K: Mitä meikkiä pitäisi käyttää lasillani?

Minulla on asia lasille. (Erityisesti, koska kaikki, jotka tuntevat minut, todistavat miehen väestöstä.) Naisille ne voivat olla yhtä ihastuttavia, mutta itse lasinpitäjänä minä tiedän aivan liian hyvin kauneuden haasteet yrittäen "pukeutua heihin up ", kun haluat käyttää jotain muuta kuin pyjama ja huulirasva. Ja sitten ei ole merkityksetöntä tosiasiaa et pysty näkemään, mikä edelleen vaikeuttaa meikin soveltamisen kysymystä.

Lukija Melissa tietää tarkalleen mitä minä'm puhumme. Hän kirjoittaa:

Kun minulla on yhteyksiä elämästä, on hienoa meikkiä, mutta mitä tehdä minun meikillä, kun minulla on silmälasit? Ne näyttävät silti vain häiritsevältä siltä, ​​ja valtava tasapaino koko kasvoilleni suhteessa ... en't todellakaan tiedä, mitä tehdä minun kasvot - itse asiassa joudun tekemään mitään silmäini täysin, kun minun silmälasit ovat.

Nyt tiedän kiusauksen heittää kauneus pyyhe on hienoa, mutta Anne Hathawayn ja muutamien muiden julkkisten avulla minä'Olen koonnut joitakin silmälasien ohjeita kollegoilleni neljä silmää:

PIENI (MAKEUP) ON LISÄÄ

Se todella on.

Tiedän, että kiusaus on ylikompensoida lasit valitsemalla sen ylös upouudessa meikkiä, mutta henkilökohtainen mielipiteeni on se, että's overkill. Jotkut reseptit, kyllä, voivat tehdä silmäsi pienemmiksi, ja on olemassa tapoja käsitellä sitä ... mutta lasit eivät vain mene dramaattisia savuisia silmiä ... tai tonnia väriä aina ylös silmäluomen.

Se's kaltainen kuin yllään iso korvakorut ja iso kaulakoru. Vaikka voit vetää pois tonnia meikkiä piilolinsseillesi, jotkut heittää että lisävaruste sekoitus voi tehdä sinusta näyttää clownish. Sen sijaan...

Keskity isoihoihin

Voitko uskoa, että tämä on Megan Fox?

Hänen ihonsa näyttää hämmästyttävän täältä ja on osoitus tästä viestistä siitä, miten tehdä minimaalinen meikki samalla kun silti näyttää hiottu. (Koska usko minua, vaikka tämä ilmiö on matala-avain, se vie jonkin verran hienousta alusta, perusta, valaisin ja punastua saadaksesi ihon näköinen tämä säteilevä.) Tämä osa menee pitkälle kohti silmien kulumista näyttäväksi DELIBERATE ... ei kuin olet juuri heittänyt heidät, koska et tehnyt'ei ole aikaa valmistautua (vaikka sitäkin's true).

NUDE LIP ei ole koskaan huono

Sekä Megan että Jennifer Aniston tietävät tämän:

Olet ehkä käyttänyt rohkeampia huulten sävyjä (ja voit käyttää niitä lasilla, mutta enemmän siitä sekunnissa). yksinkertainen nude tai vaaleanpunainen tai persikan huulikiilto, kuitenkin on ei-aivot. Varsinkin jos sinä'uudet lasit, ovat lasit, joissa on tumma tai raskas runko ja / tai eivät ole paljon meikkiä. Kun pidät huulet hienovaraisena, ne'eivät tule taistelemaan mitä'on menossa ylös. Helppo nakki.

Voi, ja tee kiilto malmin sijaan, kun ei ole väriä, kiiltohelma tekee sen näyttävän paremmalta.

KORVAA NÄPPÄIN LINEA & # x2014; NOT THE YOUR LIDS

Ja tämä tuo minut ihastuttavaan Anne Hathawayyn, jonka toteuttaminen tässä asiassa ei voinut't olla parempi:

Joten sanoin jo, että kaikki dramaattiset kannet, jotta korvataan silmälasien, isn't suositeltavaa.

Tarkoittaako tämä sitä, ettei sinun pitäisi't käyttää mitään silmämeikkiä? Helvetti ei. Sen sijaan haluat sen sijaan keskittyä raajoihin ja ripsiin niin inhimillisesti kuin mahdollista. Joten: tonnia musta volumizing ripsiväri sekä ylä- että alemman ripset. (Ei kukaan tästä ruskeasta liiketoiminnasta. Kaikki näyttävät hyvältä mustalla ripsivärillä.) Sitten, kuten Anne on tehnyt, linjaa koko silmän ympärillä ruskealla tai harmaalla tai laivastollisella kynällä. (Ei musta vaikka liian kova.) I'd tehdä sisärenkaat; Katso tästä viimeisimmät vinkit vedenkestävistä vuorauksista. Jos varjon on käytettävä, pidä kiinni jotain todella pehmeää, kuten beige tai persikka. (P.S. puhumalla persikka, että persikan punastua ja matta persikan huuli ovat erinomaisia!)

Voit mennä hieman raskaampaan silmiin jos sinä'käyttää silmälaseja ilman kehyksiä, kuten Alicia Keys täällä:

Voi, ja koska jotkut linssit voivat antaa sinulle tummia ympyröitä, varmista, että noudatat minun kaikkien aikojen suosikkia peitevoidetta, jotta silmäsi näyttäisivät leveältä herättävältä ja hyvin levossa.

Mene etukäteen ja tee BRIGHT LIP

Sinä pystyt! Todella. Niin kauan kuin lasit ovat mustat tai ruskeat (ei värjätyt). Ja varmista, että käytät kehyksiä, jotka ovat melko merkittäviä, koska ne tarvitsevat hiukan tasapainoa. Leona Lewis näyttää meille, miten se's tehty:

Huomaa, kuinka pehmeä silmämeikki on? Tämä on suosikkini tapa käyttää kirkkaan huulen joka tapauksessa "vain ripsiväriä ja pienintäkään silmäripsien vihjeen", mutta se's vielä tärkeämpi silmälasien kanssa.

Chloë Sevigny menee klassiseen punaiseen:

Jälleen kaikki elementit ovat siellä: typerä, raskaampi runko (ainakin yläosassa) sekä iso huuli ja minimaalinen silmä. Rakastan niitä pitkät silmäripset!

KÄYTÄ VÄRITTÖMÄSTÄ VÄRITÖN OMINAISUUDESTA

Brights silmissä voi olla vaarallinen lasilla tai ilman, mutta jos olet'kokeile sitä uudelleen, katsokaa silmälaseja supertähti Alicia Keys (jälleen) inspiraationa:

Hauskaa, eikö? On monia syitä, miksi tämä toimii niin hyvin:

a) Se's keskittyi juuri lash-linjan ympärille.

b) Se's "maadoitettu" ruskealla / mustalla silmälasimella.

c) Kehykset ovat mustat, kapeat ja modernit, joten ne "ottelevat" (värilliset kehykset ovat tuhoisia!).

d) Huuli on pehmeää ja kiiltävää.

e) Muu osa hänen vaatteensa ei't ottamaan käyttöön muita värejä.

Kerropa minulle:

Käytätkö silmälaseja?

Kuinka käytät meikkiäsi 'em? Pidätkö siitä haasteen??

Kumpi kuuluisimmista luulet silmälasien parhaaksi?

Leave A Comment

13 − = 6