Caudaliesta RMS-kauneuteen: 16 parasta uutta kauneutta

Syksy on * virallisesti * täällä, ja niin on runsaasti uusia kauneudenhoitotuotteita! Kuten tavallista, minä'teit muokkauksen, joten nämä ovat niitä, joiden on todella tiedettävä. Ne sisältävät:

Nyt sitä mennään!

Caudalie Ranskalainen Kiss Sävytetty huulirasva

Sävytetty huulirasva on yleensä kaikkea mitä haluan käyttää, ja juuri nyt'm tavoittaa Caudalie's uusi Ranskan Kiss Sävytetty Lip Balms. On kolme sävyä, ja ne'on suunniteltu antamaan huulillesi "juuri-puremaiset" vaikutukset.

Séduction (ylhäältä) on terälehden vaaleanpunainen; Riippuvuus (keskellä) on vadelma punainen; ja Innocence (pohja) on vauvan nukke vaaleanpunainen. Jälkimmäinen ei't todella näkyvät huulillani, joten minä'olen käyttänyt muita kahta, erityisesti riippuvuutta.

Balmin koostumus on ohuen mutta kosteuttava, eikä ollenkaan lievä tai rasvainen. Joten se näyttää todella huuliltasi ... vain paremmalta!

Mistä ostaa: Sephora & # x2022; Amazon.com & # x2022; Space NK & # x2022; Bluemercury & # x2022; Kauneus Asiantuntija & # x2022; Escentual & # x2022; Selfridges & # x2022; Caudalie

RMS Beauty Luminizer X Quad

RMS Kauneus kiihdyttää laukaisut viime aikoina, ja voisin't olla enemmän innoissaan. Luminizer X Quad sisältää neljä täysin uutta väriainekasettia, jotka ovat VAIN käytettävissä tässä paletissa. 

Luminizer X (ylhäällä vasemmalla) on kulttimaiseman Living Luminizerin laajennettu versio; Luminizer Nude (ylhäällä oikealla) on hieno kupari; Samppanja Rosé (oikea alhaalla) on lämmin punastettu samppanja; ja Champagne Fizz (alhaalla vasemmalla) on läpikuultava hohde.

Jos kysyt minulta, RMS Beauty tarjoaa parhaan luminisointimarkkinat markkinoilla (sekä ainesosien että viimeistelyn suhteen). Joten jos olet turvapaikka'tillä oli mahdollisuus kokeilla niitä vielä, tämä quad on täydellinen!

Mistä ostaa: Detox Market & # x2022; Nordström & # x2022; Amazon.com & # x2022; Cult Beauty & # x2022; SkinStore & # x2022; Kauneushoitola & # x2022; Bloomingdale's & # x2022; Bluemercury & # x2022; Shen Beauty & # x2022; Tarvitsetko Supply Co.? Vapaa kansa

Chanel Gabrielle Eau de Parfum

Gabrielle on Chanel's ensimmäinen tuoksu 15 VUOTTA! Nimetty brändiksi'(joka oli Gabrielle ennen kuin hänet oli nimeltään "Coco"), se on naisellinen valkoinen kukka.

Muistiinpanoja ovat jasmiini, ylang-ylang, oranssi blossom ja tuberose, jossa musky santelipuu perustaa. Minulle se's vähän jauhemaista, mutta ei "vanha lady" tavalla, vain todella kaunis ja tyylikäs.

Se ei ehkä ole ainutlaatuisuus aiemmin Chanel tuoksuja, mutta jos sinä'uudelleen valkoinen kukka henkilö, mielestäni sinä'tule siihen!

