Topp 9 tibetanske tatoveringsdesign og mening | Stiler på LIfe

Tatoveringer for noen mennesker er mer enn bare symbolske og dekorative. Det er mennesker som lager tatoveringer for å vise frem sin åndelige natur, og tibetansk tatovering er et eksempel på det samme. Disse tatoveringsdesignene er vanligvis læren til Lord Buddha at folk blir gravert på kroppene sine. Tibetere og buddhister er kjent for å hengi seg til meditasjon og dermed er deres liv helt dedikert i Guds tjeneste.

Beste tibetanske tatoveringsdesign med bilder:

La oss finne ut hvordan folk viser deres engasjement overfor deres Gud gjennom tatoveringer,

1. Tradisjonell tibetansk tatovering:

Tradisjonell Tibetan Tattoo

Den tibetanske kalligrafi blir svært vanlig i disse dager, og det er derfor flere og flere mennesker blir tilbøyelig til det tibetanske skriptet Tatoveringer, av den grunn grunnen til sin unike og individualitet. Mest foretrukket for menn, dette ser bra ut for menns underarmer.

2. Fargerik tibetansk tatovering:

Fargerik Tibetan Tattoo

Den fargerike tibetanske tatoveringen betyr liv og fruktbarhet, mens noen tror det symboliserer nåde, natur, skjønnhet og frihet. Fargerike tatoveringer er vanligvis foretrukket av kvinner.

3. tibetansk tatovering for menn:

tibetansk Tattoo for Men

Menn vanligvis foretrekker skallen tatoveringer. Den tibetanske skallen tatoveringen regnes som en mannlig tatovering, og den symboliserer liv og død og representerer også intelligens og bevissthet.

4. Åndelig tibetansk tatovering:

Åndelig Tibetan Tattoo

Åndelige tatoveringer skaper en forbindelse og et bånd mellom kropp og sjel. Den tibetanske Om tatoveringen er en favoritt blant åndelige folk. Åndelige tatoveringer har stor betydning, og det har sin betydning siden urminnelsen.

5. Jentens favoritt tibetanske tatovering:

jentas Favorite Tibetan Tattoo

Nå en dag, ikke jentene ikke vekk fra å sette opp en tatovering eller til og med vise den til verden. Tibetansk bokstaver tatovering er en favoritt blant jenter. Ulike bokstaver på tibetansk språk kommer i forskjellige betydninger. Du kan designe tatoveringer eller spør en tatoveringskunstner til å designe en for deg.

6. Personlig tibetansk tatovering:

personlig Tibetan Tattoo

Mange foretrekker tibetansk sanskrit-tatovering, men i virkeligheten er det ikke noe som tibetansk sanskrit siden de er to forskjellige språk. I utgangspunktet er det et sanskritord skrevet i tibetansk skrifttype og stil. Det er derfor svært populært blant folket. Denne stilen er foretrukket av unge jenter, de liker å prøve dette designet på baksiden. For å vise dette mønsteret ser kul måte.

Se mer: Kina Tattoo Design Ideas

7. Symbolisk tibetansk tatovering:

Symbolsk Tibetan Tattoo

I tibetansk kultur er det 8 store tibetanske symboler som har stor betydning. På bildet ser du evig knute, som nå brukes som tibetansk symbol tatoveringer av mange.

8. Tibetansk Kropp Tatovering:

tibetansk Body Tattoo

En annen stor kategori er kroppstatovering. Folk får alle slags tatoveringer innfelt på kroppene sine som Buddha, Mandala, etc. Tibetanske ordtatoveringer er en av dem. De kan blandes med forskjellige salmer og Chants. De viser din forpliktelse som de vil være i kroppen din i lang tid.

Se mer: Arabiske Tatoveringer for menn og kvinner

9. Lotus tibetansk tatovering:

Lotus Tibetan Tattoo

Blomster er de vanligste av alle design. Den tibetanske tatoveringen i design av en lotus representerer mental og åndelig opplysning også mye dypere betydning som Lotusblomstrer i Mud, men gudene får lykke hvis de er utsmykket av Lotus.

Du kan få en tibetansk tatovering i form av en mantra, salme, symbol eller skript. Du kan definitivt tilpasse dem etter dine krav, og plasseringen kan avgjøres av deg. Disse tatoveringer kommer med en bred samling av symboler, skript eller noen mantraer, så vær sikker på ditt valg og få din unike tatovering i tibetansk stil. Denne tatoveringen ser sikkert vakker ut og skal helt ut av tanken til en tilskuer.

Se mer: Indian Tattoo Designs 2017

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 2