Channel Your Inner Miss Piggy OPI: n Muppetsin eniten halutun kokoelman kanssa

minä'myönnä se; minä'm enemmän Sanrion tyttöä (ja odottavat edelleen Hello Kitty -mallistoani, FYI OPI). Mutta siellä's vielä paljon rakastaa kynsien merkki's uusin pehmeä sävyt kokoelma, joka on kaikki noin Muppets. Tämän kuun aikana kahdeksan rajoitetun version sävyä innostui tulevasta Muppets Most Wanted elokuva, joka on teattereissa 21. maaliskuuta. 

Kanavoin sisäpuolisen Miss Piggyn ja sain työskennellä näille värikuville sinulle. Tässä'mitä napata ennen heitä'mennyt pois.

Miss Piggyn iso numero

Miss Piggyn iso numero on melko perus shimmer kuninkaallinen. Valitettavasti se osoittaa harjoitusleikkauksia, mutta jos voit saada sen yli tai käyttää sitä kirurgin kaltaisella tarkkuudella, se on melko kiva sävy.

Rakastan suosionosoituksia

I'll rehellisesti kanssasi, I Love Applause ei todellakaan ole erilainen kuin mikään muu pelkkä pinkki siellä. Mutta kun sanottiin, kun sitä sovellettiin, en voinut lopettaa kertomalla itseäni siitä, kuinka paljon minä rakastin sitä. Kuten kaikkien valonlähtöiden kohdalla, tämä tekee kädestäsi näyttävän super-naiselliselta ja kiillotettuna, joten minun mielestäni on oltava jokaisen tytön kynsisarsaalissa. Se on mukava kaava, mutta on hieman selkeästi; se kesti kolme kerrosta, jotka näyttävät siltä kuin se yllä. Mutta he olivat kolme hyvin arvokkaasta takista, koska se on todella hieno, klassinen vaaleanpunainen.

Let's Do Anything We Want!

Olen niin pakkomielle, että saisimme kaiken haluamamme (päällekkäin rakastan suosionosoituksia)! Pullossa se ei todellakaan vaikuttanut minuun. Ajattelin, että pienet ruusukulmat ja valkoiset loistokkaat olivat upeita, mutta ajattelivat, että suuremmat valkoiset neliöt heittäisivät kaiken. Täysin ei! Se on täydellinen lisä kynsiisi, jos sinusta tuntuu naisellinen mani.

Kermit puhun

En ollut niin rakastunut Kermit Me to Speakiin. Tämä on yksi niistä muodonvaihtuvista sävyistä, jotka kulkevat mauvasta vaaleanpunaiseen kultaan yhtä aikaa tietyllä valolla, ja vaikka se todellakin näyttää maata kuvaan (ja pullossa), huomaan, että se jättää jotain haluttuun . Luota minuun, se ei vain käännä naulaa.

Chillin' Kuten Villain

OPI: n mukaan Chillin' Kuten Villain on "yksinäinen alastomainen"; mutta ellei väri sokeudu, se näyttää minusta kuin kevyt ja kermainen sorbetti oranssi (jota pidän paljon mieluummin). Samanlainen kuin I Love Applause formula, tämä sävy oli enemmän päinvastoin ja otti kolme kerrosta rakentaa. Se on siisti! Mutta ellei sinulla ole tällaista sävyä kokoelmissasi, niin se ei välttämättä ole minulle standout.

Mole-mentumin saaminen

Mole-mentumin saaminen on ainutlaatuinen päällinen, joka on täynnä raaputettua vaaleanpunaista ja kultaista kimaltaa. Minä todella rakastan tätä, koska minulla ei ole mitään sellaista (plus ei ole koskaan nähdään jotain sellaista) ja väri-combo on super-söpö, erityisesti kerrostettu Chillin'n yli; Like A Villain. Näytti siltä, ​​että rikki metalliset lasikappaleet tai leikatut konfetti, ja se on luultavasti suosikkini kokoelmasta. Erittäin kaunis kevääseen, jos haluat lisätä hieman reunaa tai pitää hauskaa aksentilla.

Rikokirjailija

Tämä sävy ei ollut minun kuppi teetä. Se's tapa liian paljon makuillani (tämä on kolme kerrosta!) ja minä'm ei tunne koko helmiäisen viimeistelyn. Se rehellisesti muistuttaa minusta mitä isoäiti pukeutuu, joten se todellisuudessa ei't tee se minulle.

Muppets World Tour

Muppets World Tour on kuvattu valkoiseksi kvartsiksi, jossa on värikäs kimallus, & # x201D; ja luulen, että he osuvat naulaan päähän. Keräsin tämän kimalluksen yli rikollisen kapteenin. Tämä on todella täynnä kimaltaa, vaaleanpunainen, valkoinen, kulta ja sininen ja kuivuu mukavaan, kuvioituun viimeistelyyn. Olen päättänyt mennä sans top coat (itse asiassa kaikki nämä värikartat ovat top takki-free), koska se näytti hyvältä kuin on. Minusta tuntui siltä, ​​että kuninkaalliset jalokiviä ympäröivät kynsiäni ja todella, mikä tekee minusta kuninkaallisen olevan pitäjä.

Mistä ostaa

OPI-kokoelman Muppetsin eniten halutut Muppetit ovat käytettävissä tässä kuussa rajoitetun ajan ammattisalonikoissa ja kylpylöissä.

Ota kantaa

Mitä mieltä näistä sävyistä??
Aiotko nähdä Muppets-elokuvan?
Mikä tahansa merkki, jonka haluat nähdä kynsilakkauksessa?

Leave A Comment

95 − = 93