Mistä ostaa: Nordström & # x2022; Sephora & # x2022; Hudson's Bay " Saks Fifth Avenu & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Harrods & # x2022; kanava

Marc Jacobs Eye-Conic Multi-Finish luomiväri paletti

Marc Jacobs Beauty vain lopetti kaikki nykyiset luomivärit ja korvaa ne upeilla uusilla Eye-Conic Multi-Finish luomiväripaletteilla. Jokainen sisältää seitsemän sävyä neljässä viimeistelyssä, jotka ovat Marcin kankaiden innoittamana'viimeisin kokoelma: matta sametti; hohtava satiini; hieno silkki; ja metallilamelle.

Valittavissa on kuusi värillistä harmoniaa. Ensimmäisessä valokuvassa Glambition antaa sinulle kokeillut ja tosi bronzy neutraalit, kun taas Scandalust on samanlainen mutta lämpimämpi, ja yllätys on hehkua. Smartorial ja Frivoluxe ovat kaikki blues ja violetit. Sitten siellä's Provocouture, joka yhdistää luumut ja magentat; ja Edgitorial, jolla on kulta ja syvä vihreä. 

Rakenne on super-voinen, ja verrattuna vanhoihin varjoihin, värien voitto on uskomattoman voimakasta. Niin paljon, että sinä'Sinun on ehkä sopeuduttava sovellustekniikkaan, jos olet'käytettiin vähemmän pigmentointiin.

Mutta minä haluaisin't sanoa, että nämä ovat vain ihmisille, jotka pitävät rohkeat silmät. He voivat helposti mennä hienovaraisesti, ja niin kauniisti valittujen värikomponenttien kanssa, voit vain't menemään väärin!

Mistä ostaa: Sephora & # x2022; Marc Jacobs

Giorgio Armani Ecstasy Shine huulipuna

Joka syksy, siellä's yksi huulipunan laukaisu, joka erottuu, ja tänä vuonna se's Giorgio Armani Ecstasy Shine huulipuna. Tämä on formulaatio, joka antaa sinulle huulipunan pigmentaation, jossa on balsamia ja kiillon kiilto. 

On 21 sävyä, ja yritin kokeilla 506 Maharajaa (vasemmalla), viileäpunaisen punertava punainen; ja 300-toisto (oikealla), lämminpunaisen korallinpunainen. rakastan molempia!

Näillä on ihana painoton rakenne huulilla. Plus, kuinka kaunista on punainen pakkaus?!

Mistä ostaa: Nordström & # x2022; Sephora & # x2022; Hudson's Bay " Saks Fifth Avenu & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Barneys New York & # x2022; Bloomingdale's & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Selfridges & # x2022; Kevät ja # x2022; Giorgio Armani

Revlon Mega Multiplier Mascara

Putkimainen ripsiväri on pudonnut viime vuosina, joten minä'Olen innoissani, että Revlon päätti tulla ulos "Mega Multiplier Mascara" -mallilla. Mutta se's ei todellakaan ole vain letku kaava. Se myös kerääntyy kuituja!

Tämä tarkoittaa sitä, että saat enemmän tilavuutta kuin perinteiset putkimainen ripsivärit, joita minä'olen aina löytänyt vähän puuttuu. minä'Olen käyttänyt tätä ei-stop-ohjelmaa viimeisen kuukauden aikana ja paratiisissa't kokenut mitään tahrausta. 

Letkutekniikka on minulle välttämätöntä, koska kaikki muut pistävät RMS-kauneuden "Un" peittäen silmien ympärillä (paras ihon ihonhoito). Joten jos sinä'kokeile samaa asiaa,'d anna tämä ripsiväri laukaus!

Mistä ostaa: Amazon.com & # x2022; Amazon.ca & # x2022; Ulta & # x2022; Kohde

Lancôme Monsieur Big ripsiväri

Toinen hämmästyttävä lanka käynnistää tällä kaudella on Lancôme's Monsieur Big ripsiväri. minä'olet aina ajatellut, että Lancôme teki joitain markkinoiden parhaita ripsivärejä, eikä tämä ole poikkeus. Perinteisten (ei-putkimaisten) kaavojen osalta tämä on ehdottomasti uusi suosikki. 

