Varm oljemassasje for hårvekst | Stiler på livet

Med økende forurensning står flere og flere mennesker overfor vanskeligheter der kroppen, huden og håret er bekymret. Til dette legges til daglig arbeidsstress som gjør ting verre og fører til alle de flere problemene. De høye nivåene av interne og eksterne faktorer fører til hårbrudd og hår faller som en felles utfordring å håndtere. Det har vært ekstreme tilfeller hvor folk har opplevd skallethet på grunn av dette.

Varmt Oil Massage For Hair Growth

På den annen side er det forskjellige gaver som Mother Nature har gitt oss. Fra en stund har vi begynt å ignorere fordelene med disse gaver. For hår har vi begynt å ignorere fordelene som oljen har. Denne veiledningen nedenfor vil fortelle deg hvordan du trekker fordelene av olje for å stoppe håret faller og ha sunt hår.

Se mer: Rosemary Oil For Hair Growth

Varm oljemassasje for hårvekst.

En god varm oljemassasje bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen til hårsekkene og hodebunnen. Dette bidrar til riktig funksjon og bedre næring. Det gir også smøring på strenger som beskytter dem og reduserer skaden.

Varm oljemassasje for hårvekst | Stiler på livet

Prosedyren og tipsene:

Det er en spesifikk måte hvor håret skal oljeres for maksimal fordel for trådene. Sjekk hvordan:

1. Søknaden skal gjøres på en slik måte at det er riktig eksponering for hodebunnen. Hovedområdet som trenger fuktighet for sunne resultater er hårrøttene. Dette vil definitivt legge til skjønnhet til strengene.

2. Varm oljen litt før påføring. Dette er langt mer gunstig enn vanlig olje.

3. Du kan enten bruke fingertuppene til forsiktig å bruke den varme oljen på hodebunnen og massere den, ellers ta en ren bomullsboll, dypp den i væsken og bruk den. Men uansett hva som er tilfelle, må du sørge for at du ikke overdriver massasje og ikke vær grov, da det vil føre til hårbrudd som du ikke vil ha.

4. Gi det en gang til hodebunnen for å absorbere fordelen av varm olje. Hvis du har en tidsbegrensning, må du bruke den varme oljen 1-2 timer før du shampooer. Hvis ikke, så hold oljen i hodebunnen for en natt. Dette vil gi håret røtter tid til å ta maksimal næring fra oljen.

5. Pass på at du holder håret dekket med en dusjhette. Dette vil unngå støv eller smussoppbygging på håret og hodebunnen.

6. Bruk kun god olje av høy kvalitet for best resultat. Prøv også å kjøpe produkter som har 100 prosent naturlige ingredienser eller en enkel kokosnøttolje.

Se mer: Vodka Hair Treatment

Slik oppvarmer du oljen?

Ikke varm opp oljen direkte på flammen, dette vil ødelegge de ernæringsmessige fordelene av væsken og gir deg ikke resultater som du ønsker. På den annen side, ta en bolle med varmt vann og til dette tilsett en annen liten bolle med oljen i ca 5 minutter. Dette vil varme oljen perfekt og klar til bruk for en varm oljemassasje.

Oljer som kan brukes:

Det er bare noen spesifikke oljer som kan brukes til en varm olje massasje på håret. Disse inkluderer følgende:

Oliven olje:

Varm oljemassasje for hårvekst | Stiler på livet

Dette er en av de beste oljene som har anti bakterielle og anti soppegenskaper. Det nærer hår og forbedrer hårveksten. Det er kjent å øke hårstyrken og elastisiteten. For total hodebunnshelse er dette perfekt olje.

Mandel olje:

Varm oljemassasje for hårvekst | Stiler på livet

Vitamin E i denne væsken er perfekt for hårstyrke, glans, tykkelse og lengde. Det gir også næring til hårstrengene.

Se mer: Mat for sunt hår og hodebunn

Kokosolje:

Varm oljemassasje for hårvekst | Stiler på livet

Den kondisjonerende og nærende egenskapene til denne væsken er uforlignelig. Det hjelper også med å rense hodebunnen og perfekt for varm oljemassasje. Det er lett tilgjengelig og rimelig på lommen også.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

− 9 = 1