6 parasta Frizz-Fighting hiusöljyä

Muotiviikolla kiitotien näyttävät paljon erilaisia ​​hiuksia, mutta pehmeät aallot DKNY: ssä olivat täysin fave. Mallien yleinen rakenne, loisto ja sileys, lukot ovat mitä pyrin saavuttamaan päivittäin ... mutta minä jotenkin epäonnistuvat epätoivoisesti, ellei sitä ole's erityinen tilaisuus, en kieltäydy kuluttaa yli 10 (okei, viisi) minuuttia puhalluskuivalla kädessäni.

Olen enemmän ilmakuivaa tyttöä, mikä tarkoittaa, että olen aina etsimässä tuotetta, jota voin sileästi kosteisiin hiuksiin ja mennä. Mousses, geelit (rapeat kiharat, kuka tahansa?), Jauheet ja suihkeet: Olen yrittänyt heitä kaikkia, mutta palaa edelleen supertähtiöljyyn. Se on todella hauskaa hieno hiukseni, kun haluan mennä au naturel, ja se myös kallistaa kun purra luodin ja sitoudun antamaan itselleni rypistyä. Rakastan myös öljyjen tasaamista kuiville hiuksille peittämään halkeamia ja haureita haudoja, kun olen ajon aikana.

Mutta vuosien mittaan eri hiusten öljytuotteita, olen tullut erittäin ankara kriitikko. Odotan paljon näistä vauvoista! Että'siksi olen iloinen kuudesta kertomuksesta, joka teki leikkauksen ... ja hiukseni näyttävät paremmilta kuin koskaan! Luottamus.

TUOTE:

LUPAUS:

TESTI-ASEMA:

TUOMIO:

OSTA SE


TUOTE: Live Clean Exotic Nectar Argan-öljyn hoito
LUPAUS: Tämä silikoni-, parabeeni-, ftalaatti- ja fosfaattivapaa kaava korjaa vaurion, palauttaa kiiltoa ja loistaa ja torjuu kosteuden vaikutukset 100-prosenttisella puhtaalla argan-öljyllä, rypäleensiemenöljyllä ja oliiviöljyllä.
TESTI-ASEMA: Rakastan sitä, että tämä on luonnollista ja tehty kestävillä kasvinosista. Kirkas öljy tuoksuu hyvin ja teki hiukseni pehmeän ja kiiltävän.
TUOMIO: Loistava luonnollinen hiusvoiteluhinta edullisessa hintapisteessä.
OSTA SE: At Well.ca 13,39 dollaria. (Ilmainen toimitus Kanadassa ilman minimitilausta!)

TUOTE:

LUPAUS:

TESTI-ASEMA:

TUOMIO:

OSTA SE

TUOTE:

LUPAUS:

TESTI-ASEMA:

TUOMIO:

OSTA SE

TUOTE: Matriisin kokonaistulos Silk Wonder Smoothing Oil
LUPAUS: Tämä erittäin kevyt kaava imeytyy välittömästi ja käyttää sheavahua ja oliiviöljyä taisteluun, kunnossa ja palauttaa loistaa ja sileäksi.
TESTI-ASEMA: Tällä on voimakkaampi tuoksu, jota en tehnyt't nauttivat yhtä paljon kuin muut, mutta muodostavat sen loisteessa. Hiukseni olivat tyylikkäitä ja haalistumattomia koko päivän ja rakastin sitä'älä jätä rasvaista jäännöstä.
TUOMIO: Tämä puolivälissä oleva tuote on erinomainen kääpiöiden kitkemiseksi ja lisäämiseksi.
OSTA SE: Salongeissa $ 15 tai matrixcanada.ca.

TUOTE:

LUPAUS:

TESTI-ASEMA:

TUOMIO:

OSTA SE

Elizabeth Oborne on Vancouver-pohjainen kirjailija ja kokonaisvaltainen ravitsemusterapeutti. Seuraa häntä Twitterissä: @elizabethedits.

Kerro meille:

Oletko koskaan kokeillut hiusöljyä?

Mitä's teidän fave haukkumetsä?

Onko sinulla muita vinkkejä silkkimäisten sileiden lukkojen saamiseen?

Leave A Comment

+ 87 = 93