Tse Mudra For Lindre Stress – Hvordan Å Gjøre Og Fordelene

Tse Mudra å bli kvitt stress og depresjon:

Tse mudra kan overvinne problemet med stress og depresjon. Hvordan stresset er stor fare for menneskelivet vil forklare nedenfor. Noen ganger er det hovedårsaken til selvmord. Du må vite løsningen for det som er Tse mudra.

I den generelle livsstilen til dagens arbeidende befolkning er det en konstant kamp for å møte tidsfrister i tide, innlevering av oppdrag, bedre enn andre på jobben, gripende kampanjer for å tjene navn, berømmelse og penger. Også, jonglering mellom hjem og yrke for å finne en balanse er en annen utfordring. Det er helt tydelig at alle lider av en viss grad av angst og stress på grunn av alt dette. Som de sier, er det alltid overlevelsen til bare de sterkeste og bare de som kan tilpasse seg krevende livsstil og klare seg godt, vil kunne klare det godt.

Se mer: Prana Mudra Teknikk

Symptomer og tegn på stress og press:

Folk ser etter forskjellige alternativer for å frigjøre pent oppspenningen i kroppene og hjernene som: meditasjon, morgen gange, yoga, trening og stresshåndteringsklasser. Den mentale angst og stress kan manifestere seg som enten ett eller flere av følgende symptomer som:

 • Sove for lite eller for mye
 • konstant bekymringsfull og angst
 • kort temperament
 • å finne trøst i isolasjon
 • føles lett ledet
 • Raskt hjerterytme

Denne artikkelen handler om Betydningen, stillingen, trinnene og fordelene ved å gjøre Tse mudra. Les ned nedenfor for flere detaljer..

Slik gjør du Tse Mudra-trinn for å lindre stress og fordelene sine:

Tse Mudra Betydning:

Det er også kjent som tre hemmeligheter mudra eller adhi mudra. En mudra er en gest av hendene som krever at du utøver moderat press på visse spesifikke punkter i hånden for å aktivere forskjellige energibaner og chakraer i kroppen din. Dette skyldes at flere av nervene våre slår i fingrene og utøver press på disse fører til modulering av ulike områder av hjernen vår. Tse mudra er faktisk en effektiv kombinasjon av pusteteknikk og håndbevegelse.

Tse mudra fokuserer spesielt på å forbedre din psykiske helse og gjøre unna med følelser som: angst, frykt, irritasjon og sinne. Da negativiteten blir tømt ut av kroppen, hjelper det med å forbedre magnetikken og auraen.

En usunn mental status er forårsaket av ubalanse av vannelementet i kroppen. Tse mudra bidrar til å regulere vannelementet og lindringsproblemer forbundet med nyrene og blæren. Utførelse av denne teknikken anbefales av taoistiske munker.

Se mer: Hakini Mudra Meditasjon

Slik utfører du Tse Mudra-trinn:

TSE-mudra

 • For å kunne utføre Tse mudra, først og fremst, trenger du å sitte komfortabelt på en Yoga matte.
  Strekk ut armene dine og legg hendene på lårene dine.
 • Legg nå tuppen av tommelen på roten av babyfingeren din.
 • Nå, lukk knyttneve og omgir tommelen med de fire andre fingrene i hånden din.
 • Deretter lukker du øynene og puster inn sakte mens du sanger "Om". Du må holde pusten, en gang, brystet ditt er fullt oppblåst. Du kan i utgangspunktet starte med chanting Om bare en gang og til slutt fortsette å øke tellingen til 7 teller.
 • Prøv å føle vibrasjonene av Om i ørene dine.
 • Deretter puster ut sakte.
 • Åpne hendene og la alt stress og bekymringer forlate kroppen din gjennom håndflatene dine.
  Du kan utføre ovennevnte Mudra 7 til 9 ganger på en dag.

Hvor lang tid å utføre Tse Mudra for å gjenopplive stress:

Gjør det regelmessig 10 ganger per døgn for å få gode resultater eller gjenta Tse mudra-bevegelsen til du kommer til å slappe av.

Er det noen begrensning for Tse Hand Mudra:

Det er ingen begrensninger og begrensninger for Tse mudra. Det er en av de enkleste måtene å kvitte seg med stress og er ganske praktisk å utføre praktisk talt hvor som helst når som helst på dagen. Folk i alle aldre kan utføre denne mudraen og bidra til å lede et mer positivt liv.

Fordeler med Tse Mudra:

Tse hånd Mudra fordeler er som følger:

 • Tse mudra bidrar til å bekjempe angst og pent opp stress i hjernen din.
 • Det øker våkenhet og intuitivitet.
 • Det lindrer følelsen av frykt og fiasko og hjelper deg til å utføre bedre i livet.
 • Forbedrer funksjonene til nyrene og blæren.

For å oppsummere hjelper Tse mudra svært effektivt til relaksstress, noe som er en viktig medvirkende faktor for å forbedre mental helse tilstand og hjelper deg til å føle seg rolig med deg selv og dine omgivelser.

Se mer: Håndmudras for helbredelse

Hvis du vil vite i full detalj om Tse mudra, kan du referere til denne artikkelen der du vil finne en veiledning for å utføre asana og forholdsregler som skal følges for å høste de maksimale fordelene med Mudra.

Bilder Kilde: Shutterstock

Leave A Comment

82 + = 92