Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Rogaine Women

Kaikki tietävät, että miehet menettävät hiuksensa. Kanadan dermatologiyhdistyksen mukaan naispuolinen kaljuuntuminen on myös yleistä, ja se voi alkaa ennenkuin edes kääntyä. Odota ... mitä?!

Nyt onneksi se ei't tarkoittaa täydellistä kaljuuntumista, joka on harvinaista naisilla. Tunnetaan myös nimellä perinnöllinen hiustenlähtö, naisten kunto yleensä liittyy vähitellen harvennus hiukset päälle päänahan. Tämä voi alkaa jo 20-vuotiaana, ja toinen huippu perio- tai post-menopaussin aikana. 50-vuotiaana vaikuttaa suuresti 40 prosenttia naisista.

Se kuulostaa synkkältä, mutta täällä's vähän hyviä uutisia. Ensimmäinen ja ainoa päivittäinen ajankohtainen hiusten regrowth-hoito, joka on saatavilla ylipankkiin ja joka on muotoiltu erityisesti naisille, on julkaissut JUST Kanadassa. Esittelyssä naiset's Rogaine:

Sinä'kuulin Rogaineista, eikö? Mutta ehkä (kuten minä) sinä et't täysin tiedä, mikä se oli, tai miten se toimi. 

Koska minä'en ole ehdokas itse, en voi'ei puhu mitään henkilökohtaista kokemusta naisilla's rogaine tai mikä tahansa muu hiustenlähtö hoitoja. 

Kuitenkin äskettäin sain istua Johnson & Johnsonin (Rogaine-valmistajien), Toronton dermatologin ja hiustenlähtöllisen asiantuntijan Dr. Charlene Linzonin ja Toronton kampaajan Bill Rowleen tutkimus- ja kehitystyön asiantuntijan kanssa vakavasta syventävästä oppimisistunnosta hoidosta.

Ja nyt haluan välittää kaikki tiedot sinulle! Jos kärsit hiustenlähtöstä tai ohenemisesta, tässä'kaikki mitä tarvitset tietää naisista's Rogaine:

Mikä on naisia's Rogaine?

naiset's Rogaine on ajankohtainen hiusten uudistushoito perinnölliselle naaraskuvion hiustenlähtöksi tai harvennukseksi. Se estää hiusten menetyksen ja on kliinisesti todistettu regrow hiukset.

Tarvitsetko reseptiä naisille?'s Rogaine?

Useimmissa tapauksissa ei. naiset'Rogaine on saatavana ilman reseptiä apteekeissa Kanadassa, lukuun ottamatta kahta poikkeusta: Quebecissä sitä myydään laskurin takana, ja brittiläisessä Kolumbiassa se on vain reseptiä. Yhdysvalloissa ei vaadita reseptiä.

Miten naiset's Rogaine työtä?

Naisen aktiivinen ainesosa's rogaine on minoksidiili, vasodilataattori, jota aiemmin määrättiin korkeaan verenpaineeseen. Vaikka sen tarkka mekanismi päänahassa on tuntematon, tutkijat ajattelevat se pidentää aikaa hiukset viettää sen aktiivisen kasvun vaiheessa. Sen uskotaan myös lisäävän inaktiivisten karvatuppien kokoa, jolloin ne voivat jatkaa paksujen, pitempien hiusnauhojen tuotantoa.

Ovatko naiset'Rogaine sisältää hormoneja?

Minoxidil on ei-hormonaalinen ajankohtainen hiusten uudelleenkäsittely. Kun se levitetään päänahalle, se uudistaa hiukset'n kasvuvaihe ja elvyttää kutistuneita karvatupseja.

Mitä's ero alkuperäinen Rogaine ja naiset's Rogaine?

Toisin kuin miehet's kaavat, Naiset's Rogainea on vain kerran päivässä käytettävä tehokkaasti. Tämä todettiin erityisesti kliinisissä tutkimuksissa naisilla, jotka kokivat hiustenlähtöä. Lisäksi se on saatavana vain Kanadassa 5-prosenttisessa minoksidiilivaahdossa helpottamaan sen käyttöä. (Yhdysvalloissa ne myyvät myös 2,5 prosentin liuoksen.) Vaahto on suunniteltu hajottamaan kehon lämpöllä, jotta aktiivinen aineosa pääsee päänahkaan. 

Sitä vastoin miehet's Rogaine on käytettävä kahdesti päivässä tulosten saamiseksi. On kaksi miestä's kaavoja: 5% minoksidiilivaahto (sama kuin naiset)'s Rogaine) ja 2-prosenttinen minoksidiililiuos, joka annetaan päänahalle pipettimellä. Vaahto on vain epäsäännöllinen.

Kuka on hyvä ehdokas naisille's Rogaine?

