3LAB: n Aqua BB on lähes täydellinen tyynyn kompakti

Tyynyn kompaktit ovat menossa valtavirtaan! 

Sinä'olen todennäköisesti kuullut paljon näistä päivistä Koreasta'uusimmat ottavat säätiön. Mitä's tyyny kompakti? Ajattele sitä BB-kermana kompaktissa muodossa, jossa meikki on poistettu pomppulinjan läpi ja sitä käytetään puristetulla sienen applikaattorilla.

Lancôme aikoo esitellä ensi kuussa (pysy kuulolla siitä!), Mutta toistaiseksi tuotemerkit, jotka tarjoavat tyynyn tiivisteitä, ovat olleet Korean tuontia. Ajattele Holika Holika, jonka pehmuste olen jo jakanut ajatukseni täällä, tai AmorePacific, jonka tyyny I'm noin saada minun kuuma pikku kädet (tarkastelu tulossa pian!).

Tänään aion tuoda ajatuksiani 3LAB: lle, amerikkalaiselle brändille, jonka korealainen syntynyt yrittäjä on luonut. (Joten se silti on kiltti koreaksi, eikö?) 

Tämä on heidän Aqua BB:

Sisällä saat kompakti ja ylimääräinen täyttö. Mikä varmasti tekee $ 95 hintalappu hieman helpommin sulattaa! Pohjimmiltaan sinä'saada kaksi perusta yhdessä paketissa.

Nyt, anna nyt's tutkia kompakti itse:

Kun avaat sen, se on's samaa kauppaa kuin muiden tyynyjen tiivisteiden kanssa. Saat tasainen, pyöreä sienen applikaattori ... ja jos sinä'se on puhdas kummajainen, se voi häiritä sinua, että se alkaa saada kaikki grungey-näköinen heti, kun käytät sitä. Kuten tämä:

Kun nostat pienen sienestä pidikkeen, tämä on mitä's sisällä ja missä todellinen meikki tulee ulos:

Kun avaat sen ensimmäisen kerran, sieni (tai "tyyny") voitti't on kyllästynyt meikkiin ... se vain saa näin, kun painat sitä applikaattorilla, sormilla tai harjalla.

Swatch aika! Tämä 3LAB-tyyny tulee kolmeen sävyyn Light, Medium ja Dark & ​​# x2014; tämä on Medium.

Kuten näette, se's ei ole ihanteellinen ottelu ihon sävyyn. Keskipitkä, ei väliä mitä meikkibrändi ei koskaan ole paras sävyä. minä'd luultavasti paranee Valon sävyssä, vaikka kuulin sen's hyvin valo Valo (hehe), siis aavemaisen valkaisevalla puolella. Tämä tuntuu olevan yhteinen teema Korean meikillä, esimerkiksi se oli iso valitus, joka minulla oli Holika Holikan tyynystä. 

Joten toivon, että 3LAB: lla oli väri vaihtoehto välillä Medium (liian tumma) ja Light (todennäköisesti liian kevyt?). Tämä on tärkein ongelma siitä, mikä on muuten erittäin hyvä tyyny kompakti.

Mitä tulee tekstuuriin, se on GREAT. minä'en ymmärrä, miten jotkut kuvaavat sitä "liian tuuaksi", koska minulle kuivuminen on erinomainen, voit't tuntuu jopa tätä kamaa iholla. Tästä huolimatta näyttää siltä, ​​että annat sinulle jonkin verran mukavaa hydraatiota samaan tapaan kuin minusta tuntuu kuin saan luotettavasta HydrExtremestä (luultavasti ruusuvedestä ja glyseriinistä tässä). Se sisältää myös peptidien kuormituksen, joten voit myös käyttää anti-aging-hyötyä. Voi ja se's myös mineraalinen SPF 40!

Tässä's täydellinen aineosaluettelo:

Cyclopentasiloxane, Rosa Centifolia Kukka Vesi, vesi, butyleeniglykoli, butyyloktyylisalisylaatti, PEG-10-dimetikoni, trimetyylisiloksisilikaatti, Lactobacillus Ferment, dimetikoni, natrium-PCA, glyseriini, alumiini, trisiloksaani, glyseroeti 26, / 15 Dimetikon, trietoksikaprylyylisilaani, hydrolysoitu vehnäproteiini / PVP-poikkipolymeeri, hydroksyloidut vehnän proteiini / PVP-crosspolymeeri, hydroksyloidut vehnäproteiini / PVP-crosspolymeeri, polypeptidi, Polysorbaatti 20, 1,2-heksaanidioli, caprylyyliglykoli, dinatrium-EDTA, fenoksietanoli, Citrus Aurantium Dulcis -öljy, Lavandula Angustifolia -öljy - Katso lisää osoitteesta: http://www.murale.ca/13374-3LAB_3Lab-Aqua-BB Aspx # sthash.TXYHDv8z.dpuf

Kattavuus on silkkaa. Kaikki satunnaiset epätäydellisyydet tai viat, sinä'll ehdottomasti täytyy käyttää peitevoide, joka doesn't häiritse minua, koska olen aina mieluummin selkeä ihon pohja. Se on hieman rakennettavia, mutta minusta on paljon helpompi työskennellä kupuisella pohjalla harjan sijaan hankala / kömpelö litteä sieni.

Tässä's 3LAB-tyynyn vertailu yksin ja sitten muilla meikkeillä. 

Vasemmalla, ilman edes mitään peitevoidetta, Medium doesn't tehdä hyvää työtä peittääkseni punoitukseni "erityisen tärkeäksi leuka-alueella. Minusta se on's yleensä kunhan yritän perustuksia, jotka ovat murto liian tumma. 

Mutta sitten oikealla, kun lisään peitevoide plus silmämeikki, punastua ja huulipuna, sinä don't todellakaan huomaa leuka väri ristiriita enää. Mielestäni tulee kesäisin, kun minulla on hieman enemmän väriä, tämä on todennäköisesti kunnossa.

Bottom Line

Rehellisesti, väri-ottelu on ainoa "väärä" asia 3LAB Aqua BB: n kanssa, niin pitkälle kuin minä'm. Se's kaunis tuntuma ja viimeistely, on upeita ainesosia ja rakastan sitä aurinkovoidetta isn't kemiallinen.

Jos iho on joko kevyempi tai tummempi kuin minun, niin se voisi todella auttaa sinua!

Mistä ostaa

Etsi 3LAB Aqua BB osoitteessa:

  • Kanada: Murale, Hudson's Bay
  • USA: Barneys New York, Net-a-Porter, Dermstore, Amazon.com

Ota kantaa

Oletko kokeillut 3LAB Aqua BB: tä? Mitä's suosikki tyyny kompakti?

Leave A Comment

− 2 = 1