Dermalogican uudet pehmeät sävyt kevyelle ja terveelle kattavuudelle

Uuden suhteen kuherruskuukausi on aina kiire. Sen lisäksi, että kaikki hyvät, korkeakouluiset tavarat, kuten haaveilevat töissä tai tekevät hauskaa merkittävästä'n nimi kannettavalla tietokoneella, on kysymys yhdestä's kauneus hoito. Nimittäin, että pidät kiinni siitä, että olet luonnollisesti vapaa kehon hiuksista, on minttu-tuoretta henkeä 24/7 ja vain herätä iholla, joka näyttää kaikki loistavat ja virheetön.

Se's farssi, varma, mutta se'on hauska farssi jonkin aikaa, eikö? siellä'Sinun ei tarvitse kiirehtiä seurata housuja ja videoita vaiheessa, jossa annat kaiken ryntääsi ja antaa itsesi näkevän zit kermaa, räpytynyttä ihoa jne..

Ja tuo'siksi olin niin vaikuttunut tällä viikolla's toimittaja'n valintoja. Ne're kinda kuin BB tai CC voiteet, mutta ei. Koska vaikka ne tarjoavat kattavuutta, halutessasi voit käyttää niitä kokonaan yön yli. JOO! Tietenkin heillä on myös omat (ja sitten jotkut) mitään makeuppy tavaraa liukastuvat iholle päivällä. Tässä ovat seuraavat:

Dermalogica Sheer Tint SPF 20

Muistatko kukaan Dermalogicaa's Sheer Sint Kosteus? Se oli SPF 15 sävytetty kosteusvoide, ja eräs ensimmäisistä Dermalogica-tuotteista kaipasin hullun rakastani varhaisissa kauneushoitopäivissäni.

Nyt, kun pysytään ajan mukana, se'on muotoiltu uudelleen, ja nimeksi tuli vain Sheer Tint. Tämä kaveri on vielä parempi. Ei vain SPF: n korkeampi (20), se sisältää nyt myös luonnollisia mineraalipigmenttejä; kosteuttavat komponentit, kuten hyaluronihappo, glyseriini ja maitohappo; ja helmi jauhe, joka edistää solujen uudistumista samalla, kun iho näyttää valoisammalta.

Pähkinänkuoressa, sinä'saada korkean teknologian nesteytys puhtaalla kirkkaammalla peitolla ... sitä ei tukkeudu huokosiin. Kuulitko tuon? Jos todella halusit, voit käyttää tätä nukkumaan.

voin't sanoa'Olen tehnyt niin vielä, mutta voin vakuuttaa, kuinka mukavaa tämä on kevyt "viikonloppu" ihon sävytuotetta. On kolme sävyä ja minä'm käyttäen valoa. Se imeytyy nopeasti ja isn't rasvainen, ja antaa iholle vain vähän oomph & # x2014; plus se on, että uskomaton allekirjoitus Dermalogica "spa" tuoksu.

minä'm todella niin kiitollisia he didn'yritä hypätä BB: n ja CC: n kermaväylän päälle tuomalla yksi näistä termeistä tänne. Tämä ain't ei lennokasta meikkiä, kansat! Se's ihonhoito.

Huhtikuussa 60 dollaria ihonhoitokeskuksissa, salongeissa ja kylpylöissä.

Dermalogica Cover Tint SPF 20

Joten kun Sheer Tint korvaa vanhan sävytetyn kosteustuotteen, Cover Tint on uusi hoitosäätiö.

Mitä's ero? Tämä on myös muotoiltu korkeammalla SPF: llä (20) ja samoilla luonnollisilla mineraalipigmentteillä ja hydratoivilla ainesosilla. Plus se sisältää viileää valoa hajottavaa yhdistelmää, nimeltään Nylon 12, joka tuottaa samanlaisen vaikutuksen kuin varsinaisten nylonien kuluminen, joten iho saa tasaisemman, kirkkaamman viimeistelyn ja auttaa imemään ylimääräistä öljyä. Pisteet!

Kattavuuden suhteen Cover Tint antaa enemmän naamioitua kuin molemmat Sheer Sävyt edellä, ja myös mitä muistan vanhasta Dermalogica säätiöstä. Sanon sen's keskipitkällä täyteen peittoon, kuinka paljon tämä pentu piilottaa on vakavasti vaikuttava!

Se tulee myös kolmessa sävyssä, mutta tässä on minulle surkeita asioita:'m niin pasty-white juuri nyt, että edes kevyin on tad liian tumma minulle. (Sheer Sävyn vaalea sävy sekoittuu ihon sävyyn paremmin.) Joten sana kavereille: jos haluat ostaa Cover Tintin, kokeile sitä luonnollisessa valossa vain varmistaaksesi. Jos voisin tehdä tämän päivittäisen menon perusta, olisin täysin.

Kuten sanoin, se's myös täysin ei-komedogeeninen, joten sinun ei tarvitse tuntea sinusta'uudelleen tukkeuttamalla huokosi leikkaamalla tämä kasvosi kun sinulla on yö yritys. Hämmästyttävää, sinä olet'T!

Huhtikuussa 60 dollaria ihonhoitokeskuksissa, salongeissa ja kylpylöissä.

Pro kärki: Dermalogica suosittelee yllään näitä kosteusvoiteen päällä ja mieluiten Dermalogica-alukkeesta, jota huomasin viime kuussa. (Joten tilaus olisi kosteusvoide, aluke, ja sitten joko Sheer tai Cover Tint.)

Kerro minulle:

Oletko koskaan tarkoituksellisesti käyttänyt meikkiä sänkyyn?

Yritätkö kokeilla jotain näistä prodzista?

Mitä muuta rakastat Dermalogicasta? (Heidän kasvojensa paras?)

Leave A Comment

20 − = 19