K: Miten pysäytä aurinkovoidetta pinoamasta kasvoni?

Onko sinulla koskaan ollut ongelma? Niinpä lukija T., jolla oli tämä kysymys, kun kirjoitin viime hetken aurinkovoidetta löysäni (mene takaisin ja lue se, jos vihoit aurinkovoidetta!):

minä'sinulla on ollut ongelma w / sinkkiin perustuvien aurinkovoiteiden kanssa, sillä kun niitä käytetään, ne pallot tai pillerit pois kasvoilta. Tiedän, että sitä on käytettävä kevyesti ja huolellisesti, mutta minä'm vielä ongelmia. Muutamia kertoja minä'olen pystynyt soveltamaan sitä oikein, se päättyy balling / pilling pois, kun yritän soveltaa kasvot jauhe. Mitään vinkkejä siitä, miten välttää tämä? minä'd käytä pikemminkin fyysistä aurinkovoidetta kuin kemikaalia. Kiitos!

Tässä's (edited version) minun neuvoni:

Koko aurinkovoidetta / ihonhoito balling up ongelma SUX. Varsinkin kun muuten rakastat tuotetta ja sitä's teet tämän sinulle. Miten töykeä!

Joten ennen kaikkea tarkista sovellusmenettelysi (ja kun noudatat näitä ohjeita, älä yritä hieroa, vain pat, varovasti).

Nyt & # x2014;

Kultainen sääntö on: Ei ole väliä mitä sinä'uudelleen asettamalla kasvosi, sinun on annettava jokaisen kerroksen absorboida perusteellisesti ennen seuraavan sovelluksen.

Joten, jos haet seerumi (joka sinun pitäisi ehdottomasti paljain, puhtaasti puhdistetuksi ja kuorituiksi iholle), odota 10 minuuttia, jotta se upposi.

Seuraavaksi sovelletaan kosteusvoiteet (jos tarvitset sitä, useimmat normaalit / rasvaiset tyypit voivat päästä pois ilman kesällä) ja odota 10 minuuttia uudelleen.

SINÄ, sinun on käytettävä kerrosta aurinkovoide ylhäällä, ja olet arvannut & # x2014; Odota vielä 10 minuuttia, kun käytät meikkiäsi.

Nyt OKAY. Saan sen "kaikki tämä odottaa kuulostaa kuninkaalliselta kipuiselta, eikö?" Kenellä on aikaa? Joten tästä syystä menee monitoimityökalujatai ainakin aurinkovoiteet, jotka kaksinkertaistuvat kosteusvoiteiksi ja lisättyjä ihonhoitotuotteita.

Tietenkin, et haluaisi't tarvitse tehdä niin paljon odottaa, jos tuotteesi ovat't ilmestyy sinuun, ilmeisesti. (Vaikka se'on silti hyvä idea päästää seerumin ainakin uppoamaan's tuote, joka on täynnä kauneuden hyvää ... muuten sinä'kasa tuhlaa rahaa levittämällä sitä ja laimentamalla sen muiden tuotteiden kanssa.)

Ja kaikki tämä tuo minulle aurinkovoidetta, jota suosittelen kerta toisensa jälkeen, joka EI KÄYNNÄ KIITOSTA / PILLING ME.

Valitan ihmisiä, voin vain't vastusta tämän tuotteen kytkemistä uudelleen (vannon, että he eivät maksa minulle!), koska se on vain niin hyvä.

minä'm puhu Pure + Simple'joka on hiljattain muotoiltu poistamaan A-vitamiinin, kun ympäristötyöryhmä julkaisi tämän raportin alustavasta FDA: n tutkimuksesta, ilmeisesti ainesosa aiheuttaa ihon herkkyyttä, mikä lisää ihosyöpäkehityksen mahdollisuuksia.

He lähettivät minulle näytteitä uudesta versiosta, ja voin vahvistaa, että ne ovat yhtä suuria kuin alkuperäinen eräni (ja kaikki haju niin ihana!). minä'Olen käyttänyt öljyistä ihoa kesällä, mutta voisin vain vaihtaa hiukan enemmän kosteuttavaan herkälle iholle talvella. Äitini testaa anti-ikääntymistä ja rakastaa sitä.

Ja jos sinä'kyllästynyt minulta puhumasta siitä, sitten lukija Angela'täällä.

Joten nämä ovat minun vinkkejä ... Onko sinulla muita lopettaa aurinkovoiteet tai muut ihonhoitotuotteet palloja ylös tai pilling on kasvot? Mikä aurinkovoide on sinun Fave?

Leave A Comment

62 + = 65