Mikä tekee siitä hienon? Se ripustaa ripsiä kauniisti kermainen, joustava, jet-musta pigmentti. Harja on helppo työskennellä ja saat sekä äänenvoimakkuuden että pituuden, FAST!

Omat testini, minä didn't kokevat hilseilemisen ja vain vähäisen smudging päivän loppuun mennessä, vaikka se's epäilemättä, koska käytin sitä "Un" Cover-Upin kanssa. Jos rakastat volumizing-maskaria, voitit'olla pettynyt!

Mistä ostaa: Nordström & # x2022; Sephora & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Hudson's Bay " Ulta & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Lancômen

Nudestix-nudat kaikkialla kasvojen värissä 

Se's aina hyvä olla monikäyttöinen väri sinun käsilaukussa, jota voidaan käyttää hyppysellinen huulet, kannet ja posket. Seuraa jalanjälkiä Bite Beauty's Multistick (tarkasteltu tässä) on Nudestix's Nudit koko kasvot. 

Toisella puolella on väri, ja toisella on sisäänrakennettu harja sekoittamiseen (vaikka sinäkin'd on huolehdittava siitä, että se on erittäin puhdas!). Valittavissa on kaksi sävyjä: Bronze + Glow ja Mattes. 

Yritin jokaista. Illumi-tuhma on hämmästyttävä helmiäinen hohde, kun taas Bare Back on yleisesti mairitteleva, hilpeä alastomainen nude. Ne'on todella helppo sekoittaa ja käyttää pitkään.

Mistä ostaa: Sephora & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Ulta & # x2022; Bloomingdale's

Phyto Phytomillesime kauneus keskittyy

Yksi niistä asioista, joita Danilo opetti minulle, oli, että ruiskutettavat kosteuttavat tuotteet voivat välittömästi muuttaa hiuksiaan ja käynnistää ne uudelleen. phyto's uusi Phytomillesime Beauty Concentrate tekee juuri tämän, 95% luonnollisista ainesosista!

Tämä on monikäyttöinen jättöhoito, joka hydrates, boosts shine, minimoi kihara ja tekee muotoilusta helpompaa. Jos värjätät hiuksiasi, se suojaa myös haalistumiselta.

minä'Usein tällaiset tuotteet olivat usein liian raskaita / rasvaisia ​​suorille hiuksille, mutta ei tätä. Se'on todella kevyt! minä'Olen käyttänyt sitä sen jälkeen, kun hiukseni on ilmakuivattu, ja se auttaa sitä näyttämään sileämmäksi ja kiillotettuna. Se'S on myös hienoa päivittää tyylisi ennen menoa.

Mistä ostaa: Kauneus Asiantuntija & # x2022; HQhair & # x2022; Kauneus Boutique & # x2022; phyto

Maybelline SuperStay Matte Ink

Jos tarvitset huulet väriä vakavalla pysyvällä teholla, älä katso enää kuin Maybelline's SuperStay Matte Ink. Tämä on mattapintainen nestemäinen huulipuna, joka menee kermanväriseksi ja kestää noin 10 minuuttia täysin kuivua alas ja asettaa. Sen jälkeen se ei siirry "HOURS" -kenttään!

Kätevä kärki helpottaa tarkkaa soveltamista Cupidin ympärillä's keula, joka on niin tärkeä väreillä tämän elinvoimainen. Voit valita 10; Yritin 45 Escapist (vas.), Goton mustetta marja, ja 25 sankaritar (oikealla), tomaatti punainen. Molemmat ovat erittäin rohkeita, mutta jos pyyhkäisät huulesi ennen kuin ne asetetaan, ne kaksinkertaistuvat hienommiksi huulten tahroiksi. 

Muista vain, että sinä'Tarvitset öljypohjaisen meikin poiston 'emmekä, tämä tavara on teollinen vahvuus!