Voit olla ehdokas naisille's Rogaine, jos hiustenlähtö tai harvennus muistuttaa tätä mallia päänahan päällä:

Harvennus on havaittavin ympärillä tai lähellä päänahan etuosaa. Se muodostaa kuvion, joka muistuttaa ikivihreän puun muotoa.

Jotkut ihmiset käyttävät Rogainea ehkäisevänä toimenpiteenä, koska heidän välittömän tai laajennetun perheenjäsenensä ovat kokeneet hiustenlähtöä.

Voit reagoida paremmin naisiin's rogaine, jos olet menettänyt hiuksesi lyhyemmän ajan, eli alle 10 vuotta.

Jos sinulla ei ole perheen historiaa vähitellen harvennus tai vähitellen hiustenlähtö, tai jos hiustenlähtö on hajanaista, don't käytä naisia'n rogaine-lääkettä, ota yhteyttä lääkäriisi.

Mitä tuloksia voit odottaa naisista's Rogaine?

naiset's rogaine on kliinisesti todistettu regrow hiukset 80 prosenttia naisista, jotka soveltavat sitä kerran päivässä. (Tämä on Johnson & Johnsonin mukaan's kliinisissä tutkimuksissa ja mitattuna kuuden kuukauden kuluttua hoidon käytöstä.)

Uusi karvankasvu on jopa 48 prosenttia paksumpi kuin aiemmin. 

Hiusten uudistumisen määrä on erilainen jokaiselle henkilölle. Kukaan ei kykene kasvattamaan takaisin kaikkia hiuksiaan.

Kuinka kauan kestää naisten tuloksia's Rogaine?

Tulokset naisten päivittäisestä soveltamisesta's Rogaine voidaan nähdä niin vähän kuin kolme kuukautta. Joillakin naisilla voi kestää vähintään kuusi kuukautta näkyvien tulosten saamiseksi.

Jos et halua'Älä ymmärrä tuloksia kuuden kuukauden kuluessa, lopeta hoito ja ota yhteyttä lääkäriisi.

Mitkä ovat ainesosat naisilla's Rogaine?

Naisen aktiivinen ainesosa's Rogaine on 5% minoksidili.

Ei-aktiivisia ainesosia ovat:

Butyylihydroksitolueeni (BHT), setyylialkoholi, vedetön sitruunahappo, vedetön glyseroli, maitohappo, polysorbaatti 60, propellantti Aeropin 70 (propaani, butaani, isobutaani), puhdistettu vesi, SD-alkoholia 40B, stearyylialkoholi.

Voi naisia's Rogainea voidaan käyttää pitkiä tai värillisiä hiuksia?

Johnson & Johnson voi't sanoa varmasti, ovatko nämä kemialliset prosessit muuttavat naisten tehokkuutta's Rogaine. Koska väri voi lisätä ärsytystä, pese kaikki naiset's Rogaine pois päänahasta ennen hiusten värjäystä ja odota täysi 24 tuntia värityksen jälkeen jatkaaksesi hoitoa.

Miten käytät Naisia?'s Rogaine?

Käytä naisia's roogaine kerran päivässä aamulla tai illalla, seuraamalla näitä vaiheita:

1. Aloita kuivilla hiuksilla ja päänahalla. (Shampooing ei ole tarpeen ennen kuin naiset käyttävät's Rogaine.)

2. Ompele hiuksesi keskellä päätäsi, sitten molemmin puolin osaa maksimaalista päänahan altistumista.

3. Huuhtele kätesi kylmällä vedellä ja kuivaa sitten. Tämä auttaa pitämään vaahdon liukenemasta kosketukseen ihon kanssa. 

4. Annostele puoli kapselia naisen Rogaine-vaahtoa huokosettomalle pinnalle, kuten pienelle maljalle tai lautasia varten. (Käyttämällä enemmän voittoa't parantamaan tuloksia.)

5. Levitä vaahto suoraan päänahan alueelle, jossa on hiusten ohenemista. Käytä sormien tyynyjä hieromaan kevyesti ja perusteellisesti vaahtoa päänahkaan, selästä ja eteenpäin. Muista, että sinun on päästäsi päänahkaisiisi, ei hiuksiinne, olemaan tehokas.

6. Anna sen kuivua ilmalla päänahassa. Naisille's Rogaine työskentelee, sen on pysyttävä päänahkausi vähintään neljä tuntia. Vältä suihketta, uintia, liiallista hikoilua tai märkää sateella neljä tuntia.

7. Pese kätesi saippualla ja vedellä ja huuhtele astia tai lautanen, jossa on vaahto.

Käytätkö naisia?'s Rogaine kulmakarteillasi?

Joo! Sinä voitit't löytää mitään tästä paketin suuntiin, mutta tohtori Linzon mainitsi, että hän usein suosittelee tätä hänen potilaille. Tietenkin, sinun on oltava erityisen varovainen vain saada tuote, jossa haluat hiukset kasvaa. Ja lopeta kulmakarvojen käyttö välittömästi, jos saat merkkejä ärsytyksestä.

