Hyödyttääkö Benefit heitä todelliseen push-up linjaan Hype?

voin't muistaa kauneus tuote tuottaa niin paljon pre-sale buzz ja ennakointi kuin uusi ne're Real! Push-Up Liner Benefitista, joka tulee ulos tänään!

Myönnetty, sen sisar tuote, He'Real Real Mascara, on yksi markkinoiden upeimmista ripsiväreistä. Ja tämän silmälasin käsite tekee ääni melko frickin' viileä. Gel liner kynän muodossa? Vesitiivis matta musta? Kyllä, kyllä ​​ja kyllä.

Mutta ... se elää hypeen? minä'm täällä antaa sinulle lowdown.

Ensinnäkin, tämä on mitä saat ulkopakkauksessa. Paljon lupauksia...

Sisällä kynä näyttää tältä:

Kun irrotat korkin, sinä'll nähdä kärki on vähän oranssi asia, että sinun täytyy poistaa tuotteen tulla ulos. (He don't todella puhua siitä missään, niin pitkälle kuin voin kertoa, niin minä'm ole varma, jos sinä'oletetaan palauttavan sen käytön jälkeen tai heittää se pois. Minun on jo kauan kadonnut, joten toivottavasti ei!)

Tässä innovaatio on. Kulma kärki on pehmeää, sienenpunaista ja joustavaa, ja geelikaava tulee ulos sen jälkeen, kun olet kiertänyt jalustan. (He sanovat ohjeessa "Twist base kerran että 'punnerrus' geeli-alusmateriaalia, mutta se on mielestäni täysin väärä. Sinun on kierrettävä noin 20 tai 30 kertaa ennen kuin kaikki tulee ulos.

Rakastin todella tämän taipuvan kärjen muotoilua, joka oli suunniteltu houkuttelemaan ripsien riviä ja helpompi piirtää suurta linjaa.

Tuote ei't tulevat ulos nestekerroksen märällä sakeudella (tai ohuilla viivoilla). Se's paljon kuivempaa ja sinulla on taipumus saada paksumpi viiva. Voit kiertää pohjaa saadaksesi enemmän, jos tuntuu kuin kynä vetää, mutta varo, ettet kierrä liikaa, tai voit'll saada palat sitä (ei aika).

Okei, niin mitä'Sitä se todella pitää, kun laitat sen päälle? Tässä'miten minä lähdin. (Caveat: I'm graphic liner-haastoi yleensä, koska muoto silmäni. Se vain katoaa minulle ja voin't todella tehdä kunnollisia kimmokkeita. Joten nämä kuvat ovat melko yhtä hyviä kuin se saa!)

Okei, ylimääräinen puoli, löysin kynän kulkevan todella helposti ja minulla ei ollut vaikeuksia saada lakaista linjaa nopeasti. Joten uskon, että se on pelinvaihtaja siinä's paljon helpompaa / nopeampaa vetää linja kuin fiddly nestemäinen liner, tai jopa työskennellä perinteinen geeli liner potissa ja kulma harjalla. (Vaikkakin minä'M ei ole geeliä.) Kaava kuivuu nopeasti ja nopeammin kuin minä'olen käyttänyt, joten don'Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se siirretään ylempiin kannoitteisiisi.

Mitä minä ei ollut'T hullu oli se, että voit't todella mennä takaisin ja korjata mitään. Se's yksi laukaus käsitellä tätä asiaa. minä'm sellainen henkilö, joka haluaa viettää aikaa saada linjani täydelliseksi ja on tunnettu käyttämään nestemäistä alusvaijeria ja vedenpitävää kynäloristetta täyttämään linjat ja Q-kärki, joka on päässyt Biodermaan virheiden poistamiseksi. Valitettavasti Q-tip-temppu didn't työskentele täällä; se vain levittää tuotteen ympärille harmaata sotkua. Ja jos menette yli heidät're Real! riviä kahdesti, ne alkavat hiutaleita huonosti.

Tässä olen suljettujen silmien, hiutaleiden ja kaikkien kanssa. Huomaa, miten linja ei ole't pysy vakaana, jos palaat täyttämään sen enemmän:

Voit myös nähdä kuinka se oli vaikea korjata epätasaisuuksia.

Se, että mainostaminen on mahdollista, saattaa olla kohtuuton odotus tästä tuotteesta. Jälleen kerran se ei ole nestemäinen linjaliikennettä. Se's kynän muotoinen geelivuora, ja kuten sanoin, on suunniteltu halaa ripsien rivi. Se's ei välttämättä kissa silmät (vaikka voit varmasti kokeilla onneasi niitä). Jopa kuvan ulkopakkauksessa on silmä, kun liner pysähtyy ulkokulmassa sen sijaan, että se ulottuu ulos.

Se'on todella vaikea vastustaa kissa-silmää tämän asian kanssa. Vain hauskaa, tässä ovat minun hullu silmät:

En'en ajattele'Jätän talon tällä tavalla, mutta se oli melko tyydyttävää piirtää ne! Toivottavasti voit vetää ne pois paremmin kuin minä ja niin kauan kuin sinä'uudelleen ole huolissaan saada asioita TOO täydellinen, tämä vuoraus on erinomainen työkalu.

Mitä tulee poistamiseen, siellä's myös uusi He'Re Real Remover, joka on maitomainen huuhtelu-puhdistusaine, jolla päällyste poistetaan. Se toimii kunnolla, vaikka minäkin'Olen edelleen uskollinen Biodermaan ja en't huomata, että se on parempaa. Mitä ikinä käytät, käy helposti! Tämä kamaa ei'Haluat siirtyä.

Bottom Line

Sinä'Rakastan sitä jos...

  • Haluat jotain helppoa ja nopeaa, pyyhkäistä ja mene
  • Sinun on vaikea työskennellä perinteisten neste- ja geelivuorien kanssa
  • Sinä'uudelleen huolissaan siirtämisestä yläosassasi silmäluomiisi

Anna se pass, jos...

  • Haluat hienosäätää ja rakentaa linjat täydentämään niitä (hilseileminen ajaa sinut hulluksi!)
  • Pidät kapeasta linjasta ja pistekuvista
  • Sinä'älä kestää ottaa aikaa lopussa päivän saada tämä kama pois (se vaatii paljon työtä)

Kerro minulle mitä mieltä olet?

Mistä ostaa

Hyödynnä heitä're Real Push-Up Liner TÄNÄÄN seuraavilla online-jälleenmyyjillä:

  • Kanada: Sephora
  • USA: Sephora, ULTA Beauty, Macy's, BenefitCosmetics.com

Ota kantaa

Mitä mieltä olet tästä käsitteestä??

Tarkoitatko heitä're Real!?

Oletko geeli, neste tai lyijykynä?

Leave A Comment

73 − 71 =