Topp 9 øvelser du kan gjøre i løpet av tredje trimester av graviditet

Den vanskeligste delen av en kvinnes graviditet starter så snart månedene begynner å gå forbi og hennes kropp blir tyngre og hennes sykdom blir vanlig. Hvert doktors konsultasjon inneholder et sett med øvelser som skal gjøres av moren slik at hun ikke blir syk og holder seg frisk hele tiden. Den tredje trimester graviditetsøvelsene er det viktigste trinnet for å holde seg frisk og ha en sunn baby. Gravide kvinner som trener i løpet av tredje trimester av svangerskapet, har mye fysisk helse og mentale fordeler.

ØVELSER YOU CAN DO DURING THIRD TRIMESTER

Alle legene antyder at kvinnene skal fortsette å bevege seg i løpet av tredje trimester av svangerskapet. De bør ikke fortsette å sitte eller ligge på ett sted. Kroppens bevegelse vil ha stor innvirkning på barnets trening og helse.

Vi har noen tredje trimesterøvelser som kan gjøres av gravide for å holde seg selv og deres babyer i form.

Øvelser for tredje graviditetstrimmer:

Se mer: Øvelse under graviditet

1. Varm opp:

svangerskap exercises third trimester

Det er en universell regel å varme opp kroppen før du starter noen form for trening. I tilfelle av gravide kvinner spesielt før du starter noen tredje trimester graviditet trening de bør gjøre en rask varme opp slik at de ikke skader seg eller få en muskel trekke smerte kroppen deres.

2. Vektløfting:

adigina daniki samadanam cheppu mundu - WEIGHT LIFTING

Det er ikke så muskuløst og dødelig som det høres ut. Kvinner under graviditeten kan bruke små og lette vekter til å gjøre øvelser for å holde armene sterke og i form. De kan prøve å gjøre det hver annen dag. På denne måten kan de ta en hviledag i mellom som vil hjelpe dem med å limle seg ned.

3. Cardio økter:

Øvelser You Can Do During Third Trimester - CARDIO WORKOUTS

I løpet av tredje trimester graviditet trening, er en viktig ting kardio trening. Det holder kroppen i form og passform som vil påvirke babyen på en positiv måte. Kvinner kan gjøre disse treningsøktene etter vektløftedagen, slik at de ikke gjør musklene stive.

Se mer: Prenatal øvelser Second Trimester

4. Turgåing:

adigina daniki samadanam cheppu mundu - WALKING

Øvelsene i tredje trimester vil være svært nyttige hvis den gravide kvinnen også går side om side. Å gå en tur har vært en ideell treningsmetode siden aldre. Den gravide skal velge en skikkelig bane og gå i minst 10-15 minutter.

5. Stasjonær sykkel trening:

Øvelser You Can Do During Third Trimester - STATIONARY BIKE WORKOUT

Vi har alle syklet våre føtter i luften mens de ligger i vår barndom. Dette settet med barndomstrening er en veldig god måte å holde seg i form og sunn for gravide kvinner. Kvinnen bør tre til fire sett med disse øvelsene på riktige sykluser og deretter ta hvile.

6. Stretching:

Øvelser You Can Do During Third Trimester - STRETCHING

En av de viktigste øvelsene i tredje trimester av svangerskapet strekker kroppen din. Det er alltid en lettelse når du strekker kroppen din. Kvinner kan ta hjelp av en vegg og strekke armer og ben med full styrke.

7. Squats:

Øvelser You Can Do During Third Trimester - SQUATS

Alle graviditetsøkter i tredje trimester inkluderer knep som er en svært effektiv måte å holde seg selv og babyen frisk på. Kvinner kan bruke vegger eller til og med gjøre det ved å ligge ned. Det hjelper med å holde barnet i form og forbedrer beinets styrke.

Se mer: Graviditet Øvelser Første Trimester

8. Kneepush Ups:

Øvelser You Can Do During Third Trimester - KNEE PUSH UPS

De gravide kan ikke gjøre push-ups på en skikkelig måte, og det er heller ikke egnet for dem å gjøre disse. I stedet skal de legge seg på knærne og deretter sette opp push-ups. 4-5 sett daglig vil være ideelt å holde seg i form.

9. Butterfly Move:

Øvelser You Can Do During Third Trimester - BUTTERFLY MOVE

Sett deg ned med foldede ben og hold føttene med hendene og flytt beina opp og ned. Denne treningen er den mest passende for tredje trimesterøvelser. Det holder bena i form og holder babyen frisk og passform.

Nå som du vet at hele tredje trimesteren drømmer om kvinner, håper du at du vil følge dem regelmessig og ha et sunt liv og en sunn baby.

Leave A Comment

+ 41 = 44