16 parhaista kauneuden lahjavideoista teini-ikäisille ja tweenille

Teinit ja tweens ovat hankalia ostaa! Jos sinulla on yksi elämässäsi ja arena'Varmista, mitä hän'd like, kauneudenhoitotuotteet ovat usein turvallinen panos, varsinkin kun ne tulevat tuotemerkkejä kuten Sephora, Victoria's Secret, H & M tai Forever 21.

Ajattele: ihonhoitotuotteet, tuoreet tuoksut, pelkkä meikki ja ihastuttavasti pakattu huulirasva (koska jokainen tarvitsee huulirasvaa). Täältä löytyvät täältä 16 parasta lahjakahtaa...

Kauneus lahjapakkaukset teini-ikäisille ja tweens-käyttäjille Napsauta kauppaan:

 1. Topshop: Tämän putken Lip Creamin pisteet ovat ihastuttavia, samoin kuin sen kirkkaan vaaleanpunainen sävy.
 2. Tony Moly: Puhuminen ihanasta ... tämä huulimainen huulirasva on kaikkein hienoin asia.
 3. Ikuisesti 21: Compact Mirror, joka sanoo: "Hei." Se'täydellinen, ei?
 4. H & M: Oletko kuullut? Scrunchies ovat palanneet! Polka-dot yksi on sooo '80s.
 5. Clarisonic: Hanki hyvät ihon tottumukset menossa (tai auttaa ongelma iho) kanssa Mia 2, saatavilla rajoitetun ajan suunnittelussa myöhään graffiti taiteilija Keith Haring.
 6. Suudella: Nolla-taitoja tarvitaan tämän automaattisen hiusraijerin käyttämiseen. Se tekee vakavasti kaiken työn ja nopeasti. Nero!
 7. Sephora-kokoelma: Mukana elokuvan kanssa's Jem ja Hologrammien huulitiiviste, jossa on nestemäiset huulipunat elävästi mattapintaisilla sävyillä.
 8. Todelliset tekniikat: Jos hän's vain päästä makeup, tämä Deluxe lahja sarja viisi harjat tulevat kätevä.
 9. Sephora-kokoelma: Kissat, leopardipainatus ja ruusu kulta ... Uskon, että tämä univormus punkilla kaikki laatikot. 
 10. Marc Jacobs: Daisy Rollerball Triossa on alkuperäinen Daisy, Eau So Fresh ja Daisy Dream. Kaikki sopivasti tuoreita, kevyitä ja naisellisia.
 11. Kaava X: Kaikki mitä hän tarvitsee kauniisiin kynsiin on System Goessa, kannettava sarja, jossa on kynsilakka, pohjamaali, kynsiviiva ja päällys.
 12. Victoria's Secret Pink: Tilava matkakotelo on kaikkien kauneuden perusedellytys. 
 13. Boscia: Multi-Masking Medley sisältää neljä kasvonsuojaa kaikille ihotyypeille. Hän voi sekoittua, jakaa tai jakaa ystäviensä kanssa.
 14. olemus: Suosittelen aina tätä makeup-laatikkoa (joka tulee Bright, Nude, Matte ja Smoky) makeup aloittelijoille.
 15. Conair: Sen sijaan, että taistelisit hauskaa muotoilutuotteilla, Ultimate Brush tunnustaa sen vapauttamalla hoito-ionit suoraan hiuksiin. Se toimii!
 16. Dermalogica: Teini-ikäisille, joilla on ongelma iho, Clear Start Kit on intro kasvaneeseen ihonhoitoon. Se sisältää täydellisen hoidon, joka on vähemmän ärsyttävä kuin tavalliset apteekkituotteet.

Mitä's suosikki kauneuden lahja teini-ikäisille ja tweens?

Leave A Comment

26 − = 23