicsista.

3. Käytä "Un" -suojaa T-vyöhykkeesi. Kuten kaikkien pohjatuotteiden kohdalla, haluat keskittää kattavuutesi, missä sitä tarvitset eniten, joka on lähes aina kasvojen keskellä. Sitten kattavuus tulee näkyä ulos, kun siirryt kohti reunoja.

Sormet ovat oikeastaan ​​parhaita "Un" Cover-Up-sovellukseen, koska ihon ja ihon välinen kosketus auttaa sulattamaan sen luonnollisimmaksi viimeistelyksi. Voit kuitenkin käyttää synteettistä pohjakerrosta, jos haluat. Uusi RMS Skin2Skin Foundation Brush on AMAZING ja suunniteltu vain tähän tarkoitukseen. Tiheään pakatut kierreharjat replikovat sormen kosketuksen; se's toisin kuin mikään muu meikki harja I'olen yrittänyt. 

4. Sekoitetaan hyvin. Sinun pitäisi ajatella "Un" Cover-Up melkein kuin kosteusvoite. Sen sijaan, että painat tai koputtaen sitä, ota aikaa sekoittaa se todella hyvin ja ajattele kevyesti pyöreitä liikkeitä, jotta tuote sulautuisi ihoon. Tämä varmistaa sen olevan äärimmäisen luonnollista.

5. Lisää kattavuutta vain silloin, kun tarvitset sitä. Jos sinulla on punoitus, pimeys tai muut värjääntymisalueet, käytä säästeliäästi enemmän tuotetta, jos tarvitset ylimääräistä kattavuutta.

6. Aseta jauhe. Tämä on todella tärkeää! Kerran sinä've saavuttaa kattavuuden haluamasi, olet todennäköisesti haluavat jauhetta. "Un" Cover-Up on niin kosteuttava, se jättää ihosi näkymättömältä. Ellet ole kuivalla puolella, tämä ilme todennäköisesti voitti't lentää öljyinen, normaali-öljyinen tai yhdistelmä iho.

Siksi suosittelen, että sijoitat myös läpikuultavaan jauheeseen. Pure silika on pitkään ollut suosikkini's ainutlaatuinen Make Up For Ever HD Microfinish -jauhe ja RMS äskettäin julkaissut "Un" -jauheen (saatavana myös sävytettyinä). minä'Sinun on tehtävä toinen RMS-postti, jauheilla seuraavaksi!

Jauhe poistaa kuivumisen, imeytyy öljyntuotantoon ja auttaa "Un" Cover-Upia kestävän paljon pidempään koko päivän. Hakemuksesi pitäisi kuitenkin olla kevyt. Sen sijaan, että pölyytät sen all-over kanssa iso pörröinen harja (eeks!), Käytä puff, joka tulee "Un" Cover-Up paina kevyesti pieni määrä yli T-vyöhyke vain. Voit myös käyttää kupuinen luomiväri harja, jota käytin tekemään, mutta nyt olen parempana puff, koska se takaa jauhe ei't kiinni vauvojen karvat, ja siellä'sillä on vähemmän riskiä hengittää hiukkasia.

7. Kosketus tarvittaessa. Koska me'puhuu luonnollisista ainesosista täällä, voit't menevät samat odotukset, että sinulla on kemikaaleilla ladattu meikki. "Un" Cover-Up ei aio antaa sinulle 24 tunnin kattavuutta, ja se's ei ole vedenpitävä. Kuinka kauan se kestää todella riippuu ihosi tyypistä, öljyntuotannosta, ilmastosta ja aktiivisuustasosta, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että jos asetan sen jauheeksi, saan ainakin kolme tai neljä tuntia ennen kuin huomaat vähän punoitusta, joka tulee läpi minun nenää ja leukaa, joita minun on koskettava. Se'kompromissi I'Olen valmis käsittelemään, koska tiedän, että ainesosat ovat niin hyviä minulle!

johtopäätös

Hyvä, myönnän sen, olen pakkomielle faneja, kun kyseessä on "Un" Cover-Up! 

Toivon kuitenkin sinua'll antaa sille pyörre, perustuu sen uskomattomia etuja ja nämä on-know sovellus vinkkejä. Loppujen lopuksi vietämme niin paljon aikaa yrittää parantaa ihoa, että on vain järkevää käyttää meikkiä, joka paranee ja ruokkii ikääntymisen sijaan.

Minulla on vielä aikaa soveltaa nestemäistä säätiötä (kuten Sappho), kun ihoni tarvitsee ulkoasua, käyttää sitä yhdessä "Un" Cover-Upin kanssa peitevoimana. Mutta useimmat päivät, käytän yksin "Un" Cover-Upia. Nyt kun minä'olen saanut roikkua siitä, miten työskennellä sen kanssa, en todellakaan halua'en ajattele'Löydät ihon, jota pidän paremmin!

Mistä ostaa:

Oletko kokeillut "Un" Cover-Upia?
Käytätkö sitä peitevoidena vai perustana vai molemmissa?
Mitä's menetelmäsi sen soveltamiseksi?

Leave A Comment

52 − 46 =