Twin Heart Meditation Techniques | Stiler på livet

Twin Heart er en kraftig meditasjonsteknikk som ble introdusert av Grand Master Choa Kok Sui på 1980-tallet. Det er kjent for sine helbredende egenskaper og også fylle utøveren med kjærlighet, kraft og lys. Det vil hjelpe deg med å oppnå en tilstand av fred og redusere all slags stress, spenninger og angst fra kroppen din. Denne typen meditasjon handler om rensing og gir et stort antall fordeler for alle. Oversikt og oppsummering av dette emnet er analysert i følgende avsnitt.

Twin hjerte meditasjon teknikker:

1. Fysisk trening:

Twin Heart Meditation Techniques | Stiler på livet

Det første trinnet til tvillinghjerte meditasjon gjør noen fysiske øvelser. Dette vil rense og forberede deg til neste nivå. Gjør det i omtrent fem minutter, så det lille gråholdige stoffet blir utvist fra kroppen. Dette vil påberope seg subtile energier og få deg alt satt til neste trinn.

Se mer: Tredje øye chakra meditasjon

2. Den guddommelige velsignelse:

tvilling heart meditationDet neste trinnet er å be og tilbede Gud for å påkalle velsignelser. Hver religion har forskjellige gder, og du får rett til å søke velsignelser fra troen til å tilhøre også. Du bør be om hjelp, beskyttelse, enhet og lykke. Med dette trinnet vil du være klar til å gjøre det tredje trinnet.

Koble din tunge til ganen:

Nå må du koble tungen din til ganen. Dette vil avslutte forbindelsen mellom de første og bakre energinivåene og auraen og begynne sirkulasjonen av energi gjennom meditasjonen. Dette trinnet er det tredje og anses som viktig for alle som praktiserer Twin Heart Meditation.

3. Bless The Earth:

Twin Heart Meditation Techniques | Stiler på livet

Deretter trykker du kronekakraa med fingrene i noen sekunder. Dette vil bidra til konsentrasjon. Du må også velsigne verden med en følelse av kjærlighet, vennlighet og generøsitet i hjertet. Prøv å føle den guddommelige energien rundt deg og snakk ord av lykke, glede, fred og harmoni.

Se mer: Lord Shiva i dyp meditasjon

4. Meditasjon:

Twin Heart Meditation Techniques | Stiler på livet

Når du er gjennom med dette, kan du begynne med meditasjonen din. Dette kan bare skje etter at kronen har blitt aktivert. Du må forestille deg et gyldent lys med hendene som går ned mot jorden og fyller det med mye kjærlighet og lys. Bless jorden med hyggelige ord også.

5. Chant Om:

Twin Heart Meditation Techniques | Stiler på livet

Nå er det tid for deg å synge Om. Vær oppmerksom på stillheten i verden rundt deg og forsiktig si om. Du kan også bruke Amen hvis du vil. Fortsett å gjøre dette i omtrent ti minutter og deretter slapp av. Ikke glem å se på kronen av hodet ditt på en mild og kjærlig måte.

6. Slip all overflødig energi:

Twin Heart Meditation Techniques | Stiler på livet

Etter at du er gjennom meditasjonen, må du frigjøre all overflødig energi. Gjør dette ved å heve begge hendene i luften med håndflatene dine utover. Frigjør energi ved å velsigne jorden med kjærlighet, fred, glede og ro i hjertet. Gjør dette i omtrent flere minutter til kroppen din er normalisert. Du kan også velsigne dine familiemedlemmer eller de du elsker også.

7. Gi takk:

Twin Heart Meditation Techniques | Stiler på livet

På slutten av alt må du takke det øverste vesen for hans åndelige veiledning og guddommelige velsignelser. Dette skal bringe slutt på Twin Heart Meditation.

Se mer: Buddhistisk meditasjon for nybegynnere

8. Fysiske øvelser og massasje:

Twin Heart Meditation Techniques | Stiler på livet

Den endelige tingen du bør gjøre i Twin Heart Meditation, masserer de ulike kroppsdelene eller gjør noen gode fysiske øvelser i omtrent fem minutter. Dette vil rense kroppen din og stimulere deg åndelig. Du vil føle deg lyse og sterke og helbredet etter dette.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

− 2 = 6