Varuna Mudra – Slik gjør du trinn og fordeler Stiler på livet

Det er mange utallige skatter i vår indiske mytologi. Det gamle India har gitt oss mange dyrebare ting og eiendeler som vi, hvis skatt godt, kan gi oss et sunt liv og framtid fremover, ikke bare for oss, men for de kommende generasjonene. En av slike verdifulle gave er mudra eller yoga. Hva mener vi med mudra? Mudra er for det meste en hånd med fingerbevis der vi må kommunisere våre indre kroppsaktiviteter gjennom fingrene eller kroppens bevegelser. Det som gjør det er at det i sin tur sender signaler til kroppen vår, og i lang tid har det virkelig positive fordeler ved å helbrede kroppen vår for fremtiden.

Varuna Mudra betyr trinn og fordeler

Betydningen av Varuna Mudra:

La oss først begynne med betydningen av varuna mudra er en vitenskap om sunn kommunikasjon. Varun mudra er forbundet med mental klarhet. Det er også populært kjent som Jal Vardhak Mudra. Det er basert på et enkelt prinsipp at kommunikasjon er svært viktig for din livsstil. Du må kommunisere klart og fort for å oppnå et sunt og fruktbart liv. Og det er hva Varuna Mudra tar vare på. Annet enn denne varuna mudra har også andre helsemessige fordeler. Det er også kjent å balansere vannelementet i kroppen. vann er en svært viktig ingrediens, og du må være helt klar over at hvis du har tilstrekkelig vanninnhold i kroppen din, er halvdelen av livet ditt lett. Dermed tar Varuna Mudra seg av det samme.

Se mer: Abhaya Mudra fordeler

Varun Mudra

Slik utfører du Varuna Mudra:

Siden vaunt mudra er en så stor mudra, må vi spesifisere i detaljer som hvordan du skal gjøre varuna mudra og få ekspertise på det.

Nedenfor er noen av de angitte trinnene i detaljer som hvordan du skal gjøre varuna mudra.

1. Sitt i en lotus eller veldig lett, halv sitte stilling. Den første tilstanden til enhver mudraøvelse er komfort. Du må være i en behagelig posisjon for å gjøre denne øvelsen. Neste foreslår jeg at du sitter på mat eller på lys teppe. Dette skyldes at mange treningseksperter og diettister har antydet at du ikke bør sitte på bare gulv. Bare gulv avgir og bringer ut en stråling som ikke er god og sunn mens du gjør mudra. Du kan holde øynene åpne eller lukkede etter ønske. Lukkede øyne garanterer definitivt mer konsentrasjon.

2. Kombiner tuppene og fingerfingeren sammen. Ja det er det. er det ikke så lett å gjøre denne mudraen. Noen mudra er veldig komplekse å gjøre. De tar tid å forstå og deretter få ekspertise på trinnene. Det kan være ganger når du kanskje glemmer trinnene. Men denne er veldig enklere. Det er ingen sjanser til å glemme trinnene i denne mudraen.

Se mer: Merudanda Mudra Pranayama

Varana Mudra Fordeler:

Nå er det her når vi må diskutere fordelene med varuna mudra i detaljer. Når du har utallige fordeler med en enkelt ting, er det bare folk som er interessert. Tross alt tror du kanskje at siden denne mudraen er så lett å gjøre, kan det ikke være så gunstig. Men det er.

Nedenfor er noen av de opptjent store fordelene ved Varun Mudra:

1. Det hjelper deg med å oppnå en klar og sterk kommunikasjonskanal.
2. Det balanserer vanninnholdet i kroppen din ved å aktivere væskesirkulasjonen gjennom kroppen din.
3. Det bidrar til å gjenopplive dehydrerte celler, vev og andre leddbånd i kroppen.
4. Det bringer en glans og glød i ansiktet.
5. Det hjelper også med å overvinne tørrheten i munnen.

Se mer: Adimudra

Når og hvor mye bør du gjøre det?

Varun mudra bør praktiseres 3-5 ganger om dagen. Det er ingen slik spesifikk timing for når du skal gjøre denne mudraen. Du kan gjøre det når som helst når du ønsker det.

Leave A Comment

71 − 69 =