Mistä ostaa: Amazon.com & # x2022; Ulta & # x2022; Well.ca & # x2022; Target & # x2022; Walmart

Bite Kauneus Amuse Bouche Liquified Lipstick

Jos kermainen viimeistely on enemmän sinun, niin minä'd mennä Bite Beauty's Amuse Bouche Liquified Lipstick. Nämä ovat täysipintaisia, korkeapigmenttisiä nestemäisiä huulipunat, joissa on satinyhihto. Ja mainitsinko he'uudelleen kermainen? Joten, niin kermainen.

On 18 sävyä, jotka vaihtelevat pinkeistä (ylhäältä) alastuksiin (keski) ja appelsiineihin ja punaisiin (alhaalta). Uskon, että kaava toimii parhaiten klassisissa pinkeissä ja punaisissa; Löysin, että alaston ja fluorin sävyt näyttivät olevan raskas / goopy. Minun kaksi lehteä ovat Mix, pukeutuva kuuma pinkki, ja Candied, ahdistunut punainen.

Huomaa, että sauva on't yhtä tarkka kuin Maybelline's, ja se tallettaa paljon tuotetta, joten odota jonkin aikaa täydentävää sovellusta. Sinun tarvitsee myös pyyhkiä, koska se voi liikkua ja saada hampaita! 

Mutta jos sinä'ovat valmiita käsittelemään korkeamman huollon huulipunaa, tietävät, että nesteytysaste on pois kaavioista. Joten nämä ovat hämmästyttäviä kylmällä säällä!

Mistä ostaa: Sephora

Kenzo World Eau de Parfum

Toinen hajuvesi-laukaisu, joka sai SILMÄEN tänä syksynä (hehe), oli Kenzo World Eau de Parfum. Rakastan silmiään, joten minä'm pakkomielle tämän pullon kanssa ("ripset" ovat korkki!). 

Tähti on Ambroxan (keltainen), vaikka se alkaa hyvin hedelmäinen-kukka kiitos vadelman, pioni ja jasmiini. Pidän siitä paremmin muutaman minuutin kuluttua, kun se tulee vähemmän makeaksi ja aistillisemmaksi.

Haluaisin, että he tekivät jotain enemmän avant-gardea menemään pulloon ja hulluun kaupalliseen, mutta kaiken kaikkiaan'ihana talven tuoksu.

Mistä ostaa: Sephora & # x2022; Hudson's Bay " Bloomingdale's & # x2022; Escentual

Sisleyn Instant Éclat Instant Glow Primer

minä'm aina alhaisen silikonipohjamaalin etsimiseksi, ja Sisley Instant Éclat Instant Glow Primer on viimeisin löytöni.

Tämä on valaiseva aluke, jota voit käyttää muutamilla eri tavoilla: all-over-meikki, joka parantaa säteilyäsi; sekoitetaan säätiösi tai sävytetty kosteusvoide; tai kasvosi korkeille tasoille hämmentävä vaikutus.

Se tuntuu painoltaan iholta, ja ottaa valon kauniisti, näkymättömältä tai kirkkaalta.

Mistä ostaa: Nordström & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Selfridges

bkr Spiked vesipullo

Tiesitkö, että bkr'rakastetut vesipullot tulevat nyt Spiked-muotoon? Piikit voittivat't satuttaa sinua kuitenkin, koska holkki on valmistettu pehmeästä (mutta kestävästä) silikonista. 

Se suojaa BPA-vapaasta lasipullosta rikkoutumasta, ja molemmat voidaan heittää astianpesukoneeseen, ei ole mitään ongelmaa. Tiedät, että haluat yhden!

Mistä ostaa: Nordström & # x2022; Sephora & # x2022; Saks Fifth Avenu & # x2022; Well.ca & # x2022; Shopbop & # x2022; Pyörivät & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Kevät ja # x2022; Selfridges & # x2022; Murale

Chanel Rouge Allure Ink

Viimeinen huuliharppu kertoo sinulle. Sävy (158 Highway, yhdessä 156 Lost) on uusi ja osa Chanel'syksy / talvi kokoelma. Mutta itse tuote on "Rouge Allure Ink"'en ajattele'olen puhunut vielä!

