Kiilto tai balsamia? Nyt sinun ei tarvitse valita

Muistatko, kun koko maailma löysi huulikiillon? Muistini's hieman fuzzy tarkka tapahtumaketju, mutta se oli joskus myöhään '90-luvulla tai aikaisin 'Kun taas ajattelimme, että olisi hyvä käyttää velour-tennarit, trucker-hatut ja hihnat, jotka peippasivat alhaisen nousun farkkujen takaosasta. (Klassy.)

Joka tapauksessa, tämän aikakauden aikana oli kaksi pakollista tuotteita: M.A.C Lip Glass ja Lancôme Juicy Tubes. Varmasti sinä've kokeillut niitä? Nämä olisivat mitä kutsumme ensimmäisen sukupolven huulikiiltoiksi. Riittävää, kyllä, mutta jos voin olla tylsä? Ei aivan nautittavaa käyttökokemusta. (Jatkuvasti sinun pitää poistaa hiuksesi huuliltasi, kun astut ulos, oli lievästi ärsyttävää.

Siksi tänään's post on omistettu idea, jonka aika on tullut: "kiiltävä-balsam." Alias uusi suosikki kauneus luokka.

Kuten sen nimen pitäisi osoittaa, tämä oh-niin-kekseliäinen uusi keksintö nauti paras balsamia, jolla on paras huulikiilto ja tuottaa lopullisen hybridin. Se's erittäin kosteuttava, se's ei-tahmea, mutta silti se tuottaa sen vihjeen loistaa, että me'kaikki ovat rakastuneet.

Myös? Kun yrität kiilto-balsamia, et voi palata huulikiiltoon 1.0. Lupaus. Seuraavassa on muutamia minun aarteistani:

1. Josie Maran Argan Natural Volume Lip Gloss

Jos sinä'Olen lukenut täällä hetkeksi, sinä'Muistan, että minulla on paljon rakkautta tälle tuotteelle (aiemmin nimeltään Plumping Lip Gloss). Tiedän sen'ei teknisesti nimeltään kiiltävä balsami, mutta todella, kaava on sama kaikissa nimissä. Se oli ensimmäinen tuote, jonka huomasin, että se omisti tämän uskomattoman tekstuurin, ja se'on edelleen suosikki. Plus? Se'kaikki luonnolliset, suutelee huulillesi ja maistuu hyvältä. Mitä muuta voisit pyytää??

2. CoverGirl NatureLuxe Gloss Balm

Jotkut kiillotusaineet levitetään perinteisiksi huulikiiltoiksi ja muut (kuten nämä) ovat kiinteitä tikkuja. Vaihtoehdot, ihmiset! Muistattehan, että tämä 16-sävyinen "luonnosta inspiroitu" kokoonpano tuli tammikuussa (Taylor Swift on kasvot) ja valintani on punainen, nimeltään Sandstone. Jos joku muistaa Bonne Bell Dr. Pepperin huulitiivisteen takaisin päivästä, niin'Se on mitä se muistuttaa minusta, paitsi glossier.

3. Givenchy Gelée d'Interdit Smoothing kiiltävä Balm Crystal Shine

Nämä pennut juuri laskeutuivat Sephoraan huhtikuun puolivälissä, mutta minä'olen salaa käyttänyt lehdistötulostukseni pysähdyksissä kolmen tai neljän kuukauden ajan. Täysin. Sisään. Rakkaus. Ne'uudelleen kiiltävän balsamikategorian super-kiiltävässä päässä's, jossa "kristallipinnan" bitti tulee, mutta ne molemmat ovat hyppyjä ja hydratoivia. Huomaa: Vain 10 edellä mainituista sävyistä on saatavilla Kanadassa. minä've kokeillut Transparent Shine (kirkas), Sparkling Petal (vaaleanpunainen) ja upea Vibrant Fuchsia, joka on yllättävän pigmentoitu.

4. Sephora Hello Kitty Sweet Gloss

Tämä oli yksi minun toimituksestani's valitsee muutaman viikon takaisin, ja huolimatta aikuisten aikuisten naurusta huolimatta Hello Kitty -tavaroista'on loistava tuote. Jälleen's kutsui kiiltoa, mutta laitoin sen enemmän hybridiluokkiin.

5. YSL Volupté Sheer Candy

YSL's viimeisin lanseeraus (viime kuussa) on uskomattoman tavallista. Näistä kiilto-balsamikannoista on kuusi sävyä, jotka on pakattu ultra-glam-putkiin, jotka ovat samankokoisia kuin huulipunat. minä've kokeillut Dewy Papaya (pelkkä persikka) ja mehevä granaattiomena (punaiset punaiset) ja molemmat haju yhtä hyvä kuin hedelmälliset nimet osoittavat.

6. Clinique Chubby Sticks

Nämä olivat tammikuussa, ja jos kuormien väri ei ole sinun juttusi ja jos pidät myös kynätyyppisessä sovelluksessa (kuka ei't?) & # x2014; sitten heidän pitäisi olla aivan omalla kujillasi. He menevät melko selkeästi; seitsemästä sävystä, pidän Chunky Cherrystä ja Woppinista' Vesimeloni paras.

Nyt teille:

Käytätkö kiiltävää tai huulirasvaa?

Oletko kokeillut mitään tästä uudesta kategoriasta vielä?

Käytitkö Juicy Tubesia takaisin päivällä? Entä Juicy Couture? Vakavasti, mikä oli sanan "mehukas" kanssa '00s?

Leave A Comment

1 + 4 =