V Star Bra Typer I India – Vår Best 9 Med Bilder

Det er mange produsenter av kvinneklær over hele verden. Så søster av V Guard ble lansert i 1995 i India av Sheela Kochouseph kone til Kochouseph Chittilappilly formann for V-Guard. V-Star kreasjoner lanserte klær av kvinner under varemerket Vanessa. Vanessa er samling av vester, truser og koffert. Som år går forbi V-Star introduserte indre slitasje for unge som Lille Valero og Little Vanessa i 2012. I 2013 lanserte nye samlinger av leggings også.

Det er mye samling i VStar merkevare bh typer. Hver samling har sin egen unike design. Noen av samlinger er som følger.

Ulike typer V Star Bras tilgjengelig i India med bilder:

1. Alissa-VBP:

Alissa-VBP

Det er en sømløs bh med tynne polstrede kopper som gir maksimal støtte. Alissa stil tilbyr dekning vil være glatt i symmetrisk form til brystene. Det er perfekt antrekk i T-skjorte modell. Det er en av de beste og passende v stjernene bras for college jenter.

2. Eleganse:

Eleganse

V star Elegance har mange samlinger i det som C & D cup, E-Cup, G-Cup og H-Cup. Hver stil i eleganse har mange stiler. Alt vil være unikt i denne designen. Den har bredere sidebånd og brede stropper. Stoff brukt i eleganse er helt bomull med subtile broderier.

Se mer: Bryst under graviditet

3. Salwar Kameez Bra:

v-star-bras3

Salwar Kameez BH gir god støtte til kvinner fordi den har to lagde støpte kopper. Det kan bli sagt som sokker. Stoff brukt til å lage salwar kameez bh er 100% strikket bomull. Bånd for kopper er veldig støttende.

4. Royale:

Royale

Vi har mange ammende bras i v stjernemerk som importeres fra utlandet. Nursing bras selv tilgjengelig i India på V-Star. V-Star samling av sykepleie bh er kjent som royale. Royale ammende bh er laget av bomull. Det er veldig fleksibelt for en ny mor å mate henne baby sulten selv i søvn. Den har to lagde kopper. Mor føler seg komfortabel ved å ha på seg dette. Dette er en av de beste v stjernene bras for gravide dame.

5. Smartie:

smartie

V-Star designet bh for jevnsporter i rimelig pris. Det vil være veldig komfort for sports kvinne. Den er helt laget av 100% Strikket bomull. Bandets band er veldig tykke. Det gjør brukerens følelse, komfort og fleksibilitet.

Se mer: Demi Cup Bras

6. glede:

glede

Siden V-Star kreasjoner merkevare har mange samlinger i den. Det har ulike stiler som Eleganse, bilde, royale, smartie etc. Likeledes er glede også et design i den. Selv om glede er også en stil blant dem. Det har mange samlinger i den. Glede samlinger er Joy C & D Cup, Joy + E-Cup, Joy + F-Cup, Joy + G-Cup og Joy + H-Cup. Selv om det er forskjellige samlinger, er alle design samme, men det kommer noen variasjoner mellom hverandre. Det gir god komfort, god støtte, stroppene er veldig brede med fire krokavslutning og har brede sideband. Den er laget med 100% overlegen kvalitet og pustende. Den er tilgjengelig gjennom nettsteder og på nettsteder via frakt.

7. Vår:

Vår

Våren kan sies en av spesiell stil i V-Star kreasjoner merke. Spesiell stil på våren er, det er en åpen åpen bh. Den er laget av helt bomull. Det vil være veldig behagelig og fleksibel. Den har en demi cup stil i den. Det stroppene er veldig brede. Den har fire kroker som kan justeres. Det er håndvaskbart.

8. Wired Padded Bra:

Wired Padded Bra

Wired polstret bh er en under kablet bh som er veldig tynn og myk. Dens komfortable polstrede kopper, stropper er elastisk trim med pen sateng for skulder. De polstrede koppene holder form selv når de ikke er slitt. Det gir jevn og symmetrisk form til brystene. Den matcher mote slitasje.

Se mer: Bra Brands i India

9. Olivia:

Olivia

Hver V-stjernehjerte har sin unike stil. Den stilen må også være fasjonabel. Så Olivia designet bh er et moderne antrekk. Dens stoff er veldig mykt og glatt. Det stroppene er bredt egnet og behagelig for brukeren. Den er tilgjengelig på alle sider og tilgjengelig i alle kjøpesentre i India.

Leave A Comment

+ 76 = 78