Se on matta nestemäinen huulen väri, mutta a valoisa matta. Toisin kuin Maybelline's, tekstuuri on nestemäinen, ja se mahdollistaa joidenkin luonnollisten huulipunasi peekin läpi. Se'myös kuivumatonta. Kaikista nestemäisistä huulipunista'Olen yrittänyt, tämä on selvästi helpoin käyttää.

Kaikissa on 10 sävyä. Rakastan 158 Highwayn persikkaystä, ja ostin myös 142 Créatifia (koralli) muutama kuukausi sitten. voin't sanoa tarpeeksi hyviä asioita!

Mistä ostaa: Nordström & # x2022; Hudson's Bay " Neiman Marcus & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Harrods & # x2022; kanava

Kosmetiikka Bye Bye Under Eye Full Coverage Anti-Aging vedenpitävä peite

Ja lopullinen tuote Haluan ilmoittaa teille on It kosmetiikka Bye Bye silmällä täydellinen kattava anti-ikääntyminen vedenpitävä Concealer. Ne teistä Yhdysvalloissa saattavat jo tuntea sen, mutta täällä Kanadassa brändi on JUST purettu (Sephorassa). Jos kysyt minulta, tämä on tuote, jota yritetään kokeilla!

Se on täysin kattava, ei kuivuva, vedenpitävä peitevoide, joka voi kattaa ihon huolta. Tämä sopii tummille piireille, akneharsolle, sinä nimit sen. Koska se's niin voimakkaasti pigmentoituna, että pienin ikivihreä menee pitkälle. 

Se tulee kuuteen sävyyn; juuri nyt'Olen vähän parkitettu, joten minä'm pukeutunut Medium. Valo on hyvin kevyt, joten odotan, että niitä on sekoitettava talvella. 

Henkilökohtaisesti, minä rakastan tätä piilopaikkaa, jota teen Japanin huuliharjalla ja joka on kevyempi peittoalueella kaikkialla muualla. Mielestäni tämä antaa paljon luonnollisemman ihon viimeistelyn! 

Mistä ostaa: Sephora & # x2022; Ulta & # x2022; Amazon.com

johtopäätös

Niinpä sinä olet se kaikki hämmästyttävät kauneuden laukaisut, jotka rullaavat laatikoita syksyyn.

Jos minun täytyi kaventaa niitä ehdottomiin suosikkeihini, he olisivat RMS Beauty -valaisimet, Revlon-ripsiväri, Phyto-spray, Chanel-tahra ja It Cosmetics -suoja. Että'mitä's suurella pyörimisnopeudella Chez Moi juuri nyt!

Mitä's suosikki uusi kauneus tuote viime aikoina?

1. Caudalie Ranskan Kiss Sävytetty huulirasva 2. RMS Beauty Luminizer X Quad 3. Chanel Gabrielle Eau de Parfum | 4. Marc Jacobs Eye-Conic Multi-Finish luomiväri paletti 5. Giorgio Armani Ecstasy Shine huulipuna 6. Revlon Mega -kerroksen ripsiväri 7. Lancôme Monsieur Big Mascara 8. Nudestix-alastomiehet ympäri kasvot 9. Phyto Phytomillesime kauneus keskittyy 10. Maybelline SuperStay Matte Ink | 11. Bite Beauty Amuse Bouche Liquified huulipuna 12. Kenzo World Eau de Parfum | 13. Sisley Instant Éclat Instant Glow Primer 14. bkr Spiked vesipullo 15. Chanel Rouge Allure Ink | 16. Se Kosmetiikka Bye Bye Under Eye Full Coverage Anti-Aging vedenpitävä peite

Leave A Comment

− 1 = 6