Voitko käyttää muotoilutuotteita naisilla's Rogaine?

Joo. Hairsprays, mousses, hoitoaineet ja geelit ovat kaikki kauniita ja odota naisille's Rogaine kuivumaan ensin.

Miksi hiukset näyttävät parantuvan nopeammin, kun käytät naisia ​​ensin's Rogaine?

Saattaa huomata, että hiukset irtoavat väliaikaisesti kahden ensimmäisen tai kuuden viikon aikana naisilla's Rogaine. Tämä tapahtuu siksi, että uusi hiusten kasvun kierto alkaa, joten vanhempia karvoja työnnetään ulos keinona uusille, vahvemmille. (Ajatelkaa sitä, kuten hampaiden menettämisprosessi, jotta aikuisille olisi tilaa.)

Sheddingin pitäisi jäädä pois hoidon jatkuessa. Jos se kuitenkin jatkuu yli kaksi viikkoa, ota yhteyttä lääkäriisi.

Mitä tapahtuu, jos lopetat naisen Rogaine-naisen käyttämisen?

naiset's Rogainea on käytettävä jatkuvasti, jotta hiusten regeneroitumisen tulokset pysyvät ennallaan. Jos lopetat hoidon, hiustenlähtösi jatkuu, ja sinäkin'todennäköisesti menettävät hiljattain uudelleen hoidetut hiukset kolmen tai neljän kuukauden kuluessa. 

Voi naisia's Rogaine aiheuttaa ei-toivottua hiusten kasvua?

Mahdollisesti. Jotkut ihmiset ovat ilmoittaneet hiusten kasvusta kasvoilla ja muilla kehon osilla, mutta tämä saattaa johtua naisten siirtymisestä's Rogaine muihin alueisiin kuin päänahkaan. (Se voi myös johtua siitä, että imeytyminen verenkiertoelimelle on alhaista aktiivisen ainesosan tasoa tai liity lääketieteelliseen tilaan.) 

Jos havaitset ei-toivottuja hiuksia, lopeta hoito ja ota yhteyttä lääkäriisi. Vähennä mahdollisuutta saada ei-toivottua hiusten kasvua, varmista, että käytät naisia's Rogaine vain päänahallesi; pese kätesi huolellisesti käytön jälkeen; ja jos käytät sitä yöllä, anna kaksi tai neljä tuntia kuivausaikaa ennen nukkumaanmenoa.

Ovatko naiset's rogaine on haittavaikutuksia?

Yleisin sivuvaikutus on päänahan ärsytys: kuivuminen, kutina, punoitus ja hiutalemainen iho. Tämä on yleensä vain tilapäistä, mutta jos se jatkuu, lopeta naisten käyttö's Rogaine ja katso lääkärisi.

Jotkut ihmiset pitävät naisia's Rogaine muuttaa hiusten värin tai tekstuurin. Jos näin käy, lopeta tuotteen käyttäminen.

Jos havaitset sellaisia ​​haittavaikutuksia, lopeta naisten käyttö's Rogaine välittömästi ja ota yhteyttä lääkäriisi:

On naisia's Rogaine turvallinen?

Terveys-kanadan näkökulmasta kyllä ​​kyetään hyväksymään over-the-counter-käyttöön useimmissa maakunnissa.

Ole tietoinen siitä, että minoksidiili lisää typpioksidin, tulehduksellisen vapaan radikaalin, vaikutuksia. Tämä tutkimus osoitti, että typpioksidi aktivoi prosesseja, jotka voivat johtaa solukuolemaan. Muu tutkimus on ehdottanut, että typpihappo on merkittävä tekijä ikääntymisen rappeuttavien sairauksien aiheuttamisessa. Täällä on kattava yhteenveto typpihappotutkimuksesta.

Kenen ei pitäisi't käytä naisia's Rogaine?

Vältä tätä hoitoa, jos:

Kuinka paljon naiset's Rogaine?

Kanadassa kahden kuukauden toimittaja, joka sisältää yhden, voi olla suositeltu vähittäismyyntihinta 56,97-69,99 dollaria. Neljän kuukauden toimitus sisältää kaksi tölkkiä, ja se on 89,97-109,99 dollaria.

Mistä voin ostaa naisia?'s Rogaine?

Etsi naisia's Rogaine apteekkeilla ympäri Kanadaa ja verkossa osoitteessa:

Toivottavasti tämä vastasi useimpiin naisten kysymyksiisi's Rogaine! Lisätietoja saat pakkausselosteesta tai neuvotella lääkärisi kanssa.

Ota kantaa

Oletko kokenut hiustenlähtöä tai ohenemista? Oletko kokeillut tai kokeiletko koskaan "naisia"'s Rogaine?

Leave A Comment

74 + = 78