Trinn-trinn-prosess for å lage en Mehendi-kone hjemmefra Stiler på livet

Hvordan lage mehndi-kjegle perfekt hjemme? vil du vite prosessen og trinnene involvert i det. Mehndi gjør hjemme er veldig strålende ide. Mehndi er virkelig essensen av den indiske kulturen. Det er rik farge og en fantastisk duft har oss alle fallende for det. Det er en form for kunst som er godt verdsatt så vel som nytes. Men selv som en etablert kunstner, kan man gå galt hvis verktøyet som brukes ikke er konstruert til perfeksjon.

Den mehendi design laget kan skildre deg som en nybegynner hvis henna-keglen ikke er riktig gjort. Det er mange som bruker pinner for å lage henna design, men prosessen er ekstremt vanskelig å lære. Derfor har håndrullede mehandi-kjegler blitt brukt i årevis, for å gjøre prosessen enkel og praktisere kunsten uten å forstyrre kunstnerens hender for mye. Her gir vi trinnvis prosessen for hvordan du lager mehndi-kjegler hjemme riktig med fullkommenhet som gjorde mehndi-design mer mørkere.

Hvordan To Make Mehndi Cone

Hvordan lage Mehandi Cone trinn for trinn

Å lage henna kegler er ikke rakettvitenskap. Å følge noen få enkle trinn (og definitivt å praktisere flere ganger) kan gjøre deg perfekt.

Ting du trenger

Den første oppgaven er å samle forsyninger og verktøy du trenger:

 • Cellofan eller Flora phane eller Mylar ark. Cone making er lettere med tykkere ark.
  • Saks.
  • Klebrig tape.
  • Små gummibånd for å sikre konene.

Se mer: Matching Color Dress For Mehndi

Trinn for trinn Metode for å forberede en Mehendi Cone:

Hvordan To Make Mehndi Cone 1

Når du har alle forsyningene til disposisjon, begynner du med oppgaven ved hånden.

 1. Klipp arket i et rektangel på 6 x 7 tommer. Selv om trekantede stykker kan brukes også, er rektangler foretrukket mer på grunn av det ekstra lag av materiale som er tilveiebrakt av dem, og det samme hjelper for å forhindre eventuelle lekkasjer når de rulles inn i en kjegle.
 2. Begynn å rulle kjeglen - Alt du trenger å gjøre er å ta det øverste høyre hjørnet av rektangelet og følg ved å legge det til venstre, mot midten. Senteret av den bredere kanten av arket blir den spisse enden av kjeglen.
 3. Rulle og rulle! - Fortsett å rulle arket til du endelig danner keglen. Du kan bruke en liten pushing - trekke bevegelser for å justere lengden og bredden på kjeglen, i henhold til ditt ønske og krav.
 4. Når du kommer til enden, skift kjeglen, etterfulgt av å trekke den, for å gjøre åpningen av spissen etter ønske. Det anbefales å holde spissåpningen så liten som et pinhull. Hvis du trenger større åpninger, kan spissen klippes med en saks senere.
 5. Tape sammen! - Den lille halen av kegleenden må tapes ordentlig. La en og en halv inches fra spissen mens du tapper.
 6. Deretter skal et lite stykke tape legges rundt på spissen av kjeglen. Dette vil sikre spissen og beskytte den lille teensy-åpningen på plass. Også, det forhindrer uopphoping og eventuell utslipp av hennaen.
 7. Tape langs sømmen med omtrent en og en halv tommer stykker. Sikre på innsiden med tape også.

Hvordan lage Mehendi

Det er to måter å lage Mehendi hjemme.

1. Friske blad:

 • Hvis du planlegger å bruke Mehendi-blader, rengjør dem grundig
 • Grind dem til en pasta med lite vann
 • Pass på at pastaen ikke er klumpete eller grov
 • Den glatte pastaen kan brukes som Mehendi

2. Tørre blader eller pulver

 • Tør Mehendi-bladene i sollys og pulver dem eller bruk Market ready Mehendi Powder
 • Bland pastaen med vann og få dråper sitronsaft
 • Du kan legge til noen dråper Eucalyptusolje til blandingen for bedre resultater

Slik bruker du en Mehendi-kone for perfekt bruk:

 1. Fyll kjeglen opp til en halv eller to tredjedel av lengden med forberedt henna.
 2. Gi en vri på kjeglen, like over hennapastaen og bruk et lite gummibånd for å forsegle kjeglen.
 3. Klipp av spissen litt hvis den er for liten. Sjekk og juster, etter eget valg.
 4. For å opprettholde trykkets konsistens, må du fortsette å skyve gummibåndet nedover konuslengden.
 5. Voila! Nå har du fantastiske henna-kjegler til å vare deg i løpet av et arrangement uten å unraveling, unrolling eller utvikle store, slurvete tips.

Hvordan lage Mehendi Cone Darker

Disse enkle tipsene kan hjelpe deg med å oppnå mørkere farger Mehendi som umiddelbart kan forskjønne dine palmer:

 • Å forlate Mehendi-blandingen for å hvile over natten kan hjelpe bedre farge, som Mehendi trenger på få timer for å slippe fargestoffet.
 • Bland en del sitronsaft med tre deler sukker. Dekk denne blandingen på den påførte Mehendi ved hjelp av en bomullspute. Denne metoden sikrer at Mehendi ikke tørker ut og forblir på huden i lengre tid.
 • Å forlate Mehendi på hendene i minst 2-3 timer gjør mørkere farger
 • Når du skreller av Mehendi, utsett hendene dine for røyk av noen nelliker oppvarmet på en panne. Dette gjør også Mehendi-fargen mørk.
 • Ikke vask Mehendi med vann. I stedet bruker du kokosnøttolje for å rense restene

Se mer: Party Mehndi Designs 2016

Neste gang du planlegger å delta på et bryllup eller en tradisjonell begivenhet, kan du prøve denne enkle prosessen for å lage en Mehendi-kjegle. En perfekt laget Mehndi-kjegle er hemmeligheten til et feilfritt design på håndflatene dine. Som de sier, "Øvelse gjør deg perfekt", ikke gi opp på et enkelt forsøk. Fortsett å forsøke til du mestrer å lage en perfekt og solid Mehendi-kjegle.

Leave A Comment

50 − = 45