Underverk av Robbers Cave med bilder | Stiler på livet

Robbers Cave er en statspark som ligger i de naturskjønne, kuperte skogene i Sans Bois Mountains i sørøst Oklahoma. Tidligere kjent som Latimer State Park, mottok den sitt nåværende navn i 1936. Parken er en favoritt for barnevogner, ryttere, turgåere og utendørs elskere. Den dekker mer enn 8000 hektar land sammen med det tilstøtende dyrelivet ledelsesområdet. Parken har tre innsjøer som er perfekte for ørretfiske i sesongtid og en hyggelig båtopplevelse. Andre aktiviteter inkluderer jakt, terrengsykling, stier for turgåere og hester, sandsteinsklipper for klatring og rappellering, og høstløvvisning gir de besøkende mye å se frem til.

Beautiful Robbers Cave med bilder:

Historien om Robbers Park:

ranere cave

Området rundt parken pleide å være en jaktbane tusenvis av år siden. De tidligste innbyggerne var folk relatert til byggerne av Spiro Mounds. Outlaws var skjermet her etter borgerkrigen, spesielt Jesse James og Belle Starr.

Tryst with Nature:

Wonders of Robbers Cave-Tryst with Nature

For naturelskere er Roberts Cave en utmerket hangout for å komme seg opp, nært og personlig med den naturlige verden. Den pittoreske skjønnheten er en perfekt setting for å slappe av kropp, sinn og sjel og suge i alt som naturen har å tilby. Man kan lære mye om trær og fugler og sommerfugler med tid brukt på parken.

Se mer: Kalkstein Cave Formasjoner

Robber Caves Lake:

Wonders of Robbers Cave-Robber Caves Lake

Tre innsjøer omfatter parken - Lake Carlton, Lake Wayne Wallace og Coon Creek Lake, som ble opprettet av dammer bygget på en bekk. Lake Carlton avbildet i bildet nedenfor, tilbyr båtliv og kano utleie fasiliteter.

Robbers Cave Fall Festival:

Wonders of Robbers Cave-Robbers Cave Fall Festival

Den første årlige Roberts Cave Fall Festival ble innført i 1987. Den årlige festivalen spenner over tre dager med håndlagde kunst og håndverk av mer enn 200 kunst- og håndverkleverandører, boder med deilig mat og drikke og karnevalsritt og spill. Festivalen har også Fall Falling Cruise på en lørdag hvor hundrevis av tilpassede og restaurerte klassiske biler er på skjermen. Det er en morsom dag for både voksne og barn.

Camping på Roberts Cave:

camping at Roberts Cave

Roberts Cave State Park tilbyr campingfasiliteter som spenner fra moderne RV-steder til primitive teltsteder og ridesenter. Stier gjennom skogen gir fantastisk utsikt over en liten dal.

Se mer: Grotter med krystaller

Overnatting Fasiliteter:

Wonders of Robbers Cave-Lodging Facilities

Roberts Cave State Park har 26 losji hytter med en av dem som heter Belle Starr View Lodge etter den beryktede flyktige Belle Starr. Hytta er komplett med 20 rom og et samlingsrom mens du gir en vakker utsikt over Coon Creek Lake. Alle rommene i hytta har dobbeltsenger som kan huse fire gjester. Leashed kjæledyr er tillatt i parken og i noen av hyttene.

Turstier:

Wonders of Robbers Cave-Hiking Trails

Robbers Cave State Park i Wilbur-ton gir et dybdesporsystem for turgåere, det være seg for en vanlig turopplevelse, terrengsykling eller ridning. Det er et paradis for hestevedere med turstier som gir en fantastisk utsikt over San Bois-fjellene.

Robbers Cave:

Wonders of Robbers Cave-Robbers cave Wilburton

Robbers Cave State Park i Wilbur-ton, Oklahoma er en ideell ferie for en familie. Den har alt du kan tenke på fra hytter til piknikbord, svømmebasseng med badhus, lekeplasser for barn, minigolfbane, padlebåtutleie, ridestaller, en liten matbutikk, en restaurant på stedet og et naturssenter for å nevne Noen. Park fasiliteter er mange som gjør det til en flott lokal attraksjon og et kjent turiststed.

Se mer: Famous Sea Caves

Robbers Cave State Park:

Wonders of Robbers Cave-Robbers Cave State Park

En tur til Robbers Cave vil ikke være komplett uten å klatre i fjellene og få et glimt av hulen fra hvor parken får navnet sitt og hvor beryktede forfedre som Jesse James og Belle Starr tok avslag fra loven. Stiene som fører opp til hulen er ikke veldig anstrengende. En gang på toppen er utsikten over fjellene forfriskende og vel verdt innsatsen.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

80 + = 85